Dagboekje van week 35.

Oh man de weken gaan echt zo snel voorbij! Het is ondertussen alweer september en het lijkt net gisteren dat ik het vorige overzicht schreef. Zotjes!

Maandag

’s Morgens werd ik wakker van het zonnetje op mijn toet. De zon zit niet op onze ramen in de ochtend, maar wel op de ramen van onze overburen en op die manier dus toch ook een beetje in onze slaapkamer.

Deze week heb ik weer een late shift dus dat betekent dat ik ’s morgens lekker veel tijd voor mezelf heb. Ik gebruik die tijd meestal om te lezen, te wandelen of blogjes te schrijven. Heel af en toe maak ik het avondeten al klaar zodat vriendlief dat niet meer hoeft te doen en dat deed ik deze ochtend ook. Ik maakte een super lekkere paprikataart.

Dinsdag

Dinsdagochtend begon met een lange wandeling en een prachtige lucht. Vandaag had ik zelfs de hele voormiddag ‘vrij’ omdat ik thuis werkte. Dat betekent dat ik anderhalf uur openbaar vervoer uitspaar 🙂 Ik had een heel erg productieve blogochtend. ’s Middags at ik de restjes paprikataart op en had ik een foodbaby omdat mijn ogen groter waren dan mijn buik, haha. Op de een of andere rare manier slaagde ik er ook in om met een aardappelmesje in mijn lip te prikken.

Woensdag

Woensdagochtend begon heel donker en regenachtig. Het onweerde zelfs. Ik voelde echt de herfst, zeg maar. Kijk er dus stiekem echt al naar uit om mijn truien weer te kunnen dragen.

David maakte vandaag ook een digitale ‘schets’ van hoe ons huis er langs de buitenkant uit zou zien nadat we verbouwd hebben. Ik kan me zo’n dingen altijd moeilijk voorstellen dus fijn dat ik er nu een goed beeld van heb en op zich verandert er ook niet heel erg veel.

Donderdag

Heeft het bij jullie ook zo geonweerd? Ik werd rond een uur of twee ’s nachts wakker van de luidste donderslagen die ik al ooit heb gehoord. Niet verwonderlijk want het onweer was recht boven ons huis.

Vandaag had ik rare shifturen (geen gewone vroege of late maar een vroege late :p ) en dat vind ik eigenlijk niet zo fijn. Ik kocht om mezelf op te beuren een gevulde donut in de Panos (héél lekker!) en omdat ik te vroeg op mijn werk was, kon ik mijn boek nog uitlezen. De werkdag ging helaas niet van een leien dakje als in; het ging super traag voorbij. Maar dat heb ik dus altijd als ik deze shift werk. Ik had zo weinig geduld dat ik soms echt mijn best moest doen om niet tegen de klanten aan de telefoon te zuchten. Ik kan me gelukkig wel beheersen hoor, maar fijn is het niet. Ach ja, soms heb je van die dagen hé.

’s Avonds pikte David me op en reden we naar de McDonalds. Daarna trokken we weer richting “het historisch stadscentrum” (stond zo in een foldertje en daar moesten we wel om lachen omdat het centrum van onze stad niet zo heel groot is) voor Katuit (reuzenommegang). We keken de stoet, slenterden nog een beetje rond, David werkte nog een durum naar binnen en daarna gingen we naar huis. Je weet dat je volwassen wordt als je ‘vroeg’ naar huis gaat omdat je de volgende dag gewoon op moet staan, haha.

Vrijdag

Vrijdag had ik weer een vroege late én thuiswerk. Ik maakte van mijn middagpauze gebruik om ons huis te stofzuigen en te dweilen. I’m crazy, I know 😉 ’s Avonds trokken we naar een stockverkoop waar David vijf t-shirts vond, een rugzak en twee paar schoenen. David koopt eigenlijk amper kleren, bijna alleen tijdens deze stockverkoop. Er waren geen spiegels voor het schoenenpassen dus nam ik foto’s zodat hij kon zien hoe ze aan zijn voeten stonden.

Erg hé, maar we aten dus weer Domino’s ’s avonds. Oeps. Ach ja, zo gaat het soms ook 😉 Verder keken we Spy. Ik had de film al eens gezien. Ik vind Melissa McCarthy super grappig dus ik heb een paar keer goed gelachen. Daarna keek David een comedyshow en gingen we slapen maar ik las nog tot 1.30 uur in mijn boek, al had ik dat zelf niet door. Ineens was het zo laat.

Zaterdag

Per uitzondering deden we onze boodschappen vandaag eens. We trokken naar de Lidl en ik haalde twee van die glazen potten met deksels in de Action want ik wou graag zelf granola maken. Helaas liet ik het te lang in de oven en werd het nogal bruin. Boehoe. Verder las ik nog een guilty pleasure boek van Sarina Bowen uit, ging ik naar de stad waar ik een Flow kocht en spendeerde ik de avond alleen met een film en frietjes (ik durf het bijna niet toegeven, dat zijn drie dagen van junkfood na elkaar, Jezus). Ik keek trouwens After. Ik vond de film heel teleurstellend. Typisch gevalletje van de boeken zijn beter dan de film. Het verhaal ging veel te snel en daardoor vond ik het vaak niet logisch, er zijn ook best wat dingen veranderd in vergelijking met het boek en ik vind de acteurs niet wauw. In mijn hoofd zagen ze er allemaal anders uit, behalve Tessa zelf.

