Dagboekje van week 20.

Deze week was geen topper. Laat ik dat maar voorop stellen. Ik zat niet per se slecht in mijn vel maar mentaal ging het niet geweldig. Ik was ongesteld dus dat had er misschien ook iets mee te maken maar ik was sommige dagen zo verdrietig en kon niet verklaren waar het door kwam. Woensdag zat ik echt in een dieptepunt met een enorme huilbui en ik vond het zo raar. Ik heb wel vaker dat ik tijdens mijn regels een traan laat om niets maar dan is het ook snel weer over. Woensdag was anders. Ik voelde me zo neerslachtig. Huilen, serie kijken om mezelf af te leiden, huilen, mezelf terug bijeen rapen, huilen, aan David proberen uitleggen wat er scheelt, zelf geen idee hebben, meegenomen worden naar de McDo voor een ijsje en me dan wel iets beter voelen. Bovendien kreeg ik donderdagavond migraine en bracht vtijdag een halve dag in bed door. Maar goed, het was niet allemaal kommer en kwel dus toch maar een dagboekje ๐Ÿ™‚

Maandag 13 mei.

Vandaag was mijn eerste thuiswerkdag in mijn nieuwe bureau! Woehoew! Ik ben er zo blij mee! Kan me super goed focussen hier, er is veel licht en het voelt gewoon fijn om niet met werkdingen in de woonkamer te zitten. Ik at ’s middags chips als lunch (ja serieus, no shame) en toen ik om 14.30u klaar was met werken, ging ik op’t gemakje boodschappen doen. Daarna poetste ik onze woonkamer, maakte avondeten en bakte een cake. Ik weet ook niet wat me ineens overkwam ๐Ÿ˜‰

We gingen na het avondeten wandelen met de hondjes en we maakten er meteen een training van. Ze durven allebei nogal eens trekken en sleuren. Heel vermoeiend! Dus dat pakken we nu aan. Eens ze het doorhadden ging het vrij goed maar we moeten het natuurlijk blijven volhouden om ze echt nieuw gedrag aan te leren. Daarna brachten we mijn auto weg. Er moeten wat dingen aangepast worden omdat hij niet door de keuring raakte helaas (verbaast me ook niet aangezien hij een jaar stil stond).

Dinsdag 14 mei.

Alweer geen normale werkdag vandaag. Ik had normaal opleiding maar door een brand in Brussel Noord reden er geen / amper treinen. Ik kreeg een smsje van mijn teamleider dat ik moest thuiswerken maar ik stond toen net op’t station natuurlijk. Haha. David was zo lief om me nog te komen halen en naar huis te brengen terwijl hij al onderweg was naar zijn werk.

Dit was mijn outfit trouwens toen ik er nog van overtuigd was dat ik naar mijn werk ging. Het is een croptop die ik echt al vier of vijf jaar heb maar amper droeg. Hij is ook echt wel kort dus ik draag er een zwart topje onder zodat m’n buik niet bloot is. Vind ik toch nog wat fris!

Ik at ’s middags de restjes avondeten van gisteren en als dessertje een aardbeienijsje. Ze hebben die ijsjes al een tijdje in de Aldi maar telkens als ik er ben zijn ze uitverkocht en ik wou ze zo graag eens proeven! Maar ’t geluk was aan mijn kant gisteren dus ik kon een doosje meenemen. Super lekker (en voor wie daar waarde aan hecht: lief voor de lijn met maar 55kcal)!

Echt geen zicht trouwens die dikke witte sokken in mijn sloefjes maar ik had zo’n koude voeten! Ik ben een mega koukleum dus ik moet zorgen dat m’n voetjes warm hebben of mijn hele lijf is koud. Dit hielp gelukkig wel!

Woensdag 14 mei.

Woensdag was eigenlijk een kutdag. Ik had mijn inzinking โ€˜s avonds maar overdag ging het ook niet helemaal goed. Ik moest opnieuw een dag thuiswerken, wat ik niet erg vond maar ik had echt een enorme kutklant aan de lijn (ik zeg het maar gewoon zoals het is) die veel fuck youโ€™s en kust mijn kloten zei en ik was er door van mijn melk. Ik weet wel een beetje hoe ik er mee om moet opโ€™t moment zelf maar het blijft rot als mensen zo doen en ik vind dat zelf onbegrijpelijk.

Ik besloot om na mijn werkdag buiten wat te lezen in het zonnetje en ik las eindelijk De geniale vriendin uit. Ik keek een aflevering van Imposters, huilde uit bij David en at dus een ijsje in de McDo.

