Dagboekje van week 32.

Ondertussen zit mijn eerste week werken na mijn drie weken vakantie er ook weer op. Het is alweer super snel voorbij gegaan. Voor de verandering, hé 😉. Ik moest helaas weer vroeg op deze week maar om de een of andere reden ging het me toch makkelijker af dan anders! Ik zit nu ook nog altijd een beetje met mijn hoofd in vakantiestemming maar dat vind ik alleen maar leuk!

Maandag 5 augustus.

Ik nam mijn goede voornemen om wat gezonder te doen nu mijn vakantie voorbij is serieus en ging met de fiets naar het station. Met wat muziek in mijn orden vind ik dat eigenlijk helemaal niet zo erg! Toen ik op mijn werk kwam ontdekte ik dat mijn mini Harry Potter onthoofd in mijn sjakos zat. Arm ding!

’s Avonds kookte ik voor een heel leger een pan groenten met noedels en tomatensaus. Dit is mijn favoriete soort eten; gewoon alles in een pan met een sausje erover!

Dinsdag 6 augustus.

Deze nacht werd ik rond twee uur wakker van een raar geluid. Ik probeerde met mijn ogen dicht te bedenken van waar het kwam en met mijn halve slaaphoofd kon ik niets anders bedenken dan dat een van de honden uit de garage ontsnapt was en in onze kamer zat (wat dus praktisch onmogelijk is tenzij ze ineens drie deuren open krijgen, waarvan er twee op slot zitten). Toen ik in bed rechtop ging zitten zag ik dat er een kat in de slaapkamer zat. Wij hebben geen kat. I kid you not. Ik vond het fucking eng! Haha. Blijkbaar waren we vergeten om het vliegenraam in ons bureau te gebruiken.

Na mijn werk kocht ik twee Fanta’s met smaakjes die ik nog nooit had gezien of gedronken: pompelmoes en ananas. Ik was vooral fan van de pompelmoessmaak! ’s Avonds wilden we eindelijk eens pizza’s van Dominos proberen (tot zover dus mijn goede voornemen 😉) maar we gingen toch voor Pizzahut omdat we bang waren dat de Dominos niet zo lekker ging zijn en we dan zouden balen.

Daarna keken we ook eindelijk de eerste aflevering van seizoen drie van Stranger Things en probeerden we een nieuwe reep chocolade. Wel lekker maar smaakt helemaal niet naar cookie dough helaas.

Woensdag 7 augustus.

Van woensdag heb ik alleen deze foto van Moose die cute ligt te knorren op een sjeuzeke naast de zetel. Ik ging trouwens wel terug met de fiets naar mijn werk.

Donderdag 8 augustus.

Vandaag werkte ik thuis wat betekent dat ik een uurtje langer kon slapen. Ik ruilde onze bureau in voor de eetkamertafel omdat ik me hier nu beter voel. Heel gek hoe dat in mijn hoofd soms gaat maar als het ergens niet goed voelt dan moet ik op een andere plek gaan zitten. Deze keer dus aan de eettafel!

’s Middags kreeg ik een pakketje binnen met een enkelbandje dat ik had laten maken door Lys. Een waar feestje om uit te pakken alleszins! ’s Avonds maakte ik een soort risotto met wortel en paprika en tomaat en bakte ik er mini groenteschijfjes van de Aldi bij die verbazend lekker waren.

Vrijdag 9 augustus.

Ik werkte weer thuis en het was echt een hele rustige dag. Voor de rest heb ik bitter weinig te vertellen. ’s Avonds keken we Spiderman Homecoming wat een leuke film was.

Zaterdag 10 augustus.

Enige foto van vandaag is een foto van mijn outfit, haha. Ook vandaag deed ik overdag niet veel boeiends behalve een beetje poetsen (maar niet te veel), bijna onze hele stapel was wegwerken, glutenvrije brownies en broodpudding bakken, karamel maken en veel lezen. Ik las De deal uit van Elle Kennedy wat zo’n luchtig romantisch verhaaltje is. Ik moet wat boeken inhalen omdat ik wat achter zit met mijn leeschallenge en daar zijn dit soort boeken ideaal voor.

’s Avonds ging ik uiteten met mijn vriendinnetje S. en had ik het super hard naar mijn zin en at ik ook veel te veel. Groentensoep, balletjes in tomatensaus met frietjes en nog een mini dame blanche. Ik zat propvol daarna!

Zondag 11 augustus.

Vandaag nam ik het poetsen wel wat serieuzer en deed ik onze hele woonkamer en de keuken terwijl David de badkamer deed. Ik haalde alle verdorde bloempjes uit een van mijn planten en besloot ze in het kadertje te stoppen dat ik met Nieuwjaar van mijn schoonzus kreeg.

Ik vind het echt super mooi staan eigenlijk! In de namiddag kregen we bezoek en kon ik mijn broodpudding, karamel en glutenvrije brownies serveren. De brownies waren voor mijn schoonzus. Ik dacht dat het een heel karwei zou zijn om ze te maken maar het was echt super easy.

’s Avonds hield ik met David een hapjesbuffet omdat we niet echt avondeten hadden voorzien. Ik maakte deze post af en las De fout van Elle Kennedy uit.

Heb je zin in de nieuwe week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

31 thoughts on “Dagboekje van week 32.

