Dagboekje van week 33.

Ik heb over vorige week niet super veel te vertellen vrees ik. Ik had een late shift en mijn voormiddagen bestonden vooral uit lezen, muziek luisteren en opruimen. Maar ik heb wel wat foto’s gemaakt dus die wil ik graag delen.

Maandag 12 augustus.

Foto 1: mijn outfit van de dag. Het is weer wat frisser dus ik besloot een truitje aan te trekken dat ik ook al lang niet meer gedragen heb. Matchte ook mooi bij mijn broek.

’s Avonds klikte op het kruisje om mijn belprogramma af te sluiten toen ik nog een telefoon binnen kreeg. Een kwartier later kon ik eindelijk afsluiten maar ik had natuurlijk ondertussen mijn trein gemist. Ik nam dan maar een latere en kwam in een mega stortbui terecht. Ik wandelde een halve minuut van de trein naar een overdekte fietsenstalling en ik was al doorweekt. Gelukkig kon David me oppikken met de auto en kon ik om half 9 eindelijk aan mijn avondeten beginnen.

Dinsdag 13 augustus.

Van dinsdag heb ik alleen deze foto van mijn avondeten. Als ik een late shift heb, kookt David. Deze keer werd ik verwend met een pasta ovenschotel met wortel en paprika en tomatensaus. En veeeeeel kaas wat in mijn kommetje niet zo te zien is. Super lekker en echt comfortfood.

Woensdag 15 augustus.

Vandaag had ik hetzelfde voor als maandag. Ik wil m’n belprogramma afsluiten als ik nog een call binnen krijg (alle pech is voor mij deze week). Deze liep nog langer uit (25 minuten!) en ik kon absoluut niet opmaken waar ik de klant mee kon helpen. Ik denk dat ze gewoon een babbel wou doen. Ik heb een paar keer geprobeerd om af te ronden maar dat was echt een moeilijke bevalling. Weer een trein gemist dus – diepe zucht – maar gelukkig kwam David me terug ophalen aan het station.

We aten de overschotjes van de ovenschotel op en als dessertje een Mars ijsreep waar ik nu dus serieus zot van ben (die caramel!). We keken ook een aflevering van Stranger Things en ik ben jaloers op Nancy’s kleerkast.

Donderdag 15 augustus.

Vandaag was Hemelvaart dus ik had een dag vrij, woehoew! Veel heb ik alweer niet gedaan. Ik ging vooral in de zetel hangen met mijn e-reader en iPad, werkte een beetje aan mijn blog, las wat blogs en luisterde Lana Del Rey.

Ik heb het gevoel dat de laatste weken echt super saai zijn maar kijk, zo gaat het soms ook hé. Valt het trouwens op dat ik niet strijk? Haha. Mijn broek is zo gekreukt! Ik denk dat ik in de toekomst voor deze toch een uitzondering ga maken.

Verder eet ik dus all day everyday Mars ijs blijkbaar.

Vrijdag 16 augustus.

Vandaag werkte ik in de voormiddag thuis en nam ik een uurtje recup op dus mijn dag eindigde al om 13.30u. Daarna nam ik uitgebreid te tijd om me te douchen en klaar te maken voor de party ’s avonds. Geen idee waarom ik dus om half drie al klaar zat in mijn party outfit want dat is gewoon vragen om problemen. Ik morste er chocola op maar kreeg die er gelukkig ook weer uit. De drescode was casual chic met een vleugje goud. Drie outfitchanges later ging ik toch voor mijn eerste keuze (mijn zwarte jumpsuit) en ontpopte ik mezelf daarna tot een echte make-up artist toen ik wat goud op mijn ogen smeerde.

Het feest zelf was leuk en ik heb ook echt gedanst 😀 Vind ik altijd tof, ook al moet ik me eerst over mijn schroom zetten. Volgens mij lagen we rond half vier in ons bed en ik was nog niet eens moe. Ik ben anders altijd een oma maar deze keer had ik energie te veel.

Zaterdag 17 augustus.

Het voordeel van feesten op vrijdag is dat de zaterdag als zondag voelt. Bij mij toch. Ik leef ondertussen in deze broek, sorry not sorry. Heb jij dat ook? Dat je dat kledingstuk dan ineens in alle andere beschikbare kleuren wilt kopen? Ik heb dat dus. Ik hou me in hoor 😉

Verder deed ik de was en stofzuigde ik ons huis, werkte wat aan mijn blog en las wat in mijn boek.

’s Avonds kwamen twee van Davids broers en mijn schoonzusje frietkotfrietjes eten. En voor een keer was ik eens niet diegene die er om vroeg 😉 David lacht me altijd uit als ik zeg ‘Hé ik heb een idee! Als we nu vanavond eens…’ en dan vult hij aan met ‘frietkotfriet eten zeker?’ omdat ik zo idioot voorspelbaar ben. Maar nu was het zijn idee! We keken een stukje van It waar ik gelukkig geen nachtmerries aan overhield maar eerlijk gezegd heb ik het grootste deel ook in mijn boek gelezen. Ben niet zo’n held 😉 Daarna keken we Harry Potter.

Zondag 18 augustus.

De meest luie dag van de week! Ik las een paar blogs, at een halve reep Tony’s en las in mijn boek. Ik heb verder echt niets gedaan, haha.

Wat heb jij gisteren gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

23 thoughts on “Dagboekje van week 33.

 1. Aaah, vervelend dat je zoveel pech had op het werk! Gelukkig telt dat dan als overuren.
  Zondag had ik de laten. Toen ik om 20u30 thuis kwam hebben we pannenkoeken gegeten, wat opgeruimd en nog een aflevering van serie gekeken (Frequency). De avond is zo rap gepasseerd als ik de laten heb, zeker als ik de vroegen heb de dag erop.

  1. Ja dat kan ik mij voorstellen! Met een late ben ik dus ook altijd tussen kwart na 8 en half 9 ’s avonds thuis maar ik heb niet veel shiftwissels dus ik heb dan wel ’s morgens wat extra tijd 🙂 Maar die avonden gaan inderdaad super snel voorbij. Wil dan ook niet te laat gaan slapen want anders is mijn bioritme weer naar de knoppen.

 2. Mars ijs is echt de hemel! Zo lekker. Een ‘normale’ Mars vind ik niet zo lekker, maar in ijsvorm <3 En ik vind het zo leuk om je outfits te zien!

  1. Inderdaad frustrerend! Ik snap nog altijd niet waarvoor ze belde, haha. Gelukkig valt dat niet zo heel vaak voor maar het is ook weer typisch dat ze dan net vijf minuten voor ‘sluitingstijd’ bellen.

  1. Oh wauw, die salted caramel hebben wij niet in België denk ik. Toch nog nooit tegengekomen hier. Als ik eens in de AH ben, hou ik mijn ogen eens open.

   En zalig van die top! Het valt meestal zelfs niet eens op dat het hetzelfde topje is en als het je mooi staat, groot gelijk!

 3. Wauw, die partylook staat je goed!
  En Mars-ijs is gewoon té lekker, dat zou verboden moeten worden;). Dat van die outfits herken ik trouwens ook. Ik heb zo’n jurkje waar ik ongeveer in woon. Ik heb hem drie keer, gewoon omdat ie zo leuk is en zo lekker zit. Ach ja, moet kunnen.
  Naomi schreef laatst over Alternatief recept: Naar buitenMy Profile

  1. Dankje Naomi ^^ ’t Is niet zo bijzonder hoor, gewoon wat goud en mascara :p

   Moet inderdaad kunnen! En stel dat je jurk dan kapot gaat, dan heb je nog twee exemplaren als back-up!