Dagboekje van week 13.

Maandag 25 maart.

De maandag begon zoals zoveel maandagen tijdens een late shift: met een ochtendwandelingetje met de doggies en vriendlief natuurlijk. Ik nam voor het eerst sinds ik bij mijn huidige werkgever werk een fysiek boek mee op de trein. En dan nog een klepper ook: Stalker van Lars Kepler. Ik wil het boek deze week uitlezen en dat lukt me niet door alleen maar ’s avonds een paar hoofdstukken te lezen.

Daarnaast loop ik nu ook al drie dagen met twee telefoons rond omdat mijn abonnement elk moment kan over gezet worden naar mijn nieuwe telefoon. Mijn sjakos is op dit moment dus vooral een verzameling van allerlei soorten kabels en oortjes. Maar ik klaag niet want dit is wel echt een luxeprobleem hรฉ.

David had deze avond trouwens zelf, from scratch, lasagne gemaakt. Nu bedoel ik daar dus niet mee dat hij niet kan koken ofzo maar ik had me absoluut niet aan een zelfgemaakte lasagne verwacht aangezien hij meer een AVG-man is. Het smaakte me echt enorm!

Dinsdag 26 maart.

Nog niet veel boeiends te melden hier. We deden weer een ochtendwandeling, ik mocht op mijn werk voor het eerst mailen (leuk!) en we aten ’s avonds opnieuw van de lasagne van gisteren. We hingen ’s avonds vooral in de zetel met mini Moose er bij en gingen eens extra vroeg slapen. We zouden normaal weer schermpjesvrije avond doen maar we vergaten het. Haha.

Woensdag 27 maart.

Ik startte de dag een beetje ongelukkig met een val in de trein. Als in ik viel letterlijk van buiten naar binnen de trein in omdat ik sjoempelde over mijn eigen voeten. Haha. Het zag er waarschijnlijk heel belachelijk uit en zo voelde ik me ook. Toen ik daar dus half op de grond en half op het trapje hing, passeerde er een vrouw die nog van de trein moest die me gewoon straal negeerde. Misschien dacht ze dat ik een junk was ofzo? Haha. Vond het alleszins niet heel vriendelijk van haar. Maar er zijn geen dingen gebroken, ik ben alleen een blauwe plek rijker.

De dag vloog trouwens echt voorbij! Ik had teamvergadering tijdens het eerste deel van mijn shift en daarna was het heel rustig op’t werk waardoor ik wat dingen kon nalezen. Toen ik om 19u naar huis mocht was het ook nog niet eens volledig donker (yes!!!). Had helaas wel last van mijn buik. Denk dat mijn ananas me wat misvallen was. Tempocol to the rescue. Das echt een lifesaver!

Donderdag 28 maart.

Ik besefte ineens dat ik volgende week al jarig ben. HOE SNEL IS HET INEENS GEGAAN?! ๐Ÿ˜ฎ Het voelt totaal niet alsof ik bijna jarig ben. Heel gek. Vandaag niet weer veel bijzonders. Ik oefende met Moose nog wat pootje geven en fotografeerde de ondergaande zon van op mijn werk.

Vrijdag 29 maart.

Ik begon de dag weer met een domper. Ik stootte keihard mijn kleine teen tegen de deur van onze slaapkamer. Ik heb echt geen flauw idee hoe ik dat kan voorhebben maar kom, het deed zeer. Dat zo’n klein ding zoveel mijn kan doen… Zonder schoenen viel het na twee uur wel mee maar ik moest natuurlijk ook naar mijn werk dus schoenen aan en weer efkes afzien. On the bright side, ik haalde mijn doel om Lazarus uit te lezen. Woehoew! Echt een aanrader als je van thrillers houdt. ZO SPANNEND!

Zaterdag 30 maart.

Amaaaai zo’n zalige dag vandaag! We begonnen hem wel wat moe omdat we deze nacht werden opgeschrikt van een paar idioten die heel hard op de deur en het raam bonsden. Dat was rond 2.30u denk ik. Ik was vrij pissig maar ja, veel kon ik er ook niet aan veranderen helaas. Het duurde ook een eeuwigheid voor we terug in slaap vielen en we moesten vrij vroeg op. In de voormiddag reden we met Moose naar de dierenarts voor zijn sterilisatie en hij moest ook twee tandjes laten trekken. We passeerden eens bij mijn ouders en trokken dan weer naar huis waar David bijna de hele namiddag in de tuin werkte terwijl ik een boek las ๐Ÿ˜€

Ik maakte van onze picknicktafel een tent voor Archie en Moose lag binnen in zijn mandje heel comfortabel te knorren zoals je kan zien. Haha. Gek beest!