Donderdag 15 mei.

Donderdag was beter en ik had een heel fijne dag opโ€™t werk. Ik nam eens een andere trein waardoor ik een beetje vroeger moet vertrekken en 10 min moet fietsen maar er zit bijna geen volk op dus ik denk dat ik die altijd ga nemen als ik een vroege shift heb. Ik luisterde de eerste drie afleveringen van Damn, honey de podcast. Fijne afwisseling met het lezen!

โ€˜s Avonds maakte ik een pan groenten met couscous, wandelden we met Archie, tekende ik bloempjes en kreeg ik migraine.

Vrijdag 16 mei.

Normaal had ik weer een dag thuiswerk maar aangezien ik zoveel hoofdpijn had, besloot ik maar in bed te blijven liggen. Ik werd een paar keer wakker maar sliep uiteindelijk tot 13 uur. Ik besloot maar op te staan en te douchen waarna ik nog altijd koppijn had maar me wel iets frisser voelde. Mijn migraine zorgt vooral voor veel pijn en druk achter mโ€™n linkeroog en ik zou dan graag een ooglapje hebben zodat ik het kan afdekken. Haha. Maar dat lijkt me niet echt een zicht dus ja… Rond 17 uur voelde ik me weer wat beter en ging ik nog snel naar de winkel om een pizza.

โ€˜s Avonds keek ik met 1 oog mee naar Temptation en maakten we een wandeling met de doggo’s. We wandelen nu apart met ze omdat dat makkelijker is om ze te trainen. Archie is nogal eigenwijs en is heel snel afgeleid maar Moose doet het echt mega goed! We konden hem zelfs los naast ons laten lopen, zonder lijn en zonder dat ie weg liep! Ik was echt super trots ๐Ÿ˜€

Zaterdag 17 mei.

Op zaterdag bracht ik het grootste deel van de voormiddag door bij mijn schoonouders waar we al voorbereidingen troffen voor onze vakantie in Nederland binnenkort. Daarna reed ik nog snel met David naar de Decathlon voor een comfortabele campingstoel. Ik paste ook een regenjas, nam ze niet mee en heb er nu spijt van. Typisch. Ik las wat in het zonnetje in de tuin.

โ€˜s Avonds trokken we naar een vriendin van me voor een etentje met haar en haar man. Het was echt een super fijne avond! Eenmaal thuis keken we nog even naar het punten geven bij Eurosong maat we kropen na een kwartiertje toch maar in bed. (Super goed gedaan van Duncan!!!)

Zondag 18 mei.

Ik deed iets leuks vandaag! Ik ging met twee van mโ€™n nichtjes naar een vintage per kilo sale in Antwerpen. Super tof om eens te doen en ik heb super mooie spulletjes gekocht! Er komt later deze week een post over maar jullie zien alvast het jurkje dat ik kocht hierboven.

Terwijl ik in Antwerpen geld op deed, ruimde David onze garage op. Weten jullie nog dat ik letterstempels wou en ze nergens kon vinden in de winkels? Hehe. David vond er in een van de kasten duuuus ja ik hoef er geen meer te kopen ๐Ÿ˜‰ was helemaal vergeten dat ik ze had. Oeps. Ze gaan nu alleszins wel weer gebruikt worden.

Boodschap van algemeen nut: Ik wil jullie eigenlijk heel graag bedanken voor alle reacties op mijn post over kinderen krijgen. Ik was een beetje overweldigd door jullie lieve en inspirerende woorden en het was fijn om te lezen hoe jullie er over denken. Het heeft me zeker geholpen om het wat los te laten en gewoon te doen wat goed voelt voor ons. Niet te veel over piekeren. Ik heb nog geen tijd gehad om op jullie allemaal te reageren dus voor nu: merci lieverds, ik zie jullie graag! โ™ก

22 thoughts on “Dagboekje van week 20.

