Dagboekje van week 33.

Ik heb over vorige week niet super veel te vertellen vrees ik. Ik had een late shift en mijn voormiddagen bestonden vooral uit lezen, muziek luisteren en opruimen. Maar ik heb wel wat foto’s gemaakt dus die wil ik graag delen.

Maandag 12 augustus.

Foto 1: mijn outfit van de dag. Het is weer wat frisser dus ik besloot een truitje aan te trekken dat ik ook al lang niet meer gedragen heb. Matchte ook mooi bij mijn broek.

’s Avonds klikte op het kruisje om mijn belprogramma af te sluiten toen ik nog een telefoon binnen kreeg. Een kwartier later kon ik eindelijk afsluiten maar ik had natuurlijk ondertussen mijn trein gemist. Ik nam dan maar een latere en kwam in een mega stortbui terecht. Ik wandelde een halve minuut van de trein naar een overdekte fietsenstalling en ik was al doorweekt. Gelukkig kon David me oppikken met de auto en kon ik om half 9 eindelijk aan mijn avondeten beginnen.

Dinsdag 13 augustus.

Van dinsdag heb ik alleen deze foto van mijn avondeten. Als ik een late shift heb, kookt David. Deze keer werd ik verwend met een pasta ovenschotel met wortel en paprika en tomatensaus. En veeeeeel kaas wat in mijn kommetje niet zo te zien is. Super lekker en echt comfortfood.

Woensdag 15 augustus.

Vandaag had ik hetzelfde voor als maandag. Ik wil m’n belprogramma afsluiten als ik nog een call binnen krijg (alle pech is voor mij deze week). Deze liep nog langer uit (25 minuten!) en ik kon absoluut niet opmaken waar ik de klant mee kon helpen. Ik denk dat ze gewoon een babbel wou doen. Ik heb een paar keer geprobeerd om af te ronden maar dat was echt een moeilijke bevalling. Weer een trein gemist dus – diepe zucht – maar gelukkig kwam David me terug ophalen aan het station.

We aten de overschotjes van de ovenschotel op en als dessertje een Mars ijsreep waar ik nu dus serieus zot van ben (die caramel!). We keken ook een aflevering van Stranger Things en ik ben jaloers op Nancy’s kleerkast.

Donderdag 15 augustus.

Vandaag was Hemelvaart dus ik had een dag vrij, woehoew! Veel heb ik alweer niet gedaan. Ik ging vooral in de zetel hangen met mijn e-reader en iPad, werkte een beetje aan mijn blog, las wat blogs en luisterde Lana Del Rey.

Ik heb het gevoel dat de laatste weken echt super saai zijn maar kijk, zo gaat het soms ook hé. Valt het trouwens op dat ik niet strijk? Haha. Mijn broek is zo gekreukt! Ik denk dat ik in de toekomst voor deze toch een uitzondering ga maken.

Verder eet ik dus all day everyday Mars ijs blijkbaar.

Vrijdag 16 augustus.

Vandaag werkte ik in de voormiddag thuis en nam ik een uurtje recup op dus mijn dag eindigde al om 13.30u. Daarna nam ik uitgebreid te tijd om me te douchen en klaar te maken voor de party ’s avonds. Geen idee waarom ik dus om half drie al klaar zat in mijn party outfit want dat is gewoon vragen om problemen. Ik morste er chocola op maar kreeg die er gelukkig ook weer uit. De drescode was casual chic met een vleugje goud. Drie outfitchanges later ging ik toch voor mijn eerste keuze (mijn zwarte jumpsuit) en ontpopte ik mezelf daarna tot een echte make-up artist toen ik wat goud op mijn ogen smeerde.

Het feest zelf was leuk en ik heb ook echt gedanst 😀 Vind ik altijd tof, ook al moet ik me eerst over mijn schroom zetten. Volgens mij lagen we rond half vier in ons bed en ik was nog niet eens moe. Ik ben anders altijd een oma maar deze keer had ik energie te veel.

