Dagboekje van week 29.

Week een van mijn vakantie zit er alweer op en ik kan het nog altijd niet geloven dat het zo snel gaat. Ja ik val in herhaling, sorry.

Maandag 15 juli.

Maandag was het zover en reden we met een auto volgeladen richting ’t zeetje. ’s Morgens moest ik nog snel snel mijn valies maken omdat ik dat zondag helemaal vergeten was. Ik deed nog snel een rondje met de stofzuiger zodat ons huis toch wat netjes ligt als we weer thuis komen.

Veel voerden we die eerste dag niet meer uit. We deden boodschappen en aten een pizza ’s avonds en bedachten wat we allemaal gingen doen deze week.

Dinsdag 16 juli.

Het was veel warmer dan ik dacht dus ik moest na onze ochtendwandeling een outfitchange doen. Daarna reden we door naar Nieuwpoort waar ik twee jurkjes in de solden kocht bij America Today. Was er nog nooit geweest maar ze hebben er wel tof spul! De rest van de dag spendeerde ik aan mijn blog en mijn boek (Noem me bij jouw naam) en we maakten een vrij lange wandeling met Archie. Super fijn. Gewoon ergens een straatje inslaan en dan maar zien waar je uitkomt.

Woensdag 17 juli.

Op woensdag besloten we maar eens wat actievers te doen een uitstapje te maken met de fiets. We hadden het plan opgevat om ergens een pannenkoek te eten. Toen we eindelijk ergens een plekje hadden gevonden op een terras in de schaduw, besloten we weer weg te gaan omdat de prijzen echt abnormaal hoog waren (of wij zijn gewoon gierig 😉 maar €3,50 voor een cola?!). Een beetje verder at David een pannenkoek met een koffietje voor €5 en nam ik een pannenkoek met ijs en chocoladesaus en een water voor €7. Ander nadeel: het was geen verse chocoladesaus. Sorry maar dat vind ik echt idioot he. Hoe lang duurt het nu om chocoladesaus te maken? Zelfs chocoladesaus met super cheapass chocolade is nog beter dan de saus die ik op mijn bordje kreeg. Maar goed, het ijs en de pannenkoek zelf waren wel lekker!

Donderdag 18 juli.

Donderdag sliep ik uit. Echt gek maar ik slaap tegenwoordig overal doorheen. David was al om 7 uur op en had al opgeruimd en de afwas gedaan terwijl ik nog lekker lag te knorren. Haha. ’s Middags gingen we een ijsje eten. We kozen voor een potje met drie bollen ijs om te delen en gingen voor crunchy cookies, butterscotch en stracciatella.

’s Avonds reden we naar de avondmarkt en spotten we deze prachtige zonsondergang. Daarna reden we door naar de cinema. Ik moest en zou Aladdin zien. Bleek dat we uiteindelijk de hele zaal voor onszelf hadden. WEIRD! Ik vond Aladdin echt ge-wel-dig. Sowieso is Aladdin mijn favoriete film maar deze versie vond ik echt super leuk. Ik had een paar reacties gelezen dat mensen Will Smith als genie niet goed vonden maar ik vond hem super goed! Het enige personage dat ik wat minder vond was Jafar.

Vrijdag 19 juli.

’s Morgens kregen we bezoek van mijn tante en mocht ik twee paar nieuwe sandalen van haar adopteren. Deze van de foto en nog een paar zilveren met vrij hoge hak. Ik draag normaal geen hakken maar beide paren zijn best comfy en de zwarte ga ik sowieso wel dragen. De zilveren exemplaren zijn meer voor een speciale gelegenheid maar ik vind ze ook echt super tof!

Daarna reden we door naar de Auchan wat me wel wat tegenviel maar ik ging niet met lege handen naar huis. Ik at een Daim donut met karamelvulling en kocht de elpee van Angèle dus kan eindelijk wat anders draaien dan Dire Straits of Phil Collins. Haha.

Zaterdag 20 juli.

