Dagboekje van week 12.

Maandag 18 maart.

Maandag begon ik de dag weer in alle vroegte maar wat was ik blij dat de zon zich om 6.30u al liet zien! Echt heel motiverend en ik voel me gelijk veel vrolijker. Super fijn! Het voelt ook niet alsof het eigenlijk nog te vroeg is om op te staan op die manier. Het is wel nog vrij koud ’s morgens (de auto’s waren zelfs aangevroren) maar dat neem ik er graag bij. MEER ZON PLEASE!

’s Avonds trokken David en ik naar de Ikea voor een kast die ze niet meer op voorraad hadden. Typisch! Maar we aten wel balletjes! Ik twijfelde heel erg tussen de normale en de vegetarische maar die probeerde ik ooit al eens en ik vond ze eigenlijk niet zo lekker. Achteraf had ik dan toch spijt dat ik ze niet nog een kansje had gegeven. Haha.

Dinsdag 19 maart.

Ik had weer een dag opleiding vandaag. Leuk! En dat betekent dat ik binnenkort ook mag mailen op m’n werk in plaats van alleen maar te bellen. Kijk er heel erg naar uit. Ik trok met m’n vriendinnetjes naar de 13de verdieping omdat daar een koekenautomaat staat en het uitzicht is er heel mooi!

’s Avonds at ik penne met falafel en een paprikasausje (uit een pot hoor) omdat ik alleen thuis was. David moest naar een lezing en ik maakte gebruik van de televisie voor mezelf om wat Youtube filmpjes in te halen. Daarna moest ik voor de laatste keer naar de kinesist. Mijn schouderspier is nog niet helemaal de oude maar het is echt al veel beter en gewoon wel leefbaar nu. Ik heb wat oefeningen mee gekregen en weet dat ik heel erg op m’n houding moet letten dus hopelijk betert het nog wat. Zo niet heb ik nog twee beurten die ik kan inzetten.

Woensdag 20 maart.

Oh my de lucht was zo prachtig deze ochtend! Ik kon er niet van over. Voordeel van vroeg opstaan! Ik krijg gelijk zo’n vakantiegevoel van het zonnetje dat meer aanwezig is, ook al moet ik werken. De dag vloog ook echt vooruit en het was voor de verandering eens niet heel druk op m’n werk. Ook wel eens fijn.

Gisteren las ik nog Hoe word je alles? van Emilie Wapnick uit en vandaag begon ik in Leven met de maan van Yasmin Boland. Het leek me een heel interessant boek maar ik zag in de inleiding al een paar dingen waarvan ik niet helemaal zeker ben of het wel voor mij is weg gelegd. Maar we gaan het zien!

Donderdag 21 maart.

Deze ochtend was de maan super aanwezig. Is het een teken? Ik was namelijk aan het lezen in Leven met de maan maar heb het hierbij gehouden. Het boek was helemaal anders dan wat ik er van verwachtte. Dat is compleet mijn schuld want ik had de korte inhoud niet gelezen. Haha.

Ik stopte vroeger op m’n werk omdat ik plannen had maar die gingen uiteindelijk niet door. Niet erg! Extra tijd om lekker in het zonnetje te zitten met een nieuw boek (Ontwerp je eigen leven van Bill Burnett & Dave Evans). Ik installeerde me op onze picknicktafel omdat ik daar enigszins veilig zat voor Archie en Moose die rondjes door de tuin liepen.

Vrijdag 22 maart.

Vandaag had ik voorlopig mijn laatste dag opleiding en ik heb nu zo goed als alle skills op m’n werk, zoals dat dan heet. Leuk! En ook wel spannend om allemaal nieuwe dingen te mogen doen. Ben dan altijd een beetje zenuwachtig maar eens ik vertrokken ben, gaat het wel goed. Tijdens de middagpauze maakten we met een paar mensen een wandeling en een van m’n girlfriends maakte een foto van mij en lieve Caro.

Zaterdag 23 maart.

David had online een tweedehandse tuinomheining gevonden for free (!!!) en die gingen we afbreken. Het was niet bij de deur maar ik bedoel, die dingen kosten anders echt een fortuin dus dat hadden we er graag voor over! Gelukkig hadden we wat versterking want het was nogal een karwei. Het komt er eigenlijk op neer dat we vandaag om 6u naast ons bed stonden, gewandeld hebben met de honden, in de auto sprongen, 1u15 gereden hebben, de hele boel afgebroken hebben, ingeladen en weer 1u15min naar huis waarna we nog eens heen en terug moesten om deel twee op te halen. Hier en daar een file er bij waardoor we eigenlijk bijna zes uur in de auto zaten. Crazy. Nu is het nog zaak van alles in onze tuin weer in elkaar te zetten. Haha.

Zondag 24 maart.

Gek maar de maand zit er dus weer bijna op. Nog 1 week en april begint en een week later ben ik al jarig. AAAAAAH! Ik ben er nog niet helemaal uit of dat een enthousiatse AAAAAAH! was of een paniekerige 😉 . Ik heb vandaag vooral spierpijn van het uitbreken van die omheining gisteren en ik ben nog altijd moe. Ik bestelde een bos bloemen om bij de omheiningmensen te laten leveren aangezien we gisteren iets waren vergeten meenemen als bedankje en ik overuigde David om eens naar het tuincentrum te gaan waar we niets kochten maar alvast even uitrekenden hoeveel het ons zou kosten als we voor al onze planten nieuwe bloempotten kopen (veel!). De meeste zitten nog in hun plastic exemplaren met hier en daar een sticker op van de Ikea of een prijsje erop geschreven. Haha. Dus dat is een projectje voor volgende maand denk ik.

Verder kreeg ik dus deze week een nieuwe telefoon (Huawei mate 20) en was ik best lang bezig om het ding in te stellen en alle apps opnieuw te downloaden. Ik ga van IOS naar Android dus het is weer even aanpassen en uitzoeken maar de camera schijnt mega goed te zijn dus ik ben hÊÊl benieuwd! Ik probeerde trouwens de gezichtsherkenning in te stellen maar mijn gezicht kon niet vastgelegd worden. Hahaha :’D Ik weet niet wat ik daar moet van denken. In de namiddag maakten we nog een lange wandeling met de hondjes, aten we een ijsje en hingen we in de zetel. Hopelijk raak ik morgen uitgeslapen (ben zo moe)!

Hoe was jouw week?

6 thoughts on “Dagboekje van week 12.

  1. Wat een fijne fotootjes weer! Telkens als ik van jou een nieuwe blogpost lees, denk ik ‘aah, ik moet ook weer echt meer gaan bloggen’. Juist deze persoonlijke posts zijn zo leuk 🙂 Dankjewel voor de inspiratie! Fijne week. 🙂
    Anne schreef laatst over Ik was dus in LiverpoolMy Profile

Comments are closed.