Zaterdag 17 augustus.

Het voordeel van feesten op vrijdag is dat de zaterdag als zondag voelt. Bij mij toch. Ik leef ondertussen in deze broek, sorry not sorry. Heb jij dat ook? Dat je dat kledingstuk dan ineens in alle andere beschikbare kleuren wilt kopen? Ik heb dat dus. Ik hou me in hoor 😉

Verder deed ik de was en stofzuigde ik ons huis, werkte wat aan mijn blog en las wat in mijn boek.

’s Avonds kwamen twee van Davids broers en mijn schoonzusje frietkotfrietjes eten. En voor een keer was ik eens niet diegene die er om vroeg 😉 David lacht me altijd uit als ik zeg ‘Hé ik heb een idee! Als we nu vanavond eens…’ en dan vult hij aan met ‘frietkotfriet eten zeker?’ omdat ik zo idioot voorspelbaar ben. Maar nu was het zijn idee! We keken een stukje van It waar ik gelukkig geen nachtmerries aan overhield maar eerlijk gezegd heb ik het grootste deel ook in mijn boek gelezen. Ben niet zo’n held 😉 Daarna keken we Harry Potter.

Zondag 18 augustus.

De meest luie dag van de week! Ik las een paar blogs, at een halve reep Tony’s en las in mijn boek. Ik heb verder echt niets gedaan, haha.

Wat heb jij gisteren gedaan?

23 Comments

 1. Leen 15 september 2019

  Love love love LOVE de jeans!!
  Leen schreef laatst over Gelezen, gezien, gehoord #13My Profile

  Beantwoorden
 2. Sanne 19 augustus 2019

  Ah Mars ijsjes! Zo lekker, en zo lang geleden dat ik er eentje op heb. Weer eens een keertje doen. Staat je heel mooi, dat make-upje! En dat van favoriete kleding meteen in alle mogelijke kleuren kopen is super herkenbaar! Maar ik vind het eigenlijk ook gewoon een goed idee, want je weet in ieder geval dat je zo geen miskoop doet.
  Sanne schreef laatst over 3 tips om het meeste uit een kleine keuken te halenMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 20 augustus 2019

   Dankje! ^^ En ja dat is waar! Goeie manier om er zo naar te kijken 😉 Hihi.

   Beantwoorden
 3. Kaylin 19 augustus 2019

  Aaah, vervelend dat je zoveel pech had op het werk! Gelukkig telt dat dan als overuren.
  Zondag had ik de laten. Toen ik om 20u30 thuis kwam hebben we pannenkoeken gegeten, wat opgeruimd en nog een aflevering van serie gekeken (Frequency). De avond is zo rap gepasseerd als ik de laten heb, zeker als ik de vroegen heb de dag erop.

  Beantwoorden
  • Irene 20 augustus 2019

   Ja dat kan ik mij voorstellen! Met een late ben ik dus ook altijd tussen kwart na 8 en half 9 ’s avonds thuis maar ik heb niet veel shiftwissels dus ik heb dan wel ’s morgens wat extra tijd 🙂 Maar die avonden gaan inderdaad super snel voorbij. Wil dan ook niet te laat gaan slapen want anders is mijn bioritme weer naar de knoppen.

   Beantwoorden
 4. Karlijn 19 augustus 2019

  Mars ijs is echt de hemel! Zo lekker. Een ‘normale’ Mars vind ik niet zo lekker, maar in ijsvorm <3 En ik vind het zo leuk om je outfits te zien!

  Beantwoorden
  • Irene 20 augustus 2019

   Ik ben ook niet zo’n fan van normale Mars! Had eens zo’n ijsje bij mijn schoonzus gegeten en toen was ik om.

