Dagboekje van week 19.

Een dagje later dan normaal en waarschijnlijk ook een beetje minder goed gevuld dan normaal maar mijn dagboekje is er! Ik heb het vorige week allemaal niet zo heel goed bijgehouden én ik heb ook een keer geen eindeloze hoeveelheid foto’s gemaakt helaas.

Maandag 6 mei.

Aangezien ik deze week een late shift heb kan ik in de voormiddag boodschappen doen. Ik vergat alleen een muntstuk mee te nemen voor in het karretje. Echt super stom! Ik moest dus met een mandje waardoor ik niet alle spullen die ik nodig had mee kon nemen en David dus ’s avonds na zijn werk alsnog naar de winkel moest rijden om de rest op te halen.

Ik droeg vandaag ook de Hagrid pin die ik van m’n schoonzus cadeau kreeg.

Dinsdag 7 mei.

Vandaag had ik de bovenste verdieping van de treinwagon volledig voor mezelf. Ik las weer verder in De geniale vriendin. Ik vind het ondertussen een goed boek maar ik ga wel blij zijn als het eindelijk uit is hoor. Verder at ik weer eens aardbeien tijdens mijn ontbijt (zo lekker!) en genoot ik van het zonnetje. Ik ben blij dat de zon schijnt maar ik ga nog blijer zijn als de temperatuur ook weer wat de hoogte in gaat.

Woensdag 8 mei.

Ik heb sinds kort van die kaasjes met mosterdbolletjes ontdekt. Ik dacht nooit dat ik zo’n dingen zou lusten want ik eet niet graag mosterd maar met kaas is het blijkbaar anders. Ik at vandaag dus zo’n heel potje leeg (oeps).

’s Avonds keek ik met David naar Our planet wat echt een prachtige docu is. Zo’n mooie beelden! Het zet je ook wel aan het denken hoor. Wat doen we onze mooie planeet allemaal aan?

Vrijdag 10 mei.

Ik maakte van donderdag geen foto’s en ik weet ook niet meer wat ik deed dus we gaan maar meteen door naar vrijdag. Vandaag ging ik tanken maar ik kreeg het tankklepje niet meer dicht. Wat ik ook probeerde, het lukte niet. Ik moest dus met dat ding open rijden en ik zag alle mannen al blikken werpen à la ‘het is weer een vrouw achter ’t stuur die niet weet hoe ze moet tanken’. David belde met instructies (hij wist het in het begin ook niet hoe het moest dus het lag niet aan mij!) maar toen zat ik al in de trein.

Voor de rest heb ook van vrijdag geen foto’s maar ik toon jullie even hoe cute Moose tegenwoordig in ons sjeuzekesmandje ligt.

Zaterdag 11 mei.

Voor een keer was niet ik het maar gaf David aan dat hij naar de Ikea wou om een kader op te halen voor de poster die hij van zijn zus kreeg. We kochten voor mijn mama haar verjaardag en moederdag iets voor in haar bureau. Ik richtte zelf mijn eigen bureautje in waar ik vanaf nu kan thuiswerken en ik haalde mijn cello nog eens boven.

Ik heb wel 8 of 9 jaar niet meer gespeeld maar wonder boven wonder lukt het nog wel. Alleen noten lezen moet ik wel weer oefenen. Mijn strijkstok moet opnieuw behaard worden dus ik ga volgende week kijken of ik dat kan laten fixen en dan kan ik weer spelen.

’s Avonds kocht ik aardbeien (maar 1,79 eur voor 500g) en maakte ik pannenkoeken. Daarna gingen we wandelen met de hondjes en ploften we in de zetel met Passengers.

Zondag 12 mei.

Moederdag vandaag. Dus trokken we eerst richting mijn schoonbroer en -zus voor een brunch voor mijn schoonmama. Daarna reden we richting mijn ouders waar we nog citroen cheesecake kregen. Ik trok m’n nieuwe vintage jumpsuit aan. Toen we thuis kwamen van al het bezoek, trok ik meteen m’n pyjama aan en ging in de zetel wat lezen.

’s Avonds had ik zoveel zin in frietjes dat ik er maar gewoon aan toe gaf, ook al dacht ik doorheen de dag dat ik niets meer ging kunnen eten door al dat lekkers.

16 thoughts on “Dagboekje van week 19.

 1. Die jumpsuit staat je echt fantastisch, heerlijk zomers! en haha ik dacht eerst dat die treincoupe een binnenkant van een vliegtuig was oeps!

 2. Mijn vader stuurde daarstraks een berichtje via Whatsapp om te melden dat de aardbeien in hun moestuin het goed deden. Vorig jaar hadden ze er echt super veel dus ik hoop dat we er dit jaar opnieuw van kunnen meegenieten. Dan kan ik misschien eens proberen of ik zelf de lekkere aardbei-watermeloen smoothie kan namaken die ik een tijdje terug bij Wasbar dronk. Die was echt zoooo lekker.
  zwartraafje schreef laatst over Oh ja, deze las ik ook nogMy Profile

  1. Oh ik ben niet zo’n fan van watermeloen maar misschien dat het in combinatie met aardbei wel lekker is!

 3. Die jumpsuit is echt zoooo mooi!!! En heel tof dat je weer cello speelt. Ik heb mijn keyboard weggedaan toen ik ging samenwonen, want daar hadden we echt geen plek voor. Een paar maanden geleden kocht ik wel een ukelele, omdat ik overal las dat het makkelijk is om die te bespelen. En dat klopt! De ukelele ligt wel al een tijd in de kast, maar dat komt door de drukte van m’n studie en werk. In de zomer ben ik van plan dagelijks te spelen

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Hardlopen | Wat staat er op de planning?My Profile

 4. Mooie overzichtje! Ik heb weer een woordje bijgeleerd haha. Sjeuzekes. Ik vermoedde door de context wel wat het betekende, maar zelf had ik er nog nooit van gehoord! Andermans blog lezen is dus leerzaam 😉
  Toevallig trouwens, ik ontbeet dinsdag ook met aardbeien. Een fijne afwisseling tussen de normale kost. Anders liggen er bij mij ook gewoon boterhammen op mijn bord hoor. Niet dat ik daar niet dankbaar voor ben natuurlijk. Tof weekoverzichtje!
  Nikita schreef laatst over Over privacy en dingen delen | Mijn besluitMy Profile

 5. Tip: meestal hebben ze aan de infobalie van de supermarkt jettons voor de kar liggen die je daar gewoon kan vragen 🙂

Comments are closed.