Dagboekje van week 10.

Ik dacht zo: nu ik toch 40 blogposts moet schrijven om 40 dagen te vullen kan ik evengoed terug een weekoverzichtje maken om jullie te verblijden met al mijn doldwaze avonturen.

Maandag 4 maart.

De maandag begon al niet goed. Niet alleen omdat ik weer om 6u op moet staan en daar toch elke keer meer moeite mee lijk te hebben dan ik op voorhand denk, maar ook omdat het carnaval was bij ons en daardoor de bussen blijkbaar niet reden. Alez, ’t is te zeggen, de bus reed wel maar ik moest daarvoor wel een half uur wandelen naar de halte. Om dan maar te zwijgen over de belabberde service van De Lijn die op hun website geen melding maakte van de wijziging én die na een -van mijn kant een beetje verontwaardigd- bericht beloofden om de website aan te passen maar dat 8u later nog steeds niet gebeurd was.

Laat ik maar zeggen dat David die ochtend niet zo blij was met mij aangezien ik in halve paniek (na een sprintje van mijn bushalte naar huis) onze voordeur dicht sloeg (heel het huis daverde er van volgens hem maar dat neem ik met een korrel zout 😉 ) en de trap op sprintte om hem uit zijn bed te halen zodat hij me met de auto -in pyjama- naar het station kon brengen. Ja, ik heb een geweldig lief!

Het voordeel van het vroege opstaan is dat ik ook weer vroeg klaar ben met werken. David en ik deden nog boodschappen en ik ging een tweedehands bloesje ophalen bij het postkantoor. ’s Avonds aten we ons standaard maandagavondmaaltje: Gebakken patatjes, appelmoes en pensen (voor David) / een vegetarische schnitzel (voor mij).

Dinsdag 5 maart.

Vandaag ging de dag enorm traag vooruit. Ik weet ook niet waaraan het lag. Na 1 uur werken had ik het gevoel dat ik er al drie uur op had zitten en dat het bijna tijd was om naar huis te gaan. Na mijn werk sprong ik even binnen bij de Veritas om een leuk stofje uit te zoeken zodat ik voor mini Moose een sjaaltje kan ‘maken’. Ik nam er gelijk twee mee omdat ik niet kon kiezen en er nu toch 20% korting op was.

’s Avonds kreeg ik een pakketje aan dat ik via vntg had gekocht nadat Hermien een rode rok had gedeeld in haar blogpost. Ik kocht er een super mooie midi jurk, de rode plooirok uit Hermiens blogje en een -een beetje foute- trui. Als avondeten flanste ik een curry met veel groentjes uit m’n mouw.

Woensdag 6 maart.

Woensdag begon ik het nieuwe boek rond detective Cormoran Strike van Robert Galbraith. Ik vind het echt een super fijne serie! Ik koop amper e-books omdat ik zo’n Kobo Plus abo heb, maar voor deze reeks maak ik graag een uitzondering! De eerste drie boeken kocht ik trouwens per ongeluk (ze zaten nog in m’n winkelmandje toen ik iets anders af moest rekenen) voor ongeveer €5 per stuk omdat ze in korting waren.

David was wat vroeger thuis en we trokken samen naar een kluswinkel om wat spullen te halen en ons hondeneten kwam ook eindelijk aan! We kregen er een gratis zakje Schnuppertüte bij (zalig woord hé 😀 ). ’s Avonds aten we wraps. Ik bakte voor in mijn wrap in plaats van kip vegetarische wokstukjes van de Lidl met een beetje kippenkruiden op en dat was héél lekker! Net voor we gingen eten kwam Davids oudste broer langs om een plan op te maken voor het vervangen van de laatste elektriciteitskabels.

Donderdag 7 maart.

Vandaag voelde alsof het nog maar woensdag was dus toen ik ineens tot het besef kwam dat het morgenavond al weekend zou zijn was ik heel erg in mijn nopjes. Na mijn werk liep ik efkes ’t stad in omdat David me zou komen oppikken na zijn werk. Ik kocht een paar zilveren oorbellen bij Twice as nice (aan de helft van de prijs!) voor €10 én een zakje om bloemen te kweken en een roze vaas waar ik al best lang op aasde die nu ook in korting was in de Hema. ’s Avonds belde ik een uur (!!!) met een vriendinnetje die ik al heel lang niet meer had gezien of gesproken. Ik haat bellen in mijn vrije tijd maar het was een fijn gesprek.

