Dagboekje van week 34.

Deze week was het ’s morgens fris en in de namiddag te warm, fietste ik, ging ik “uit” in het midden van de week, at ik veel lekkers, wandelde ik in het bos en vergat ik mijn werkspullen.

Maandag

Maandag reed ik weer met de fiets naar het station. Ik ging echt als een speer trouwens! Ik dacht altijd dat ik minstens drie kwartier nodig had om er te geraken maar tijd inschatten is duidelijk geen talent van me 😉 Na twintig minuutjes was ik er al en in de namiddag ging het nog sneller want dan had ik serieuze mee wind.

’s Avonds deden we boodschappen en zag ik deze mooie lucht tijdens onze avondwandeling.

Dinsdag

De eerste foto is wat wazig want ik was aan het fietsen 😉 maar om even aan te tonen dat het dus om 6.20 uur héél rustig is op de baan en ik dat zalig vind. Verder was het dus best fris deze ochtend en ik had geen jas aan. Dat is het lastige aan deze periode he. Toppunt was dat op de trein de airco aan stond wat ik niet te snappen vond. Ik was dus echt helemaal verkleumd toen ik op mijn werk aan kwam en moest opwarmen met een warme chocomelk.

’s Avonds aten we tomaat courgettesoep met ricotta en broodjes. Super lekker! Ik vind het altijd mega satisfying om te zien hoe al die groentjes in soep veranderen, haha.

Woensdag

’s Morgens ging ik met de bus naar ’t station omdat ik ’s avonds plannen had en dan niet meer met de fiets naar huis zou gaan.

Na mijn werk nam ik de trein naar Gent waar ik met mijn vriendinnen / collega’s had afgesproken. We waren met z’n allen F’s verjaardag vergeten (goeie vriendinnen zijn wij hé) en dit was een soort van goedmakertje. Het was natuurlijk weer super gezellig en ook best wel lekker! Die buffetrestaurants zijn meestal niet veel soeps maar ik heb hier wel goed gegeten én een lekkere mocktail gedronken.

Een van m’n vriendinnen bracht me naar huis met de auto en uiteindelijk lag ik tegen 1 uur te knorren denk ik.

Donderdag

Donderdagochtend moest ik dan ook echt wel even door die zure appel heen toen mijn wekker om 6 uur ’s morgens ging. Maar het was het waard hoor 😉

’s Avonds vergat ik op mijn werk spontaan mijn computer en mijn jas maar ik had wel mijn muffin mee naar huis. Ik maakte kip met prei en krulletjes als avondeten (super lekker!) en kroop vroeg in mijn bed om mijn slaapgebrek te compenseren. Ik weet ook dat het zo niet werkt, maar kom, ’t is het gedacht dat telt hé 😉

Vrijdag

Aangezien ik dus mijn laptop en co op mijn werk was vergeten ging mijn dag thuiswerk vandaag niet door en stond ik maar weer vroeg op. Het wordt weer moeilijker aangezien het ’s morgens ook terug donkerder is.

Verder had ik best wel een leuke dag. Op vrijdag werken veel mensen thuis dus is het wat rustiger en dat vind ik af en toe wel eens fijn. David was toevallig ook een dagje vroeger thuis uit zijn werk en kwam me aan ’t station ophalen met de fiets. We reden naar de Hunkemöller waar ik drie nieuwe bh’s kocht (in mooie herfstige kleurtjes!) met een bon die ik had en smolten op de fiets naar huis.

’s Avonds reden we terug naar ’t stad voor een evenement waar we eigenlijk gewoon een uur of twee rond slenterden, een ijsje aten en dan maar weer naar huis gingen.

Zaterdag

Ik sliep uit tot het moment dat ik wel echt uit mijn bed moest komen omdat mijn schoonzus en haar kindjes er waren, haha. Daarna kwam mijn schoonbroer langs om David te helpen de laatste hand aan de anti-ontsnappingsomheining voor de honden te leggen. Ik perste fruitsap voor een heel leger en ik word altijd zo vrolijk van appelsienen.