Zondag

Zondag was een chille dag. Ik sliep tot 9 uur en daarna rommelde ik in huis. Ik schreef een paar blogposts en David en ik trokken naar het bos. Daarna at ik croqueskes en speelde ik De Sims nog eens. ’s Avonds aten we bij mijn schoonzus.

Wat was het fijnste moment van jouw week?

18 thoughts on “Dagboekje van week 35.

 1. Oh, jullie hebben zo’n Dyson! Daar heb ik ook nog over getwijfeld, maar uiteindelijk werd het een zakloze Philips met HEPA-filter. #huisvrouwencomment

 2. O ik heb helemaal geen onweer gehoord en ik vind dat nochtans altijd zo fascinerend 🙁 gek inderdaad dat de tijd zo snel gaat, we zijn al september, hoe gek is dat. Ik heb ook vaak dat mijn granola te snel bruin wordt, echt op 5 seconden of zo. En ik wil die donut proeven, wauw!
  Kelly schreef laatst over Op visite bij Dory en Kevin in Pairi DaizaMy Profile

 3. Eigenlijk is dat wel leuk dat je af en toe eens kunt thuiswerken, niet? In mijn sector is dat helaas niet mogelijk (alhoewel, als ik nu de oudjes eens op logement laat komen bij ons thuis? hmm.. idee’tje haha!!)
  Evelyne schreef laatst over Dit was.. | Augustus 2019My Profile

  1. Heel leuk! In het begin moest ik wel wat wennen om thuis bezig te zijn met mijn werk maar het is super handig! Als ik dan om 14.30 uur klaar ben, ben ik ook echt thuis om 14.30 uur. Als ik nog met de trein naar huis moet zijn we toch alweer anderhalf uur verder. En haha, stel je voor dat die oudjes bij je komen logeren! :p

 4. Ja echt he, de tijd gaat ZO snel. Vroeger vond ik het altijd zo stom als iemand dat zei, want de tijd gaat altijd even snel enzo, maar nu herken ik het zo!
  Ziet eruit als een fijne week. En nu heb ik dus ook heel veel zin in een donut!
  X

 5. Haha Ireneke, een keer moet dat toch kunnen dat je een weekje ongezond eet. Leven is meer dan je groentjes en fruit elke dag. Soms moet je genieten. Mooie week weer! Ik krijg altijd serieuze honger van je foodphoto’s trouwens. Geen idee of dat een woord was 😀
  En yay voor een goed boek, zo eentje waardoor je niet beseft dat ’t al zo laat is. Ik hou van zulke boeken. Ze maken me precies duidelijk waarom ik zo graag lees.

  Het fijnste moment van de week was het concert op het strand. Ik woon in de stad waar Q-Music altijd zijn Beach House bouwt en daar ook radio maakt. Maar daar zijn ook concertjes rond 20u iedere week. Deze week gingen we met familie en vrienden en het was zo gezellig. Throwback naar dat geweldige moment. Ik krijg nog steeds een glimlach als ik eraan terugdenk. Beste moment van m’n week gewoon ♥
  Nikita schreef laatst over Afgelopen week | 17My Profile

 6. En je hebt ook nog eens lekker veel foto’s gemaakt vorige week. Ik heb hier eerlijk gezegd geen onweer gehoord vorige week. Geeft niks, want ik houd er niet zo van;).
  Vrije ochtenden zijn echt heerlijk. Ik kook altijd ’s morgens. Dan heb ik energie en als ’t voor het eten moet, heb ik dat niet. Dan eet ik dus (ja, niet goed, maar zo gaat het wel) brood. Dus ja, dan maar ’s morgens koken. Bevalt mij heel goed.
  Naomi schreef laatst over Ik moet niksMy Profile

 7. In Antwerpen heb ik volgens mij geen onweer gehoord. Ik slaap wel vaak met oordoppen, maar dan hoor ik onweer meestal ook nog wel. Ik werd uitgenodigd voor twee sollicitatiegesprekken en werd gebeld door de mutualiteit dat ik me in kan schrijven. Dat laatste is ook goed nieuws, want dat lukte maandenlang niet.
  Shirley schreef laatst over Augustus | Roadtrip en sterren kijkenMy Profile

 8. Weer een leuk weekoverzichtje, en altijd lekker om wakker te worden met de zon in je gezicht.
  En hier onweerde het ook zo heftig, meerdere zijn ook ingeslagen. En het hing hier ook recht boven ons huis, ik voelde de trillingen gewoon, haha. Ben wel blij dat het nu een stuk koeler is, die warme dagen zijn niks voor mij.

Comments are closed.