Vrijdag 8 maart.

Erg hé, maar ik had pas door dat het internationale vrouwendag was toen een klant aan de telefoon me een fijne vrouwendag wenste. Ik ben echt nooit met zo’n dingen mee maar goed. De dag ging redelijk snel vooruit. Ik kocht ’s morgens als snackje om de dag door te komen een pak cookies van Twix en dat was de grootste teleurstelling ooit. Het smaakt naar oude koek en niets. Super jammer en zonde van m’n geld.

Toen ik thuis kwam werd ik zo goed als omver gesprongen door twee enthousiaste hondjes waarna we knuffeluurtje hielden. Een beetje dan want Archie is nogal wild en iets te zwaar voor mij en Moose wil na een minuutje liever tegen me aanspringen dan dat ik hem draag, maar kom. Echt een fijn gevoel trouwens, thuiskomen en zien dat die twee zo in de wolken zijn. David was ook weer eens vroeg thuis (leuk!) en we gingen de veggie McChicken uittesten in de McDo. Hihi. Goedgekeurd!

Zaterdag 9 maart.

Vandaag was de fijnste dag van de week want ik had afgesproken met m’n drie vriendinnetjes die ik ken door mijn werk. We spraken weer af in Gent waar we onze date begonnen in het Belfort Stadscafé met een warme chocomelk en eindigden bij Café Rene met kaaskroketjes en secret santa cadeautjes die we nog niet hadden uitgedeeld. Ik kreeg trouwens een super mooie theebeker. Ik kwam rond 17u thuis nadat ik pizza’s ging halen voor morgenavond en een pot dulce de leche ijs had gevonden.

Ik spendeerde het grootste deel van m’n avond eenzaam en alleen (vind ik niet erg hoor 😉 ) omdat David er met zijn broer even tussenuit was maar toen hij er weer was, keken we Birdbox. David at z’n pasta in zetel en er waren er twee héél erg geïnteresseerd!

Zondag 10 maart.

Ik begon mijn zondag zoals ik hem het liefste begin: koffiekoekskes uit de oven, een vers geperst fruitsapje en blogjes lezen. Daarna volgde ik met mini Moose op m’n schoot een online cursusje van Google: Google Analytics voor beginners. Vond het alsnog soms een beetje ingewikkeld maar ik weet nu tenminste al iets beter waar alles voor staat.

Tegen de middag begon ik me echt heel erg flut te voelen (want ongesteld en buikpijn en hoofdpijn en deuzig zijn) en besloot ik maar met een theetje een beetje te Simsen. Straks eten David en ik een pizza en gaan we chillen in de zetel. Nu al zin in ♡

Hoe was jouw week?

8 thoughts on “Dagboekje van week 10.

  1. Die eerste foto is echt prachtig. Ik heb dat waarschijnlijk al eerder gezegd maar ik vind hem nog steeds geweldig dus ik zeg het gewoon nog eens. Dat truitje dat je op twee van de foto’s aanhebt vind ik trouwens ook super mooi. Die lijkt me heerlijk om te dragen. Oh en dat van vrouwendag hé, ik mis zo’n dingen meestal ook keer op keer. Maar vandaag was ik er eens helemaal bij en loop ik al de hele dag in een Hufflepuff outfit rond vermits het Hufflepuff Pride Day is. Als ik het niet vergeet haal ik morgen ook twee verschillende sokken uit de kast voor WereldDownSyndroomDag
    zwartraafje schreef laatst over Hereniging – J.D.RobbMy Profile

  2. Ooh, die beker is superleuk haha! Je zou er meteen maar nog meer thee van gaan drinken eigenlijk, tof cadeautje voor ’n secret santa! Je foto’s van deze week vind ik heel erg leuk, zeker die van maandag wowie. Welke GSM heb je daarvoor gebruikt? Of camera, wie weet! Fijne momenten heb je gehad deze week, hopelijk heb je genoten van je zondag ook! Alleszins heel fijn om je 40dagen-blogjes te lezen. Liefs!
    Silke schreef laatst over Lichtpuntjes #142 | Carnaval Aalst, startweek Crossfit & me-timeMy Profile

  3. OOOH die theebeker is tof. Zo passend ook bij jou 😀
    Nu ik appelmoes op je foto zie: eet jij die koud of warm? Hier zijn de meningen verdeeld, ik eet dat opgewarmd maar m’n vriend niet dus ik vraag me wel eens af wat andere mensen doen :p

Comments are closed.