Daarna ging ik in de zetel hangen waar ik Good boy van Sarina Bowen uit las en verder ging in Eleanor Oliphant Is Completely Fine. David ging nog een boodschapje doen en kwam ineens thuis met een cadeautje voor me:

Ik denk dat ik vorige week deze Vans had gepost in mijn stories op Instagram en nu heb ik ze. Ik moest dus serieus ook een traantje wegpinken omdat ik het zo lief vond, haha 😀

Voor de rest voerde ik nul de botten uit en ’s avonds aten we ein-de-lijk Dominos! David en ik deelden drie pizza’s wat er op neerkomt dat ik ongeveer vijf stukken at en David de rest 😉 Er was ook een actie dus een regular pizza was maar €4,50. Ik vind Dominos pizza dus wel lekkerder dan Pizzahut. Daarna keken we Harry Potter and the Order of the Phoenix op tv.

Zondag

Ik sliep ’s morgens onbedoeld weer uit, we aten koffiekoeken uit de oven, hingen een beetje en besloten daarna naar het bos te rijden voor een wandelingetje met de honden. In de namiddag kwam Davids zus op bezoek en brachten we samen op onze beurt een bezoekje aan de verpakkingsvrije winkel in onze buurt. We kochten er een bamboe tandenborstel en ik nam ook een nieuwe Helemaal Shea shampoo bar mee naar huis.

’s Avonds keken we heel even een stukje van zo’n worstelwedstrijd en Jezusmina wat is dat voor marginaal gedoe? Ik snap daar de ballen van. Dat lijkt allemaal ingestudeerd? Super nep? Heel raar alleszins. Later keken we eindelijk aflevering vier van Stranger Things en las ik nog wat in bed.

Fijne week!

32 thoughts on “Dagboekje van week 34.

 1. Klinkt als een toffe afwisselende week! Ik ben zeer benieuwd naar waar in Gent jullie gingen eten. Ook verliefd op je nieuwe Vans! Super attent van David, maakt ze extra speciaal ook hé :).
  Lien schreef laatst over Klungelen in de keukenMy Profile

 2. Die vans zijn echt zo prachtig! <3 Vroeger droeg ik altijd converse all stars en vans maar blijkbaar is dat niet stevig genoeg voor m'n voeten… Gelukkig zijn er nog veel mooie schoenen 😉
  Oooh soep! Da's al één van de redenen waarom ik verlang naar de herfst 😀 Hoewel ik op het werk nu soms ook wel soep drink. Ideaal om rond 11u30 de honger wat te stillen als we 13u pas pauze hebben.

  1. Ooh jammer dat dat geen fijne schoenen meer zijn voor jou! Ik vind dat zelf echt super comfortabel en ik heb ook wel wat Vans eigenlijk :p All Stars vond ik minder. Heb ooit een zwart paar gehad maar die heb ik verkocht.

 3. Wat ontzettend lief dat hij gewoon schoenen voor je meebrengt. En dan ook nog de juiste :-). Zoveel zin voor initiatief heeft mijn man niet hoor. Lucky you!

  1. Hahaha, ja mijn vriend doet zo’n dingen normaal ook niet hoor. Ik zei het zelfs laatst nog tegen iemand die erover aan het klagen was dat haar partner haar nooit eens verrast. Mijne ook niet (vind ik overigens ook niet erg hoor) en een paar dagen later kwam ie met die schoenen, hihi. Dus ik neem mijn woorden terug 😉

 4. Even hoor, hoe leuk is jouw fiets inclusief fietstassen! <3 Ben er helemaal weg van. Alleen al dat maakt een fietstochtje misschien wel minder erg 😉 Klinkt als een fijne week trouwens! Wat lief dat je die gympen zomaar cadeau kreeg. En de soep ziet er zo lekker uit. Doet me eraan denken dat ik misschien ook eens moet proberen zelf soep te maken. Heb ik serieus nog nooit gedaan… oeps!
  Romy schreef laatst over Volhouden als het tegenzit | Gebruik deze 5 tips!My Profile

  1. Hihi, ik had ook nog nooit soep gemaakt voor ik mijn soepmaker in huis had :p Nu doe ik het wel af en toe, zowel in de soepmaker als gewoon in een pot. ’t Is ook best simpel eigenlijk en snel klaar. Het geheim van lekkere soep: kruiding en lang genoeg mixen, tenzij je graag brokjes hebt :p

 5. Ik kan ook niet goed uitleggen waarom maar Glow vond ik wel een goede serie, op Netflix.
  Gaat over vrouwenworstelen… Natuurlijk met een verhaallijn over hun levens en zo maar het worstelen vind ik ook wel leuk om te zien, omdat je ze ziet oefenen en wel beseft hoe ingestudeerd en fysiek het is.

