Dagboekje van week 16.

Maandag 15 april.

Maandag at ik koekjes op de trein, was David vroeger thuis van zijn werk en maakten we een lange wandeling in de zon. Ik had het niet verwacht maar het was echt al super warm (en ik had een jas en een warm vest aan).

’s Avonds aten we de rest van de groentencurry op die ik zondag maakte voor mijn ouders. Archie had er ook wel zin in. Haha 😀 Ik had in de Zeeman ook deze zalige kussensloopjes gekocht voor in onze zetel, blijkt dat onze kussens te groot zijn. Aaaah.

Dinsdag 16 april.

Van dinsdag heb ik alleen deze overbelichte foto. Ik ben zo blij met ons huis! We deden weer een schermpjesvrije avond waarbij David mijn auto (ik zeg wel mijn want ik ga er mee rijden maar het is eigenlijk Davids oude auto 😉 ) in orde zette en ik onze dressing-die-geen-dressing-meer-is opruimde. Wat er eigenlijk op neer kwam dat ik een heleboel spullen verhuisde naar onze derde slaapkamer om later uit te zoeken.

Woensdag 17 april.

Vandaag was de laatste dag voor m’n mini vakantie en ik nam nog een paar overuren op waardoor ik om 11.45u alweer onderweg was naar huis. Super leuk! Ik had naar m’n werk mijn rode vintage schoentjes aan (die ik helemaal vergat te vermelden in mijn post met mijn favoriete preloved items!) maar ruilde ze later op de dag om voor mijn Clarks schoenen die ik kwijt was maar weer terug vond 😀

Ik heb bijna de hele namiddag in m’n leesstoel gelezen en las Ijstweeling uit. ’s Avonds legde David de allerlaatste hand aan de auto. We moeten nu alleen nog op het verzekeringspapier wachten en dan kan hij gekeurd worden en kan ik weer af en toe rondsjeezen.

Donderdag 18 april.

Vandaag trok ik m’n vintage jurk aan (ben nog altijd verliefd, zo mooi!) en stapte ik op de fiets naar een ondernemingsloket want ik liet mijn blog registreren als mijn bijberoep. Spannend! Ik was zo nerveus. Haha. Ik moest nog snel langs een andere dienst om mijn BTW nummer in orde te maken. Toen ik er aan kwam, bleek dat ik een afspraak moest maken. Ik stapte naar buiten, belde naar het nummer en zei dat ik eigenlijk aan het gebouw stond en ik mocht toch naar binnen! YES! Zoveel geluk 🙂

Ik sloeg mijn ontbijt over maar at als lunch een grote kom soep een lookbroodje dat ik niet helemaal op kreeg. Verder kocht ik vandaag nog mijn favoriete mascara van de Yves Rocher opnieuw aangezien alle make-up nu -50% was.

In de namiddag zat ik buiten met de nieuwste Flow en daarna reed ik met David naar de Action. Ik had daar vorige keer een glazen potje met letterstempels gezien dat ik graag wou halen maar dat hadden ze nu niet meer. We passeerden in de Lidl voor een traktatie om mijn bijberoep te vieren en aten in de auto al een super lekkere chocolade cheesecake. Serieus, als je nog een lekker dessertje zoekt, dit is het! €1 voor twee glazen potjes met extreem lekkere cheesecake.

Vrijdag 19 april.

Deze ochtend bleef ik extra lang in bed liggen met m’n boek. Echt zalig! En zo lang geleden dat ik dat nog eens deed. Uiteindelijk moest ik er alsnog wel uit om de hondjes buiten te laten. Ik werkte wat aan mijn blog en zocht wat dingen uit. Dat doe ik best in de voormiddag want in de namiddag wordt het nogal warm aan ons bureautje. Helaas ging er iets niet helemaal goed met deze post waardoor ik hem opnieuw moest schrijven (gelukkig had ik alles in een Google documentje staan omdat het een samenwerking was!).

In de namiddag reed ik met David naar de keuring en helaas moeten we twee dingen laten maken aan de auto. Gelukkig geen te grote ingrepen en ik kan ondertussen al rijden. ’s Avonds aten we frietjes en gingen we babysitten bij mijn vriendin S. waar David meteen vriendjes werd met haar twee meisjes en de hond.

Zaterdag 20 april.

Deze ochtend stonden we per toeval vrij vroeg op waarna we meteen aan de slag gingen in onze tuin. Het was om 8u echt al super aangenaam qua temperatuur. En heel fijn dat we al veel konden doen voordat het té warm werd. Er kwam iemand onze oprit klinkers ophalen aangezien we ze zelf niet meer gaan gebruiken en we konden het gat van onze vijver ook weer wat opvullen met een overschotje aarde.

