Dagboekje van week 28.

Vorige week zat ik al helemaal in vakantiestemming want ra ra ra mijn vakantie begon! Woehoew! In het begin van de week moest ik nog een paar dagen werken maar daarna konden mijn drie vrije weken beginnen. Het is gek maar ik schrijf dit overzichtje dus vandaag (maandag de vijftiende) en ik kan me bijna niet meer herinneren wat ik allemaal deed. Maandag, dinsdag en woensdag lijken al zo lang geleden!

Maandag, dinsdag en woensdag.

Maandag droeg ik mijn nieuwe Vanskes naar het werk en maakten David en ik ’s avonds pizza’s op bloemkoolbodems van Magioni. Je kan hier lezen wat ik daar van vond. Voor de rest weet ik dus helaas niet goed meer wat ik deed, behalve dan werken.

Oja! Ik startte volgens mij maandag in After. Die boekenreeks waar nu ook een film van is.

Woensdag nam ik op mijn werk een overuur op waardoor ik al om half twee kon stoppen en mijn vakantie dus een uurtje vroeger begon. YES! ’s Avonds ging ik met David frietjes eten om te vieren dat ik nu echt vakantie heb. Hij moest helaas wel nog een paar dagen werken maar kom, frietjes gaan er altijd in he πŸ˜‰

Donderdag 11 juli.

Deze ochtend stonden we alweer vroeg op want we hadden om 7 uur ’s morgens een kappersafspraak voor Archie. Zijn kopke, haha, hij was echt hilarisch! Hij gaat helemaal niet graag naar de kapper maar deze keer was het wassen al minder dramatisch dan de voorgaande keren.

Ik heb bijna de hele dag met mijn boek in de zetel doorgebracht. In de namiddag reed ik naar ’t stad voor een laatste cadeautje voor mijn ouders waarna de auto niet meer wou starten en David me kwam ophalen. Toen we ’s avonds terug gingen om de auto weer in gang te krijgen raakte David mega gefrustreerd omdat het maar niet wou lukken. Op een bepaald moment nam ik de sleutel nog eens over, ging in de auto zitten en zei tegen mezelf: adem drie keer in en uit, het gaat lukken. Dus dat deed ik en het lukte! πŸ˜€

Vrijdag 12 juli.

Vrijdag was een vrij saaie dag. Ik maakte alleen een foto van mijn outfit. Ik poetste de badkamer, de keuken, onze slaapkamer en draaide twee wasjes waarna ik alweer met mijn boek in de zetel ging hangen. Ik begon ondertussen al aan boek drie uit de After reeks.

Zaterdag 13 juli.

Mijn papa kwam me ’s morgens halen om wat versiering te halen in de Action en de Hema want ’t was feest voor mijn ouders hun 30 ste (!!!) huwelijksverjaardag. Ik hielp wat mee voorbereiden en versierde de glaasjes voor de theelichtjes. We hadden ook wat lampionnen gekocht en daar zat een heel handige gebruiksaanwijzing bij πŸ˜‰

David probeerde ook een serieuze foto van me te maken. ‘Stop met lachen.’ Haha. Veel succes daarmee!

Tegen 16 uur kwamen de gasten en rond 20 uur gaf mijn broer met zijn band Mojo’s Venue een klein optreden. Super leuk en het klonk heel goed! Toen iedereen weg was ruimden we alles nog op en bleven met een paar mensen nog wat napraten.

Zondag 14 juli.

Gek genoeg geen foto’s van zondag. Het was echt een super luie dag waar ik boek drie van After uit las, we alweer frietjes aten en we ’s avonds naar de jaarmarkt in m’n hometown gingen waar we meededen met een quiz samen met mijn schoonzus en een paar vrienden. We werden 18de van de 30 en dat was veel beter dan we hadden verwacht.

Het was dus eigenlijk best wel een sociaal weekend maar het is me allemaal super goed meegevallen en ik heb echt een heel fijne tijd gehad!

Ondertussen is de vakantie ook voor David echt begonnen en zijn we sinds deze ochtend aan zee voor een klein weekje rust en ontspannen. Zin in! Ik hoop alleen wel dat het weer wat betert want dat is momenteel niet vet.

Heb jij ook vakantie?

19 thoughts on “Dagboekje van week 28.