 1. Dat kadertje met bloemen is echt super leuk. Het doet me denken aan de bloemenpers die ik vroeger als kind soms gebruikte om bloemen te drogen. Ik denk dat ik die vervolgens mee naar vriendinnen stuurde wanneer ik een brief schreef. Ik was dit jaar super blij toen ik paaseitjes met koekjesdeeg vulling vond en vervolgens bleken die er totaal niet op te lijken van smaak. Waarschijnlijk moet je echt je deeg zelf maken (een vegan versie zodat je het rauw kan eten en het wat langer goed blijft) en het vervolgens omhullen met chocolade. Lap, nu moet ik dat ook op het lijstje zetten met dingen die ik wil uitproberen en er staat al salted chocolate caramel fudge op én ik moet proberen af te vallen. Dat is geen goede combinatie hé .
  zwartraafje schreef laatst over Reclame zonder sponsoring #2: Katie AbeyMy Profile

  1. Ja ik denk het ook! Heb je daar toevallig een recept voor? 😉 En wat tof dat je gedroogde bloemen mee stuurde! Een tijdje geleden verkochten ze in de Hema ook zo’n bloemenpers en toen heb ik er een paar keer aan gedacht om het ding mee te nemen maar toch niet gedaan. En voor deze had ik zelfs geen pers nodig aangezien het kadertje zelf perst en de bloempjes al droog waren, haha :p

 2. Pizza’s van domino’s zijn wel aan te raden hoor. Lang geleden dat ik er gegeten heb (een jaartje ofzo) maar ze zijn zeker niet minderwaardig aan de pizzahut. Wij vinden de canibale of BBQ Chicken wel goed.
  Tof gevonden die bloemetjes in dat kader! Is eens iets anders 🙂

 3. Haha, dat van die kat! Alez jong 😀
  Al zal het waarschijnlijk op het moment zelf niet al te grappig geweest zijn, geloof ik… *eng enzo* *grootste broekschijter ever hier*

 4. Een hapjesbuffet klinkt ZO gezellig! En wat staat die broek je leuk – heel apart en uniek, I like it! Vind de houten achtergrond daar bij die spiegel nog steeds zo mooi! En de foto van de pan noodles doet me eraan denken dat ik ook echt weer eens noodles wil maken binnenkort, mjam. Liefs!
  Stella schreef laatst over Stel needs stedentripjes-helpMy Profile

  1. Oh jee ik was daar vorige keer helemaal op vergeten antwoorden trouwens want je had er toen ook iets over gezegd! Dat hout is dus mdf en zit op alle muren en plafonds en vloeren in onze slaapkamer en de bureauruimte. Vind het ook leuk staan! Zeker met wat plantjes er bij ^^ En dankjewel! Ik ben zelf super blij met de broek 😀

 5. Je slaagt er echt altijd in om alle gewone weekdingen samen te vatten in zulke toffe foto’s. En nog wel foto’s waarvan je spontaan zin krijgt om zelf toffe dingen te ondernemen. Dat werkt echt heel inspirerend. Die bloemetjes heb je trouwens goed aangepakt, staat echt heel mooi in dat lijstje. Meteen een (gratis) accessoire erbij in je huis 🙂

  1. Oh wat lief, dankjewel! 🙂 Voor mij voelt het allemaal vrij saai aan eigenlijk (heb ik overigens zelf geen probleem mee hoor 😉 ) maar ben blij dat je je erdoor geïnspireerd voelt!

 6. Het is maar een kort werkweekje want we maken de brug (en ik heb spontaan volgende week nog verlof genomen). Maar 3 dagen werken dus en dan een beetje luieren.
  Wil vanavond nog even een cadeautje samenstellen voor een collega die net een relatiebreuk achter de rug heeft en donderdag ‘vieren’ we Moederdag door samen te eten met mijn papa en even langs het kerkhof te gaan.
  Annelies schreef laatst over Lieze checkt in #154My Profile

  1. Fijn dat je nog vakantie hebt! Ik maak de brug niet helaas dus ben vrijdag wel gewoon op post maar ik werk thuis dus dat voelt toch ook een klein beetje als een dag vrij of zo :p Wij vieren Moederdag in mei. Ben er nu wat laat mee maar alsnog veel sterkte!

  1. Dat heb ik nog van mensen gehoord, dat ze er moeilijk in raakten. Ik vind het voorlopig ook nog minder goed dan de eerste twee maar ben alleszins wel benieuwd naar de rest van het seizoen ^^

 7. Het is gelukkig een korte week. Dat helpt om de goesting om erin te vliegen te verhogen. 🙂
  Freaky die kat, ik zou ook schrikken. Mijn wederhelft zou dan weer direct proberen om de kat te aaien 🙂

 8. Dat kadertje met bloemen is zó mooi! Enne, groot gelijk heb je dat je soms aan de eettafel gaat werken. Ik heb zelf een werkkamer, maar heb die nog nooit gebruikt om te werken, haha. Mijn grote eettafel (en Pippa die daar graag zit) wint het nog altijd. Dat armbandje is mooi trouwens. Leuk cadeautje voor jezelf, zoiets!
  Romy schreef laatst over 15 plekken in Nederland die ik nog wil bezoekenMy Profile

  1. Ik vond het ook echt wel eng eigenlijk. Ik ben sowieso al een broekschijter dus als ik dan al een geluid hoor dat ik niet lijk te kennen. Ik zat bijvoorbeeld ook laatst op de wc en het raampje stond open en ik hoorde zo’n vreemd geluid… kreeg er helemaal de kriebels van maar het bleek dus het automatische sprinklersysteem te zijn voor het voetbalveld in onze buurt :’D