   Beantwoorden
 5. Ilona Wielinga 19 augustus 2019

  Klinkt toch wel als een lekkere week, ondanks dat het niet heel bijzonder was. Hoeft ook niet altijd. En die broek is trouwens wel echt heel leuk!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Wanneer je kiest voor herstelMy Profile

  Beantwoorden
 6. Anneke 19 augustus 2019

  Mars-crème’kes for life, jong. Dat zijn gewoon de beste 😉 En uwen outfit met dat luipaard-bloesje is echt top! Helemaal mijn stijl! 🙂

  Beantwoorden
 7. Darina 19 augustus 2019

  Wat een leuke outfitjes! Ik heb gisteren bijna helemaal niks gedaan, alleen Netflix gekeken en een blog geschreven.
  Darina schreef laatst over Boek review | Een zomer in Parijs door Eleanor BrownMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 20 augustus 2019

   Dankjewel! 🙂 En toch eens fijn hé, zo’n rustige zondag? Hier was al wel even geleden dat hij nog echt zo lui was.

   Beantwoorden
 8. Kris10 19 augustus 2019

  Gisteren .. weinig 🙂 Felix speelde met zijn verjaardagscadeaus en ik heb wat opzoekwerk gedaan voor onze Zwedenreis.
  Kris10 schreef laatst over De maandagste maandagMy Profile

  Beantwoorden
 9. Anna 19 augustus 2019

  Wat een leuke foto’s weer! Die broek staat je echt heel leuk, kan me voorstellen dat je er momenteel gek op bent :D. Je maakt me trouwens wel heel benieuwd naar Mars ijs, haha, klinkt echt veel te lekker!
  Anna schreef laatst over Kleine successen van mij als ondernemer (zomer editie!)My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 20 augustus 2019

   Dankje Anna! En ja, echt een aanrader! Ik vond Mars zelf nooit super lekker maar die ijsjes zijn echt goddelijk.

   Beantwoorden
 10. Annelies 19 augustus 2019

  Zo frustrerend, mensen die je aan de lijn houden en die totaal niet to the point komen (of zelfs geen punt hebben). Ondertussen zit je maar te proberen om af te ronden en lukt dat niet, ook al geregeld voorgehad.
  Annelies schreef laatst over Lieze checkt in #155My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 20 augustus 2019

   Inderdaad frustrerend! Ik snap nog altijd niet waarvoor ze belde, haha. Gelukkig valt dat niet zo heel vaak voor maar het is ook weer typisch dat ze dan net vijf minuten voor ‘sluitingstijd’ bellen.

   Beantwoorden
 11. Audrey 19 augustus 2019

  Mars-ijs is zo lekker! Wist je dat er ook een salted caramel-versie van is? In NL wel tenminste. Enne, dat van die kledingstukken is ook herkenbaar. Ik heb een bepaald soort top in zeker 8 kleuren/dessins gekocht, haha. Ze zitten zo lekker en staan me ook mooi.

  Wel balen trouwens dat je werk een paar keer zo uitliep, zeg!
  Audrey schreef laatst over Recept: zomerse mie met mango en sperzieboontjes (vegetarisch)My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 20 augustus 2019

   Oh wauw, die salted caramel hebben wij niet in België denk ik. Toch nog nooit tegengekomen hier. Als ik eens in de AH ben, hou ik mijn ogen eens open.

   En zalig van die top! Het valt meestal zelfs niet eens op dat het hetzelfde topje is en als het je mooi staat, groot gelijk!

   Beantwoorden
 12. Naomi 19 augustus 2019

  Wauw, die partylook staat je goed!
  En Mars-ijs is gewoon té lekker, dat zou verboden moeten worden;). Dat van die outfits herken ik trouwens ook. Ik heb zo’n jurkje waar ik ongeveer in woon. Ik heb hem drie keer, gewoon omdat ie zo leuk is en zo lekker zit. Ach ja, moet kunnen.
  Naomi schreef laatst over Alternatief recept: Naar buitenMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 20 augustus 2019

   Dankje Naomi ^^ ’t Is niet zo bijzonder hoor, gewoon wat goud en mascara :p

   Moet inderdaad kunnen! En stel dat je jurk dan kapot gaat, dan heb je nog twee exemplaren als back-up!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.