 1. Ondanks dat er minder foto’s zijn absoluut geen minder aangenaam dagboekje om te lezen. De vakantiestemming is eraan te merken. De theelichtpotjes zijn echt mooi versierd!
  Ik was al benieuwd naar de after serie en door je positiviteit is die enkel maar toegenomen.
  Het weer mag van mij ook terug wat beter worden. Vind het maar vervelend om lange jeansbroeken te dragen in zomermaanden. Kan die nog genoeg dragen in het najaar en winter…

 2. Wauw 30 jaar getrouwd, wat een prestatie lijkt dat deze dagen!! Heel bijzonder, de band van je broer klinkt inderdaad mega goed! Jammer dat het maar zo’n klein stukje film is πŸ˜‰

  Ik heb ook een beetje vakantie! Het leven als student met alleen een bijbaantje is wat dat betreft wel fijn! Fijne week!
  Marielle Gaalswijk schreef laatst over Het grote leuke-dingen-doen-lijstjeMy Profile

  1. Ja stom he, ik heb alleen maar korte stukjes omdat er na een tijdje telkens iemand door ging praten. Haha :p Fijn dat je ook vakantie hebt, of een beetje toch πŸ™‚ geniet er van!

  1. Ah ja, als je nieuw werk hebt is het altijd wat lastig he met verlof. Hopelijk kan je dan in september inderdaad een paar dagen nemen. Het zal dan misschien zelfs beter weer zijn dan nu :p

 3. Leuk weeral! Ik heb ook de indruk dat je goed in je vel zit , het leest in elk geval altijd fijn! Die witte veterschoentjes zijn ook zo zalig! Mag ik vragen waar ze van zijn? (op je outfit foto).
  Ik heb net 2 weekends achtereen kunnen citytrippen en kijk alweer uit naar het verlengd weekend van de 15e, dan ook aan zee πŸ™‚

  1. Oh zalig! Waar ben je naartoe geweest? πŸ™‚
   Het gaat de laatste tijd inderdaad weer beter met me. Fijn dat je dat ook kan opmaken uit mijn post ^^ Die schoenen zijn van Vans trouwens! Super comfortabel en héél erg licht. Ik heb ze in de solden kunnen kopen voor €25 ongeveer.

   1. Rotterdam en Maastricht! De moeite, Maastricht gezelliger als stad en Rotterdam wel hip qua winkeltjes en zaakjes enzo , een stad die in beweging is denk ik en mee met de trends πŸ™‚ Amaai Vans , ik vind dat meestal bij mij nogal “slof” achtig staan bij mijn voeten ma die van jou zien er echt ‘fijn’ (als in elegant) uit! En azo een koopje, zalig! Kzit nu ook goe in mijn vel, ik vraag mij dan af aan wa da precies ligt (de zomer? Hormonaal? Geen idee πŸ™‚ )

 4. Nog lang geen vakantie hier, maar geniet maar volop van de jouwe! Ik heb de eerste twee boeken van After al gelezen. Het verhaal ergert me bij momenten zo hard, maar het is inderdaad verslavend :-).

  1. Oh ik ben blij dat ik niet de enige ben! πŸ˜€ Haha. Ik ergerde me er soms ook groen en blauw aan maar je wil toch verder lezen. Ik heb ze ondertussen allemaal uit en nu heb ik wel wat spijt dat het afgelopen is :p

 5. Al die boeken die je zo snel kan uitlezen. Ik wil dat ook kunnen! Haha. En die serieuze foto die David van je probeerde te maken vind ik echt mooi geworden. Die straalt echt vrolijkheid uit, ondanks dat je je gezicht niet kan zien πŸ™‚ Geniet van je vakantie aan zee!! x.
  Sarah schreef laatst over Mijn festival must-havesMy Profile

  1. Het ligt er ook aan welk boek het is hoor πŸ™‚ Ik vond dit echt een mooi verhaal en wou gewoon weten hoe het ging en nu heb ik spijt dat ze uit zijn. Haha :p
   En dankje! Ik vond ‘m zelf ook wel leuk ^^

 6. Nog een weekje werken en dan vakantie. Had eigenlijk helemaal gedacht dat ik er zo naar zou aftellen, maar ik ben er echt wel aan toe.

  1. Oh dat had ik ook Annelies! Een tijdje terug dacht ik nog dat ik eigenlijk nog niet echt verlof nodig had maar mijn laatste volledige week was toch ook een lastige!
   Geniet er van hΓ© πŸ™‚

Comments are closed.