Dagboekje van week 31.

De laatste week van mijn vakantie zit er bij dezen ook weer op. De tijd vliegt!

Maandag 29 juli.

Ik schrijf dit stukje dus op dinsdag en ik kan me werkelijk al bijna niet meer voor de geest halen wat ik maandag allemaal deed naast broodpudding eten en met mijn vinger in de pot karamel zitten. David werkte extra lang in de tuin en ik maakte ’s avonds pannenkoeken die we pas om 21.30 uur opaten nadat we een half uur in de weer zijn geweest om ons tapijt terug proper te krijgen omdat Moose er op gepoept had 👍🏻

Dinsdag 30 juli.

Ik trok dit witte bloesje nog eens uit de kast en herinnerde me weer waarom ik het niet zo vaak draag; het zakt altijd naar voor waardoor ik moet opletten dat ik niet te veel inkijk geef 😉 Maar ik vind het wel nog altijd heel erg mooi! Helaas moest ik het na een kwartier al omruilen voor een ander bloesje omdat ik er karamel op morste.

’s Morgens at ik een overschotje pannenkoeken van gisteravond (laat het duidelijk zijn dat deze vakantie echt een beetje over the top was qua ongezond eten, oeps) en daarna reden we door naar een kluswinkel om een verbindingsstuk voor een buis van onze omheining te halen. Heel boeiend. Ik wilde daarna bij een tweedehandswinkel om een tijdschriftenbak te zoeken maar het soort dat ik wil hadden ze niet. Wel héél veel super mooie kasten die helaas allemaal te duur waren.

Daarna haalde ik mijn pakketje van de Monki op waarin deze zalige broek zat die meteen gebombardeerd werd tot mijn nieuwe favoriet want brede pijpen (de gele stond op mijn wishlist en heb ik ook in huis ♡)!

Woensdag 31 juli.

Van woensdag herinner ik me niet bijster veel. Het enige dat ik nog weet is dat ik ’s avonds megahard de slappe lach had met stomme memes van sarcasm_only op Instagram. Zo hard dat ik moest bleiten en waarschijnlijk compleet crazy leek.

Donderdag 1 augustus.

Vandaag speelde ik voor het eerst sinds een hele tijd nog eens de Sims. Ik moest natuurlijk eerst wat leuke outfits en kapsels scoren waarvan deze jumpsuit en look mijn favoriet is! Zo tof!

Verder at ik brownies met karamel en deden we nog eens boodschappen omdat we niets meer in huis hadden. Uit de Aldi nam ik eindelijk eens Mars ijs mee waarvan we er in de auto al eentje opaten, super lekker!

Vrijdag 2 augustus.

’s Morgens werkte David wat in de garage en speelde ik nog wat verder met mijn Sim. In de namiddag reden we naar de Mediamarkt omdat onze Sodastream er was. Ik had er drie extra flessen bij besteld maar had niet goed gekeken en ze passen niet. Echt idioot. Onderweg naar de Mediamarkt zagen we een auto in brand vliegen en belde ik voor het eerst ooit de 112. In het terugrijden zagen we een auto op zijn zij liggen dus het was een euh bijzondere namiddag.

’s Avonds aten we pizzabroodjes en waren we van plan om een Stranger Things marathon te houden maar gingen we in plaats daarvan met Davids broer naar spoed omdat hij zijn enkel had bezeerd tijdens het voetballen. We waren er anderhalf uur later gelukkig alweer weg (normaal zit je daar echt lang maar ik denk dat het een rustige avond was :p ). Toen we thuis waren las ik nog wat in mijn boek en was het ineens al half 1 dus tijd om te slapen.

Zaterdag 3 augustus.

Onze vakantie is bijna voorbij dus ik deed wat huishoudelijke taakjes zoals wasjes draaien en onze slaapkamer en woonkamer opruimen en ik werkte wat aan mijn blog. David installeerde een hondenluik in de garage wat nogal een werk was.

’s Avonds keek ik de tweede Harry Potter maar rond 22 uur kroop ik in bed met mijn boek aangezien ik maandag (vandaag dus als jullie dit lezen) start met een vroege shift (huilen! En dat na mijn vakantie!) en dus om 6 uur moet opstaan. Kwestie van er al wat aan te wennen.

Zondag 4 augustus.

Iek onze laatste dag vakantie 🙁 ik ben een beetje sip dat het voorbij is maar ik ben ergens ook wel blij dat ik weer ga werken en terug een beetje in een routine terecht kom. Een dikke twee maanden en dan heb ik terug een weekje vakantie 😀

Deze voormiddag sliepen we uit, ontbeten we met croissantjes uit de oven en maakten we een lange boswandeling met de honden. ’s Middags ging ik langs bij mijn ouders en mocht blijven eten. We gingen ook nog langs het tuincentrum voor een grotere pot voor onze drakenbloedboom die ik nog wou verpotten maar wat ik niet gedaan heb wegens te lui. Daarna voerden we niets meer uit naast televisie kijken, bloggen en een beetje lezen. We aten balletjes in tomatensaus, keken de eerste aflevering van seizoen drie van Stranger Things en ging ik weer rond 22 uur slapen.

Heb jij wat genoten van je week?