Zondag 31 maart.

Yay het is zomeruur! Vanaf nu blijft de zon weer wat langer schijnen! Olรฉ. Alleen jammer dat dat inhoudt dat we een uur minder slaap kregen. Kon het nochtans wel goed gebruiken na gisterennacht. We ontbeten met vers gebakken croissantjes en chocoladekoeken, een fruitsapje en yoghurt waarna we snel de keuken aan de kant deden en naar het bos trokken voor een wandeling. David besloot een foto van me te maken terwijl ik wandelde met de doggies waarna ik natuurlijk van hem ook een foto wou nemen. Haha.

Ik heb dus ondertussen maar weer m’n thema veranderd. Blijkbaar werkte de ‘subscribe’ link bovenaan in m’n menu niet en ik kreeg het niet opgelost. Ik ben dan toch een perfectionist zo te zien want ik kon het niet verdragen om het dan maar gewoon zo te laten dus ik installeerde m’n oude thema nog maar es. Haha. Sorry hoor ๐Ÿ˜‰

Voor de rest van de dag plande ik niet veel bijzonders in. Ik werkte nog wat aan mijn blog, las wat in mijn boek en ging ’s avonds bij mijn schoonzus eten. Gezellig!

Hoe was jullie week? Genoten van het zonnetje?

12 thoughts on “Dagboekje van week 13.

 1. Hoe schattig is Moose! Ik lees trouwens die boeken van Lars Kepler ook heel graag, ga die Lazarus op m’n lijstje zetten zie! Stalker heb ik alleszins verslonden, haha. De boeken van M.J. Arlidge over Helen Grace vind ik ook echt de moeite trouwens, weet niet of je die al kent! Je week zag er een fijne week uit; altijd fan van je foto’s die je erbij steekt. Welke gsm gebruik je hier trouwens voor?

  Liefs!
  Silke schreef laatst over Lichtpuntjes #143 | Jong keukengeweld, beste verrassing & teambuilding BrusselMy Profile

  1. Jaa die ken ik ook! Was ook fan! Maar moet eens uitzoeken hoeveel boeken ik er nu weer van gelezen heb zodat ik aan het vervolg kan beginnen :p haha. Ik heb nu een Huawei Mate 20 (super camera!) maar hiervoor gebruikte ik een Iphone 6 S Plus. Neem je graag m’n Lazarus exemplaar over? ๐Ÿ™‚ Moet er geen geld voor hebben, enkel de verzendkosten zijn okรฉ! Stuur me maar een berichtje als je interesse hebt.

 2. Oh, Moose is zo schattig als hij een pootje geeft ๐Ÿ˜€
  Al chance dat je kleine teen niet gebroken is ๐Ÿ˜‰ Bewijs dat je alsnog minder lomp bent dan mij :p
  Van Tempocol heb ik nog nooit gehoord. Wanneer ik krampen heb, gebruik ik spasmonen. Dat is mijn life saver. Al een heel eind niet meer nodig gehad dus hopelijk blijft het zo ๐Ÿ™‚

  1. Haha ik heb wel aan je gedacht hoor! ๐Ÿ˜€ En Tempocol gebruik ik niet voor krampen maar eerder als ik echt opgeblazen ben of van die steken heb. Dat zijn capsules met pepermuntolie. Spasmonen ken ik ook niet. Als ik krampjes heb gebruik ik altijd Buscopan.

  1. Haha ja, naar buiten ben ik gelukkig ook nog nooit gevallen! Heb eens een vriendin gehad die tussen het perron en de trein zelf was gevallen.
   En met AVG-man bedoel ik Aardappelen Vlees Groenten :p Is zoiets uit Nederland dat ik over heb genomen want dat kenden wij hier in Belgiรซ niet zo. Of ja, ik toch niet.

 3. Mensen kunnen toch wreed zijn. Ik zou dat niet kunnen iemand straal negeren die zonet iets heeft voorgehad. Tjah, het zit wellicht ook een beetje in mij om mijn medemens te helpen ๐Ÿ˜‰
  Evelyne schreef laatst over Dit was.. | Maart 2019My Profile

  1. Dat was best eng inderdaad. Ken je dat? Je wordt wakker van een geluid maar het moet dan even doordringen wat voor geluid het precies was en toen dacht ik ineens: SHIIIIIIIT! Ik hoop 1. dat het geen inbrekers zijn en 2. dat er niets stuk is gegaan. Was gelukkig niet het geval!

Comments are closed.