Dagboekje van week 18.

Vorige week verscheen er geen dagboekje. Ik had niet veel tijd meer en eerlijk gezegd ook bitter weinig goesting om mij er toen nog aan te zetten. Maar deze week ben ik weer van de partij! 😉

Maandag 29 april

Ik heb deze week een vroege shift! Dat betekent vroeg opstaan maar ook lekker vroeg weer klaar! Ik stond trouwens deze ochtend een beetje verward op omdat ik zo raar droomde!

Ik droomde dat ik met David op een groot feest in een bos was. Het feest situeerde zich rond een gigantische boom met een even gigantische boomhut in. Op een bepaald moment wandel ik een rondje rond de boom en zie ik daar ineens David en Margot Robbie in een bed liggen (onder de lakens!!!!) zoenen. Ik ben natuurlijk serieus van mijn melk. Bleiten, bleiten. Aleja, uiteindelijk voel ik me zo zielig en eenzaam dat ik dan maar besluit om tot boven in die boomhut te klimmen om mezelf daar een beetje te verdrinken in zelfmedelijden. Ik zit dus als een hoopje ellende op de vloer als ik ineens een arm om me heen voel. Ik denk van ha ja, nu komt ge mij troosten, gij vuile bedrieger! Maar de man die bij de arm hoorde was niet David maar Lenny Kravitz. IK WERD DUS GEWOON GETROOST DOOR NIEMAND MINDER DAN LENNY KRAVITZ HÉ! Ik herhaal: LENNY KRAVITZ. 🤤🤤🤤 Laten we zeggen dat als ik geen super knappe man aan mijn zijde zou hebben, de Lenny mij wel zou kunnen krijgen.

Ik zat me dus m’n hoofd te breken over waarom ik in godsnaam droom over Margot Robbie en een boomhut, herinnerde David me er aan dat we zaterdag Tarzan hadden gekeken, waar die twee dus in voor komen. Wat de Lenny er bij kwam doen is me een groot raadsel maar laten we zeggen dat ik het, ondanks dat de rest van mijn droom minder fijn was, niet erg vond 😉

Anyway, maandag deed ik ook nog andere dingen dan zwijmelend aan Lenny denken. Ik maakte een lange wandeling met David en de hondjes want het was super mooi weer. We poetsten ons hele huis omdat we bezoek kregen van mijn ouders en mijn tante Els uit Lanzarote én we keken naar De Noodcentrale. Ik vind dat echt een zalig programma (’t gaat over mensen die dus bij de noodcentrale werken 😉 en de telefoons die ze binnen krijgen).

Dinsdag 30 april

Dinsdag verwende ik mezelf met een bosbessenmuffin van de Panos toen ik in de file naar huis reed. Ik ga tijdens mijn vroege shiften nu met de auto naar het station omdat dat toch iets handiger en fijner is. Toen ik thuis kwam zaten de hondjes al op me te wachten.

Kijk vooral hoe cute Moose hier kijkt 😀 Hihi. Daarna kookte ik al zodat we ons avondeten enkel nog moesten opwarmen als David thuis kwam. Ik maakte Griekse pasta met wortel, tomaat, paprika en linzen.

Woensdag 1 mei

Woensdag waren we een dagje thuis want het was Dag van de Arbeid. Ik begon m’n dag super traag maar fijn met een boek in de zetel en croissantjes. David speelde een game ondertussen. Ik vond al m’n ‘oude’ cd’s terug. Daar ben ik echt heel happy mee want die kan ik mooi in m’n auto leggen en beluisteren. In de namiddag maakten David en ik een keer zonder de hondjes een lange boswandeling inclusief fijn gesprek. Daarna werkten we wat in onze tuin waarna ik ontdekte dat iemand uit de buurt groenafval op ons stuk komt leggen. Heel raar… Verder bakte ik ook mijn yoghurtcake nog eens.