27 thoughts on “Dagboekje van week 31.

 1. Ik heb gisteren nog eens die fudge gemaakt. Met witte chocolade, oreo-koekjes én chocolade smarties (die geen smarties zijn maar ja ik heb geen idee hoe ik dat anders moet noemen). Terwijl ik daar mee bezig was bedacht ik me dat ik daar binnenkort eens een andere versie van moet uitproberen en ik vermoed dat jouw salted caramel aanstekelijk is want ik wil er dus zo’n variant van maken. Dat kan eigenlijk niet slecht zijn hé. Die Monki broek ziet er trouwens heerlijk uit. Lijkt me super comfortabel.
  zwartraafje schreef laatst over Gebroken – Teri TerriMy Profile

  1. Ze is ook super comfortabel! 😀 Echt een zalig ding! En hmm fudge met salted caramel lijkt me ook echt mega lekker!

 2. Ik heb eventjes drakenbloedboom moeten googlen. Ziet er wel chic uit.
  Als ik op mijn werk 112 moet bellen, vind ik dat ook wel spannend. Ben dan achteraf altijd stiekem trots dat ik alles mooi structureel en duidelijk hebben kunnen overbrengen zonder tijd te verliezen.
  Mars ijsje heb ik nooit gegeten maar onlangs wel iets gelijkaardigs gekocht van oreo koekjes in de lidl. Ben benieuwd!

  1. Oh dat snap ik! Ik was ook trots dat ik kalm was en goed en duidelijk kon antwoorden op de vragen! Ik heb De Noodcentrale gezien en als je dan hoort hoe mensen soms telefoneren … Ook begrijpelijk natuurlijk als er iets ingrijpends gebeurt.
   En die ijsjes van jou klinken ook lekker! Ben benieuwd of ze ook effectief goed smaken.

  1. Super naar om te zien eigenlijk! We waren er beiden een half uur later nog van onder de indruk.
   Heb ook alweer zin in de Sims maar ik begin er maar niet meer aan want dan speel ik de hele nacht door denk ik, haha :p

  1. Het voelt inderdaad ook wel weer goed om terug aan het werk te gaan en de eerste dag ging super snel voorbij! 🙂

 3. Is altijd zo balen als het einde van de vakantie in zicht is.
  Oh de Harry Potter films, heerlijk! Heb gelijk zin om een te gaan kijken.
  Wat heftig dat je een auto in brand zag vliegen, wel heel goed dat je zo snel hebt gehandeld.

  Fijne week, en succes met werken!
  Liefs,
  Evelien
  evelien schreef laatst over Uitzet shoppen | Griekenland shoplog!My Profile

  1. Jij ook een fijne week Evelien! Harry Potter kan ik echt blijven kijken. Ben heel blij dat ze weer op televisie zijn, heb ik elke week toch een goeie film om te kijken ^^

 4. Ah die kasten zijn echt prachtig! Ik heb een kastje van mijn oma geërfd. Die staat nog bij mijn ouders en mag, zodra ik een eigen plekje heb om hem neer te zeggen, naar mijn toe! Can’t wait! En nogmaals: die broek staat je echt mega leuk. Het witte blouseje trouwens ook – kun je niet iets doen met een veiligheidsspeldje? Dat je hem wat hoger naar boven dicht kan maken zodat je geen inkijk meer hebt als hij wat naar beneden zakt? Hij is echt te leuk om in je kast te laten hangen hoor, hihi. Ik heb ook mijn weekje vakantie er alweer op zitten en ga zometeen, as we speak, weer aan het werk. Even wennen, maar ook wel weer fijn om een beetje ritme te hebben. Succes!
  Stella schreef laatst over Schrijfsels die ik graag leesMy Profile

  1. Hopelijk was je eerste werkdag even fijn als de mijne! 🙂 En bedankt voor de veiligheidsspeldtip! Dat ik daar zelf niet aan gedacht heb! Volgende keer maar eens proberen of ik daarmee het probleem wat kan verhelpen. En wat fijn dat je een kastje van je oma hebt om in je huisje te zetten later. Lijkt me een super aandenken en die vintage kasten zijn bijna allemaal zo mooi!

  1. Ik ben ook echt een knoeier. Ik denk dat ik elke dag weleens een plek ergens op maak :p En oh die Mars ijsjes hé, ik heb er vandaag twee (!!) op 😀

 5. Wat een fijne week, ook al is het natuurlijk een beetje jammer dat je vakantie er nu weer opzit. Wat een leuke outfits heb je aan in dit dagboekje! En die kasten zijn inderdaad geweldig. Jammer dat ze niet zo vriendelijk geprijsd waren. Wel echt schrikken trouwens, een auto in de brand… Supergoed dat je 112 hebt gebeld! Hopelijk was het goed op te lossen.
  Romy schreef laatst over Blij Lijstje #12: rare reisbus, regenboogtrap & ratatouilleMy Profile

  1. Ik zat helemaal onder de stress omdat ik de 112 ging bellen, haha :p Deze dag is echt voorbij gevlogen dus voor een eerste werkdag-na-de-vakantie viel ie best mee! ^^ En dankjewel voor je complimentje over m’n outfits 😀

Comments are closed.