  1. Heb over Glow wel al veel goeie dingen gehoord! Staat zelfs op mijn lijstje denk ik. Misschien moet ik dat eens kijken en snap ik het dan beter :p

  1. Jep! De groene zijn ook Vans! Ik draag bijna niets anders meer tegenwoordig :p Ik moet mezelf er trouwens ook wel vaak aan herinneren dat ik wat foto’s moet maken hoor 🙂 En best ook meteen dezelfde dag nog mijn stukje van die dag schrijven, anders vergeet ik allerlei dingen.

 6. Oh, ik snap dat ook nooit, van die airco’s die loeihard aanstaan als de temperatuur in de ruimte sowieso al frisjes is… Ik had dat laatst ’s nachts / ’s morgens vroeg in een bus. Na anderhalf uur had ik gewoon geen stem meer. :O
  Wendy schreef laatst over Ik krijg het mijn strot niet uitMy Profile

  1. Dat valt inderdaad mee he? Vroeger vond ik het altijd verschrikkelijk om die weg te fietsen (het is een super saai stuk eigenlijk) maar tegenwoordig geniet ik er altijd wel van 🙂

 7. Wat een fijne week! Het is zo fijn om zo vroeg in de ochtend te fietsen. Kan ik altijd echt van genieten. <3
  En wat zie ik een geweldig kussen op de foto met zebra's. Cute!
  Liefs,
  Evelien
  evelien schreef laatst over Be the cherry on top!My Profile

 8. Wat een heerlijk overzichtje weer. Ik heb me overigens een tijdje geleden -door een conducteur- laten vertellen dat de verschillende coupe’s verschillende temperaturen hebben, zodat iedereen kan genieten van de temperatuur die hij/zij fijn vind. Ik vond het eerder klinken als een mankement, maar he. Dus misschien helpt het om de volgende keer een coupe verder te gaan zitten!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Niet te snel willen in je herstelMy Profile

  1. Hahaha, dat is sowieso een mankement denk ik :p Wel grappig dat ze er zo’n draai aan geven. Ik zat in de winter ook eens in de trein waar in plaats van verwarming airco aan stond. Dat leek me niet te kloppen dus ik ben dan twee wagons doorgelopen maar allemaal even koud. Toen we bijna thuis waren riep de conducteur om dat er vijf wagons verder wel verwarming was. Bedankt.

 9. Die soep, dat vind ik inderdaad ook magie! Daarom alleen al mag die hittegolf nu snel over zijn voor mij, kan ik tenminste weer soepjes slurpen. Je ziet er heel vrolijk uit trouwens op je foto’s!
  Kelly schreef laatst over Gelezen: een paar boekenMy Profile

  1. Ik voel me ook best wel vrolijk de laatste tijd 🙂 En love soepjes! Ik eet ook gewoon soep in de zomer. Wel iets minder dan in de herfst / winter maar ik eet soep. Ik vind het perfect als middageten en een goeie manier om groentjes binnen te krijgen.

 10. Je hebt lekker veel foto’s gemaakt, vorige week. En wát een toffe fietstassen heb jij! Lekker vrolijk. Het ‘probleem’ met de temperatuur vind ik wel herkenbaar, deze dagen. En over airco gesproken…op een warme zomerdag naar de supermarkt vind ik altijd één tel leuk en daarna krijg ik het vooral ijs- en ijskoud.
  Fijne nieuwe week gewenst!
  Naomi schreef laatst over Vakantiewerk – even huilen misschien?My Profile

  1. Dat heb ik dus ook! Ik loop altijd met een giletje of truitje te zeulen wat mensen in mijn omgeving dan niet snappen want “het is fucking 30°C en je vraagt of je een trui mee moet nemen?!” Fietstassen zijn van Basil trouwens, ben er ook nog elke dag super blij mee ^^ Passen ook perfect bij mijn fiets qua kleurtjes. Jij ook een fijne week Naomi!

Comments are closed.