Donderdag 2 mei

Donderdag zag ik echt een heel mooie ochtendlucht toen ik in m’n auto op de trein zat te wachten. Zo mooi! Kan daar echt van genieten. Verder was het een bijzondere dag op m’n werk door wat technische problemen én brandalarm waarna ik in de gietende regen naar het station moest maar gelukkig wel mijn trein haalde. Toen ik dan thuis was, ben ik zeker 20 minuten in m’n auto blijven zitten om te luisteren naar de regen op het dak. ’s Avonds aten we nog eens ovenpatatjes en gevulde paprika’s die ik nog in de vriezer had zitten.

Vrijdag 3 mei

Ik sprak met David af dat we deze maand niet uiteten gaan maar je raadt het al, de nood was hoog. Haha. Ik had zoveel zin in frietkotfrietjes! Dus we hebben de afspraak nu veranderd naar algemeen maar 1 keer per maand uiteten in plaats van twee keer 😉

’s Avonds keek ik met een half oog mee naar Temptation Island en ik ben echt vijfhonderd hersencellen kwijt geraakt doordat ik die rare vrouwmensen niet begrijp.

Zaterdag 4 mei

Zaterdagochtend stonden we om 8.30u al klaar aan het containerpark om de eerste remorque met takken te legen. Daarna reed David nog een tweede keer ook en reden we door naar ’t stad omdat ze bij C&A nu een mooie bikini hebben voor €5 en die wou ik eens passen. Helaas geen succes maar dat kwam ook wel goed uit want ik mag nog altijd geen nieuwe kleren kopen en anders zou ik weer gefaald hebben. Oeps.

’s Middags at ik een berg groentjes en werkten we nog wat in de tuin waardoor ik spaghettiarmen kreeg. Ben ook niets gewoon hé. En ’s avonds werden we bij Davids zus verwacht voor een etentje nog voor onze verjaardagen. Ik kreeg van haar een super leuke pin van Hagird en David kreeg een prachtige poster met papegaaien. We aten trouwens een overheerlijke pasta met look en uitjes en pesto en paprikacoulis.

Zondag 5 mei

Zondag maakten we weer een super lange wandeling met de hondjes en voerden we eigenlijk voor de rest niet zoveel uit. Ik installeerde Lightroom op mijn telefoon en ben nu een beetje aan het experimenteren met foto’s bewerken. Ik las een paar hoofdstukken in De geniale vriendin maar ik vind het voorlopig nog moeilijk om in het verhaal te geraken.

We beslisten ook dat we in de loop van deze week in onze oude dressing een bureau gaan installeren zodat ik daar kan werken als ik thuis werk. Dat deed ik nu alleen per uitzondering omdat het lastig is met de honden die om de haverklap naar buiten en binnen willen en geluidjes lopen te maken. Als ik boven werk kan ik nog wel af en toe snel eens kijken of alles oké is, en gewoon werken zonder afgeleid te raken.

Hoe was jouw week? Wat is het lekkerste dat je deze week hebt gegeten?

23 thoughts on “Dagboekje van week 18.

 1. Het komt ongetwijfeld doordat ik vlak er voor die leuke Hagrid-pin van je had gezien maar die laatste foto met David en Archie hé, ik zag daar plots het Morsmordre -teken in het zand. Maar verder is alles ok met me hoor. Echt waar. Ik vrees alleen dat er geen pilletjes tegen Potteritis bestaan. Het lekkerste dat ik onlangs at waren de witte chocoladeroompralines die ik voor moederdag heb gemaakt. Maar goed dat ik die niet vaak klaarmaak want ik kan er moeilijk afblijven.
  zwartraafje schreef laatst over Facts About Me #18My Profile

 2. Het lekkerste dat ik gegeten heb was de coupe bresilliene als dessert bij het etentje voor m’n schoonmama haar verjaardag. De aardbeien die we kochten bij de plaatselijke fruitwinkel staan zeker op de tweede plek.
  Zitten de hondjes vast in de veranda als jullie niet thuis zijn? (lijkt zo op de foto) Wij zijn ook zoiets van plan later als we een huisdier hebben.

