Dagboek van week 49.

Hier ben ik weer met een dagboekje van wat ik denk dat week 49 was. Eerlijk is eerlijk, ik doe nog altijd niet veel boeiende dingen maar het voelt wel fijn om het terug wat bij te houden.

Maandag 2 december.

Ik stond niet zo fijn op waardoor mijn gemoedstoestand redelijk ver onder nul zat maar ik besloot er niet te erg in te blijven hangen. Een van mijn vriendinnen had gevraagd of ik een kerstkaartje wou maken voor haar ouders en dat maakte ik deze ochtend af met een gigantisch stuk bresiliennetaart gemaakt door mijn schoonzus. Ontbijten met taart, dat noem ik wel een hoogtepunt!

’t Lief kwam tegen de middag naar huis van z’n werk omdat hij zich niet zo goed voelde. We rustten een beetje uit, deden boodschappen en verfden (oké eerlijk, David verfde) een laatste laag donkergroen op onze muur.

Dinsdag 3 december.

Onze nieuwe tv kwam aan vandaag. We zijn overgestapt van internetprovider en daardoor konden we een tv kopen voor €69. Dat kwam net op tijd want de tv die we hadden begon rare kuren en witte stippen in het beeld te krijgen. De koerier die het ding kwam brengen was nogal onder de indruk.

Verder had ik de meest idiote conversatie ooit met een medewerker van de Kobo helpdesk. Op een bepaald moment dacht ik dat ik met een computer aan het converseren was maar dat bleek niet het geval. Ik heb nu een paar maanden minder te leven en mijn probleem is nog altijd niet opgelost.

En zeg mij nu eens: uit Ana’s uitleg begrijp ik toch dat mijn eigen boeken blijven staan hé? Of ligt het nu aan mij? Want toen ik daarna nog eens bevestiging vroeg zei ze dat mijn eigen boeken wel verdwijnen.

Woensdag 4 december.

Ik weet niet of ik dat al eens zei maar een paar weken terug verhuisden we onze slaapkamer naar een kleiner kamertje (waar vroeger onze dressing was). Een van de voordelen: ik kan ’s morgens de zon zien! Uit mijn bed komen is nog altijd moeilijk maar kom, ik kan een mooi uitzicht nog wel appreciëren.

Ik flanste zelf een chocolade-yoghurtcake in elkaar en hij is LEKKER! ’s Avonds mochten we bij mijn schoonouders eten maar dat zag ik niet zo zitten dus we bleven lekker thuis. Wel met spaghettisaus van mijn schoonmama (beste spaghettisaus ooit!).

Donderdag 5 december.

Overwinning van de dag: ik haalde de was van het wasrek en stak een wasje in dat ik daarna ook op hing met een podcast in mijn oren. Woehoew!

Voor de rest voerde ik vandaag bitter weinig uit: lezen, muziek luisteren en een beetje aan mijn blog prutsen (en cake eten, laat me eerlijk zijn). Geen heel productieve dag dus.

Vrijdag 6 december.

’t Is al vrijdag. De weken vliegen nog altijd voorbij, of je je nu goed of slecht voelt. Vandaag voerde ik wat meer uit. Ik bracht een pakketje van vriendlief weg en ik gaf mijn Dr. Martens ook eindelijk een poetsbeurt. Denk dat ze al een week zo in de gang stonden na een nogal modderige wandeling vorig weekend.

’s Avonds ging ik met David onze kerstboom ophalen. We moesten onze woonkamer een beetje verbouwen om plaats te maken maar het is gelukt! Daarna at ik een pizza en ging ik langs bij Laura.

Zaterdag 7 december.

’s Morgens ging ik voor het eerst in eeuwen nog eens langs de schoonheidsspecialiste voor een groot onderhoud, haha. De rest van de dag voerde ik letterlijk niets uit. Ik heb de hele namiddag gelezen terwijl David en zijn broer en mama onze gang ‘verbouwden’ (lees: veel rommel maakten 😉 ). Binnen een week of twee komen ze alles pleisteren dus er is wel wat voorbereidingswerk gaande nu.