’s Morgens werden we letterlijk uit ons bed gedonderd. Ik heb nog nooit zo’n luide donderslagen gehoord als vandaag. Ik voelde letterlijk het huis trillen. Bovendien tikte de regen heel hard op de veluxen dus van slapen kwam niet veel meer in huis. Ik ben dan maar in de zetel gaan liggen met mijn deken. Ook leuk! Het plan was om deze namiddag naar huis te rijden maar eens we alles opgeruimd hadden, was het ook niet meer echt de moeite om nog aan zee te blijven. Zo zijn we dan :p

Eenmaal thuis had ik allesbehalve zin om onze spullen op te ruimen. Ik zette Angèle’s plaatje op en deed toch maar een poging. Uiteindelijk heb ik zelfs gedweild! David werkte de hele namiddag in de tuin omdat er nog puin geruimd moest worden.

’s Avonds aten we penne met tomatensaus en falafel en keken we Swiped op Netflix wat ik echt een slechte film vond.

Zondag 21 juli.

Zondag was een chilldag. Ik trok mijn lange jurk aan, schreef ineens een paar blogposts en zat buiten onder onze magnolia wat te lezen.

We hebben op in onze tuin paarse klaprozen staan. Ik vind ze echt zo mooi dat ik de zaaddoosjes van twee uitgebloeide bloemen verzamelde in de hoop dat ik er zaadjes uit kan oogsten en ze, als onze tuin klaar is, terug kan planten. David werkte alweer bijna een hele dag in de tuin want morgen komen ze hem afgraven. Ik kan niet zoveel helpen omdat het hele zware stukken puin zijn die hij moet opgraven en verplaatsen en ik heb snel last van mijn rug helaas.

’s Avonds keken we Valerian en aten we frietjes. ’t Was een heel fijne week maar niet de gezondste 😉

13 thoughts on “Dagboekje van week 29.

 1. Jouw weekje aan zee klinkt echt zoals vakantie zou moeten zijn 🙂
  Eigenlijk hoef je niet ver te gaan om het heerlijk te hebben, integendeel soms.

  Een tip voor de papaverzaadjes: je moet de doosjes eigenlijk nog wat langer laten staan, tot ze bruin worden. Pas dan zijn de zaadjes rijp (je kan ze dan ook horen als je met die doosjes schudt).
  Geke schreef laatst over Day Zero Project #9 – 35.Een nieuw parfum uitzoeken en kopenMy Profile

 2. Zo’n leuke, chille week om te lezen! Hoe leuk ook dat je soldekes kon scoren & sandalen een tweede leven kon geven. Ik vind dat soort vondsten altijd nog leuker dan iets gloednieuws. Al ga ik zaterdag ook wel proberen om nog iets te scoren in de solden, wie weet! Geniet nog van je verlof 😀

 3. WHAAAA wij hebben heel dezelfde speciale klaprozen staan! Mathias heeft er 2 uitgeschept en in een pot gezet om ze zo hopelijk te redden. We hebben ook al superveel zaadjes uit die koppen gehaald om misschien zo te planten dan!
  Wat viel er je tegen aan de auchan?
  En je bent niet gierig hoor. Ik zou ook nooit €3.5 geven voor een cola!

 4. Ah hoe leuk dat je Aladdin gezien hebt en dat je Will Smith ook zo goed vond! 😀 Klinkt wel als een superleuke week aan zee, dat eten hoort er gewoon superhard bij. Mooie lange jurk trouwens!
  Kelly schreef laatst over Over introversie en sportenMy Profile

 5. Haha, HOEEEEE slecht was ‘Swiped’? Ik wist dat ‘ie slecht ging zijn, maar wilde ‘m toch zien – want Noah Centineo -, maar wow ik heb me echt blauw geërgerd aan het gebrek aan verhaal haha! Ik ga in augustus ook nog een week naar zee en heb er nu echt nog meer zin in 😀
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over HASHTAG DOEIMy Profile

Comments are closed.