 1. Huh, straf dat er nog (steeds) mensen zijn die zich zo gedragen. Je kan gefrustreerd zijn om iets maar dat reageer je toch niet af door tegen iemand te vloeken. Wel mooi dat Archie je probeert te troosten. Grappig dat ik vrij dicht bij Antwerpen woon maar het vrijwel steeds mis wanneer er iets leuk wordt georganiseerd. Zo’n vintage verkoop zou ik ook wel tof vinden indien ze er veel kleedjes hebben. Ik heb vorige week vrijdag echter nog een heel tof gekocht toen ik met mijn nicht in Bergen op Zoom was. Een donkerblauw met vliegers er op in groene en gele tinten. We vonden het allebei zo leuk dat we exact hetzelfde hebben gekocht. ๐Ÿ™‚
  zwartraafje schreef laatst over Onderstromen โ€“ Nora RobertsMy Profile

 2. Wtf, welke klant gebruikt nu dat soort scheldwoorden? Ik bedoel, ik kan het begrijpen als je ontevreden bent, maar er zijn andere manieren om dat te uiten, toch…. Een beetje meer respect…. Ik kan absoluut niet om met ontevreden klanten, daarom ben ik blij dat ik tegenwoordig nog maar weinig klantencontact heb.
  Alleszins fijn dat er ook veel leuke dingen gebeurd zijn ๐Ÿ™‚
  Leen schreef laatst over Project Opruim #7: de bibureauMy Profile

 3. Gelukkig lees ik weer wat over jouw en ik heb dus ook iets belangrijks gemist.. dat ga ik eerst even lezen. Wat naar trouwens ook van je oog meis.. rot weekje.. wel top dat je een overzicht hebt gedeeld met ons!

  1. Ik heb niet echt pendelstress maar het is wel fijn dat ik die tijd die ik anders onderweg ben kan uitsparen. Dan heb ik meer tijd voor andere dingen zoals mijn huishouden :p en mijn blog natuurlijk!

 4. Ik vind het tof dat je ondanks je ‘rottige week’ toch nog een overzichtje hebt geschreven waar ik alsnog wat vrolijker van word. Natuurlijk vind ik het niet leuk dat je een mindere week had met een inzinking op woensdag, wens ik niemand toe. Maar het hoort er helaas bij. Maar je herinnert me er in je weekoverzichtjes altijd weer aan dat een simpel leven zo mooi is, en dat er daar zoveel geluksmomentjes in te vinden zijn. Ik hoop dat komende week beter wordt natuurlijk! Wat betreft ongesteld zijn, het is herkenbaar hoor. Ik sta ook veel gevoeliger als ik zelf ongesteld ben, terwijl ik net als jij van nature al vrij gevoelig ben. Ik herken je huilbuien die uit het niks komen dan wel. Maar ik weet er meestal wel een reden op te plakken, soms is die echt te onnozel voor woorden en denk ik bij mezelf: ‘Moet je daar nu echt voor huilen Nikita?’. Dusja, tot zover mijn ‘struggles’ zal ik maar zeggen. Om maar te tonen dat je daar niet de enige in bent ๐Ÿ™‚
  Nikita schreef laatst over Afgelopen week | 11My Profile

  1. Lastig hรฉ? Gelukkig gaat het bij mij ook altijd vrij snel weer over ๐Ÿ™‚ Die kilo sales wil ik ook wat regelmatiger doen nu ik er eens van geproefd heb ๐Ÿ˜€

   1. Ik had da maandag! Ma twas ook’s avonds weer over, tzullen plaatselijke emo-vlagen geweest zijn die over gans Belgiรซ trokken ๐Ÿ™‚
    Vond je die vintage kilo sales ni overweldigend qua drukte? Da houdt mij namelijk altijd wa tegen om te gaan ๐Ÿ™‚ Ben benieuwd naar uw vondsten!

  1. Goh ja, het is niet altijd feest hรฉ dus dat wil ik dan ook gewoon delen ๐Ÿ™‚ en inderdaad, was heel blij met die stempels ๐Ÿ˜€ Voelde me ook wel wat stom dat ik niet meer wist dat ik ze had. Haha.

  1. Ja als je de foto’s zou zien zou je het niet zeggen hรฉ, dat het zo’n stomme week was. Maar gelukkig gaat het alweer veel beter ๐Ÿ™‚

 5. Hahaha, dat je heel hard zoekt naar iets wat al in de kast blijkt te liggen. Ik moet zeggen dat het herkenbaar is:).
  En verder vooral balen dat het niet zo’n fijne week was. Aan de foto’s is het niet te zien; die zijn weer gezellig. Ik hoop voor je dat deze week een stuk leuker wordt!
  Naomi schreef laatst over Kom je bij me eten?My Profile

  1. Ik vond het wel wat schaamtelijk dat ik al die tijd gewoon letterstempels had. Haha :p En bedankt! De week is alleszins wel fijn gestart dus dat belooft hopelijk veel goeds voor de rest.

Comments are closed.