Dagboek van week 51.

Deze week was fijn. Echt waar. Ik had een fijne week. Een volledige week die fijn was. Holy. Dankbaar hoor! Ik doe het overzicht in puntjes omdat ik best veel foto’s maakte en er veel over kan vertellen maar ik wil ook niet dat je een half uur moet lezen aan deze post.

+ Maandag ging ik langs bij de dokter. Ik wandelde er te voet heen wat ongeveer een half uurtje duurt (krijg ik es wat beweging ook 😉 ). Ik gaf aan dat ik graag opnieuw wil werken maar eerlijk is eerlijk, 5 dagen werk zie ik nog niet zitten dus vanaf januari start ik opnieuw, deeltijds.

+ Ik versierde bij mijn ouders de kerstboom.

+ Ik heb ettelijke uren besteed aan het in orde maken van documenten voor de mutualiteit. Wat een gedoe mensenlief. Ik krijg daar serieus stress van. En alsof dat nog niet genoeg was, miste ik ook een bezoek van de controlearts. Diepe zucht.

+ Ik nam deze week de tijd om echt op’t gemak te ontbijten ’s morgens. Ik ga aan tafel zitten met thee, zet een vlog op en schrijf in mijn dagboek. Super fijn!

+ Laura kwam langs en we hingen in de zetel, knuffelden met de hondjes en bakten pannenkoeken omdat we daar zin in hadden. Ik moest van Laura poseren maar ik ben daar mega awkward in, as you can see. ’s Avonds kreeg ik ook nog bezoek van Sarah. We deden een wandeldate en hadden een fijn gesprek.

+ Ik voelde me dus beter en dat vertaalt zich ook in het eten dat we eten. Ik kookte weer echt. Ik maakte chili sin carne (ultiem comfortfood vind ik), een Italiaanse ovenschotel, curry.

+ Ik bakte deze vegan chocolate chip cookies voor Laura en ze waren zo lekker!

+ Ik bleef ook wel weer een paar keer te lang in bed liggen maar deed m’n best om me er niet schuldig over te voelen. Het voordeel daaraan was dat ik het zonnetje in onze kamer zag en dat maakt me altijd blij.

+ David bracht me een chocolademuffin mee. Die man he, echt een schatje!

+ We trokken naar Antwerpen om onze kerstcadeautjes in te slaan en we hebben nu eindelijk alles! Ik vind het eigenlijk best moeilijk en ik twijfel altijd aan mezelf.

+ Ik kreeg een paar kerstkaartjes deze week en daar werd ik héél blij van. Deze is van Nikita die gewoon de tijd en moeite heeft genomen om Archie en Moose op m’n kaartje te zetten. Dat vind ik zo lief! En wat ze op ’t kaartje had gezet was ook heel lief, werd er een beetje emo van, haha.

+ Ik trok m’n kerstsokken aan. Het zijn niet echt kerstsokken maar gewoon zwarte sokken met gouden sterretjes maar ik vind ze zo tof! Ze komen van de Zeeman en ze zaten in een cadeaudoosje met nog 4 paar sokken voor maar 5 euro.

+ Ik keek Charlie and the Chocolate Factory terwijl ik alleen thuis was en dat was echt een ultiem me-timemomentje. Vind het zo’n leuke film!

Een fijne week dus vol leuke momentjes! Ik zat aan het begin van de week ook nog niet echt in kerstsfeer maar ik moet zeggen dat ik het nu toch wel voel! Wat veel warme choco en kerstliedjes al niet kunnen doen hé 😉

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − acht =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 thoughts on “Dagboek van week 51.

  1. Dat kaartje van Nikita is super lief. Ik herkende haar tekenstijl al nog voor je schreef dat het van haar kwam. Kerstsokken zijn super tof. Ik heb er hier enkele liggen en vind het super leuk om die te dragen. Hoeveel keer heb je tijdens het zien van Charlie and the Chocolate Factory de neiging moeten onderdrukken om in de kasten naar chocolade te gaan zoeken? Ik zag gisteren in een winkel in Nederland twee planken vol Tony Chocolonely chocolade en moest meteen weer aan die film denken.
    zwartraafje schreef laatst over Versplinterd – Teri TerryMy Profile

  2. Zo blij dat je een goeie week hebt gehad! Na al die miserie verdien je dat wel. En ik vind het geweldig dat je je leven terug probeert op te pakken. Ook daarvan kan ik meespreken, das helemaal niet gemakkelijk. Ik duim voor nog zo’n week met veel toffe momentjes
    Nikita schreef laatst over Afgelopen week | 32My Profile