In de vroege avond reden we nog eens naar de Action waar we deze keer onder ons vastgelegde budget van €15 bleven, woehoew! ’s Avonds gingen we een film kijken maar ik was zo moe dat ik om kwart na negen al in mijn bed lag.

Zondag 8 december.

Zondag ging ik met m’n meisjes brunchen bij Amour in Gent (aanrader!). Was héél fijn om iedereen nog eens terug te zien. Daarna was ik echter doodop en kon ik alleen maar in de zetel hangen en een beetje dutten. We aten wraps ’s avonds en ik las een boek uit. Normaal zouden we ook onze kerstboom versieren maar omdat we allebei moe waren bewaren we het voor maandagavond.

Hoe was jullie week? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 7 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 thoughts on “Dagboek van week 49.

 1. Huh, dat is ook geen grote hulp zo’n conversatie via een helpdesk. Ze zegt in de ene zin dat je niets kwijtspeelt en in de volgende zin dat je alles kwijtspeelt. Ik zou je ereader eerst even aan de computer koppelen en alle ebooks op je computer opslagen vooraleer je die reset een kans geeft. Hopelijk komt het goed en kan je binnenkort weer verderlezen. Ik heb een tijdje terug ‘per ongeluk’ een nieuw recept bedacht en vond het super lekker. In plaats van kaneelbroodjes maakte ik een cake die dezelfde smaak heeft maar dan met nog wat dulce de leche er bij. Dus eigenlijk werd het een Kaneelbroodjes met karamel en pecannoten-cake. Maar tegen dat je die naam gezegd hebt is je stukje cake al opgegeten. 🙂 Oh en ik at maandag voor het eerst bij Bocca in Gent en heb daar een heerlijke salade gegeten.
  zwartraafje schreef laatst over De wensmuur – Mia SheridanMy Profile

 2. Goed bezig Irene. Stap per stap op het gemakje 🙂 Bedankt om me zin te doen krijgen in pizza :p
  Amour in Gent ga ik onthouden mocht ik nog eens in Gent afspreken met iemand.

 3. De Kobo-helpdesk bestaat uit echte mensen maar die zitten in India ofzoiets & al hun berichten gaan via vertaalwebsites. Vandaar dat je soms rare dingen tegenkomt 😉 Ik denk eerlijk gezegd dat je je eigen boeken kwijt bent na een reset, behalve als ze op een memory card staan (dan haal je die er gewoon efkes uit, voor de zekerheid, bij het resetten). Want Kobo weet natuurlijk enkel welke boeken je via hen hebt gekocht, niet welke je er zelf op gezet hebt.

  1. De broek is van de Monki ^^ Ben er ook héél blij mee en hij is nog eens super comfy ook! En jaa, serieus, kon ook niet eens een mail sturen naar kobo om te laten weten dat ik dit echt geen service vond want ze hebben geen contactgegevens op hun site staan. Idioot.

 4. Ik hoop dat je boeken blijven staan op je Kobo! Stom dat hij ’t niet meer doet :-(.
  Die groene muur klinkt geweldig! Hier wil ik ook een groene muur, ooit. Maar dan moeten we eigenlijk de hele living verven, en niet enkel die ene muur. En daar zie ik een beetje tegenop :-).
  En yum voor ontbijten met brésiliennetaart!

  1. Oeh ja, snap dat je daar tegenop ziet. Als we de hele living hadden moeten doen was het er waarschijnlijk ook niet van gekomen, haha :p Die ene muur was vrij snel gedaan gelukkig 🙂

 5. Jaaa, leuk om deze weer te kunnen lezen! Doet goed om te zien. Wat leuk dat jullie wisselden van slaapkamer, vind het leuk dat jullie zo af en toe eens dingen switchen, haha. Die blauwe trui met die pofferige mouwtjes staat je super mooi trouwens, zo’n tof kleur! Enne, Amour onthoud ik 🙂 Liefs!
  Silke schreef laatst over Een van mijn beste beslissingen van 2019My Profile

  1. Jaaa echt een aanrader, Amour! Ik ga zeker nog eens terug 🙂 Ik vind het super tof om af en toe eens iets aan te passen, krijg daar dan altijd nieuwe energie van. En dankje ^^Is ook echt een fijne trui, lekker zacht en warm!