In de namiddag reed ik naar het winkelcentrum omdat ik letterstempels wou zoeken. Helaas niet gevonden maar ik paste wel twee super leuke badpakken. Ik kocht ze niet maar ik moet wel bekennen dat ik een zwak moment had en iets anders nieuws gekocht heb (twee lekker warme truien in de sale. Niet dat ik dat nu nodig heb). Aiaiai. Maar goed, ik begin gewoon weer moet goede moed en hoop het nu dus tot het einde van het jaar vol te houden! 😉

’s Avonds at ik een pizza terwijl ik in mijn boek las en daarna trokken we naar een toneelvoorstelling waar m’n nicht en neef in mee speelden. Ze hebben het allebei super goed gedaan!

Zondag 21 april.

Deze ochtend deden we het rustig aan met een wandelingetje en croissantjes. Daarna begon ik aan mijn nieuwe bullet journal terwijl David even iets voor z’n werk deed.

In de namiddag trokken we opnieuw naar Pairi Daiza, deze keer voor Davids verjaardag (maandag! Dus vandaag als jullie dit lezen!). Nu we een abonnement hebben is dat makkelijk en hoeven we er niet te veel over na te denken. Gewoon gaan! Er waren wel heel veel mensen en het was mega heet maar wel leuk! We zagen witte tijgers, die we om de een of andere reden alle vorige keren over het hoofd zagen. Wel indrukwekkende dieren hoor! En nog een hoogtepuntje om af te sluiten ook; er waren namelijk twee babygeitjes in de kinderboerderij. Super cute!

Jij iets leuks gedaan deze week?

15 thoughts on “Dagboekje van week 16.

 1. Meestal ben ik tegen dat ik het einde van je dagboekje heb bereikt al de helft vergeten van wat ik wilde zeggen. Ik heb echt zo’n rampzalig geheugen hé. Maar als ik me niet vergis kan je bij Hema ook van die letter stempels kopen. Ze hebben die daar alleszins lang gehad. Hopelijk heb je je rekening van de kussenslopen nog want dan kan je ze binnen de twee weken omruilen of je geld terugvragen bij Zeeman. Wat een geluk trouwens dat je toch nog terecht kon bij het ondernemingsloket. Het zou wel stom zijn geweest moest je daar nog een keer voor terugkomen. Je doet me er trouwens aan denken dat het hoog tijd wordt om mijn bullet journal lay-out voor mei in orde te maken.
  zwartraafje schreef laatst over Verdwijnselen en dan …My Profile

  1. Ik ben al 582 keer bij de Hema binnen gelopen maar niet te vinden 🙁 Misschien online eens zien of ik ze kan bestellen. En we hebben toevallig gisteren in de Ikea passende kussentjes gevonden die gelukkig ook niet duur waren dus we hebben die dan maar meegenomen :p

 2. Lekker weekje en fijn dat we niet al te grote dingen aan de auto moeten gebeuren. Vind dat altijd zo balen als er iets groots/duurs gerepareerd moet worden. Dat baby geitje, cute! Ennuh, nog gefeliciteerd met je lief!

 3. Een terugblik op een erg fijne week zo te zien en te lezen, heerlijk 🙂
  Je kleedje is super, je straalt ook erin! Ook de schoentjes zijn echt leuk! Een goeie neus heb je voor pre-loved spulletjes.
  Hihi, de truien. Maar weet je, had je ze nu niet meegenomen en heb je er komende winter (mag nog lang wegblijven) nodig, dan zou je er vast geen naar je zin vinden 😉 (goed excuus?)

  Mijn week bestond uit werken, en in de tuin werken en in mijn vaders tuin werken 🙂
  Geke schreef laatst over Day Zero Project – BijkletsenMy Profile

 4. Ziet er een goede week uit! Perfecte afwisseling tussen ontspanning en productief zijn.
  Een van de leukste dingen deze week was m’n zus haar verjaardag vieren met pizza bij haar thuis en dan op het gemakske tv gekeken. Ik heb ook het aangename aan het nuttige gekoppeld door tijdens het strijken te starten met een nieuwe serie (Gent West). Ik ben nu drie afleveringen ver en ben benieuwd hoe het verder gaat! Maar het grootste hoogtepunt was toch wel om voor het eerst terug een kleedje te dragen 😀 Zou ik vroeger nooooit doen maar vind ik nu zo leuk en totaal niet onzeker

Comments are closed.