  1. Oh hmm bresilienne. Lekker! Als we overdag niet thuis zijn zitten ze buiten en in de veranda. Ze kunnen zelf naar binnen buiten maar de deur naar de living zit wel op slot. ’s Nachts hebben ze hun eigen ‘slaapkamertje’. Das zo’n stukje tussen onze living en de veranda waar we ze ’s nachts opsluiten.

 3. Dit soort blogjes vind ik altijd zo leuk om te lezen, je schrijft er ook gewoon zo heerlijk bij: leest super vlot weg! Wat een grappige droom heb je gehad haha, ik onthoud de mijne helaas nooit. Vind ik super spijtig, want nu ben ik die stukjes tijd gewoon kwijt haha. En frietkotfrietjes zijn toch de beste frietjes he! Vorige week ook weer aan gezondigd, maar ’t was wel al even geleden dus heel erg was het niet. Liefs!
  Silke schreef laatst over Hotspot | Volta #jongkeukengeweldMy Profile

  1. De meeste van dromen onthoud ik ook niet hoor :p Frietkotfriet is echt m’n lievelings! Bij ons was het ook al een tijdje geleden dat we het nog hadden gegeten dus dan smaakt het dubbel zo hard hé!

 4. Leuk weekoverzichtje weer! Ha, ik moest lachen met je droom :p Maar niet getreurd ik kom zo’n dingen ook tegen. Zo droomde ik overlaatst dat alle vogels in de voliéres waren weggevlogen en dat mijn ouders niet thuis waren. Gelukkig zaten alle vogels flink in de appelboom recht tegenover de voliére in de tuin en kon ik ze met eten terug naar hun plek lokken.. Maak dat eens mee, haha.
  Evelyne schreef laatst over DZP#4 | Koop bloemen en leg ze op oma’s grafMy Profile

  1. Haha ook een grappige droom! 😀 Raar toch hé hoe ons hoofd soms zo’n dingen bij elkaar verzint?

  1. Hihi klinkt niet stalkerig 😉 Ik vind het zelf ook altijd leuk om zo’n dingen bij anderen te lezen 🙂 Kan me voorstellen dat dat echt een zalig momentje was! Frietjes smaken mij altijd!

 5. Tof weekoverzichtje! Je hondjes zijn echt om op te vreten zo schattig! Het lekkerste wat ik at deze week was een wafel in de stad. Het was echt al lang geleden en hij was zo lekker! Krijg er spontaan weer zin in. Trouwens, welke gsm heb jij? Ik vind je foto’s altijd zo mooi, ook van kwaliteit. Dus ik vroeg het me af. Niet dat ik de mijne ga vervangen, ik heb de mijne pas een jaar. Maar ’t verbaast me hoe goed je foto’s altijd zijn.
  Nikita schreef laatst over Ik ga een weekje offlineMy Profile

  1. Oh hmm zo’n wafel vind ik ook altijd wel lekker! Ik warm soms thuis een Luikse wafel op in de microgolf. Niet hetzelfde maar ook heel fijn voor thuis ^^ En ik heb een Huawei Mate 20. Er zitten aan de achterkant drie camera’s op! Ben er ook héél blij mee

  1. Het is inderdaad soms wel lastig. Nu ik niet aan’t werk ben liggen ze heel lang te slapen maar als ik dan eens moet werken lopen ze de hele tijd rond en spelen ze nogal luid met elkaar :p Qua uitzicht zal het nog niet heel vet zijn maar zolang ik een stoel en een bureau heb ben ik al blij 😀

 6. Mooie foto’s! En goed dat je de uit eten-regel hebt aangepast. Frietjes eten is ook niet echt uitgebreid dineren 😉 Maar wel heerlijk op z’n tijd!

  1. Haha ja maar wij doen ook nooit echt aan uitgebreid dineren op restaurant ofzo. Wij zijn dus eerder frietkotfrietjesmensen 😀

  1. Ooh mmm bbq! Dat vind ik ook altijd super lekker! Wij hebben de eerste van’t jaar ook al een tijdje geleden gehad.

Comments are closed.