Dagboek van week 4.

Eerlijk is eerlijk, ik zit weer een beetje in donker, woelig water dus bijster veel heb ik niet te vertellen. Mijn dagen bestaan vooral uit zetelhangen en films kijken. Ik heb letterlijk nog nooit zoveel films gekeken. Ik keek Call me by your name (zo goed! Wou ‘m meteen nog es kijken!), Pride & Prejudice, The Dilemma, Closer, While You Were Sleeping, The Other Woman, Cinderella, …

Ik las Genesis van Karin Slaughter uit waar ik een eeuwigheid over deed omdat ik elke zin wel een keer of 983 gelezen heb. Idem voor Labyrint van Henning Mankell wat een dikke tegenvaller was.

De week startte trouwens afschuwelijk en ik kon me er met de beste wil van de wereld niet toe zetten om naar mijn werk te gaan. Ik ging nog eens naar de dokter en ik ben weer thuis. Blijkbaar was het toch nog wat te vroeg om werk weer op te nemen.

Ik heb het zeer moeilijk om een beetje structuur in mijn dagen te brengen en ik heb letterlijk nergens zin in. Ik heb een paar keer met mijn laptop in mijn handen gestaan maar besloot dan toch maar een dutje te doen in de zetel. Ik ga deze week toch weer proberen om wat structuur in mijn dagen aan te brengen omdat ik me dan toch wat beter hoop te voelen en ook omdat het best wel suckt dat de dagen allemaal op elkaar lijken en in een soort van waas voorbij gaan.

Gisteren was eigenlijk een best fijne dag waarop ik me voor een keer eens vrij neutraal voelde in plaats van helemaal kut. Ik bracht ook een bezoekje aan mijn ouders en at daar een stukje taart en taart is altijd goed dus dat hielp ook wel.

Voor de rest: zero foto’s, behalve heel veel kattenfoto’s die Laura me doorstuurde. Haha. Dus ja, dit was het al, mijn dagboek van vorige week. Ik hoop dat ik volgende week weer wat meer te vertellen heb.

Hoe gaat het met jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 16 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 thoughts on “Dagboek van week 4.

 1. Dat toont jammer genoeg aan dat die ‘met vallen en opstaan’-uitdrukking niet zomaar is ontstaan. Ik hoop dat je ondanks de terugval toch weer de kracht en moed vindt om opnieuw op te staan. Gelukkig zijn er veel mensen om je heen die je een hand willen toereiken om je recht te trekken. Dikke knuffel!
  zwartraafje schreef laatst over Berucht – J.D.RobbMy Profile

 2. Als ik me niet zo lekker voel helpt een kleine wandeling altijd wel. Naar buiten gaan zelf is een enorme struggle en dat lijkt dan zo een grote opgave. Maar eens buiten doet dat zo hard deugd. Nadien voel ik me dan ook altijd minder “schuldig” als ik terug de zetel in duik onder een dekentje. Dag per dag kijken hoe je jou voelt en vooral je tijd nemen! Maar super dat je zo eerlijk durft toegeven dat het niet zo goed gaat, dat is volgens mij echt wel een grote stap in de goede richting!
  Lien schreef laatst over Piggy pyjama pants (Naailes verslag #2)My Profile

 3. Bah zo’n terugval is niet fijn maar ik heb ooit een piekerboek gelezen (en ook de cursus) gevolgd en daarin stond dat het normaal is dat je even een paar stappen terug zet. Dat een herstel sowieso met ups en downs is. Maar misschien wist je dit al. Het blijft uiteraard zeer vervelend wanneer je je zo voelt.
  Sofie schreef laatst over Quotes & Tiny Pleasures december 2019My Profile

 4. Wat rot om te horen dat het minder goed gaat! Wat bij mij veel heeft geholpen toen het niet goed ging, is een plan maken. Ik had een hele grote to do lijst en besloot om iedere dag een kleine taak van die to do list te doen. Had ik meer puf, dan besloot ik om soms nog wat meer te doen. Op die manier heb je ook een reden om je bed uit te komen of om even geen film te kijken. Dit zorgt er ook voor dat je jezelf een stuk nuttiger voelt en dat geeft weer energie
  Suzanne schreef laatst over Mijn nieuwe lievelings outfitMy Profile

 5. Vind het zo erg om te horen dat het weer minder goed gaat. Take your time, de rest kan wachten. En hopelijk op naar een betere week natuurlijk. Ik wens je alle liefde en warmte van de wereld toe. Dikke knuffel! ❤ī¸
  Nikita schreef laatst over Week in beeld | 1My Profile

 6. Ah wat rot om te horen dat deze week niet bepaald je beste week was. Superrot, zo’n plotselinge nieuwe dip waarbij je nergens zin in hebt. Maar wat Johanna ook zegt, soms hoort vallen er ook bij om daarna weer te kunnen opstaan Ên een stap verder te zijn.
  Ik kan me voorstellen dat wat structuur in je dag kan helpen. Of is het een idee om een creatieve hobby op te pakken? Schilderen, tekenen, zoiets? Dan kun je aan een projectje werken, zonder dat het als een “moetje” voelt, maar heb je toch een voldaan gevoel.
  Hoe dan ook, een dikke knuffel jouw kant op!
  Romy schreef laatst over Mag het soms een tandje minder?My Profile

 7. Oh bah, zo’n terugval is niks, maar ik ben blij dat je goed in de gaten wordt gehouden en dat je de tijd en rust krijgt om op te knappen. Ik hoop dat deze week veel beter voor je wordt dan de volgende. Sterkte!
  Oja, en tip van een ervaringsdeskundige: als je structuur inbouwt, bouw dan ook de dutjes in. Die heb je waarschijnlijk gewoon nodig.
  Naomi schreef laatst over Wachtlijsten ggz~De soap deel tigMy Profile

 8. Ge moet maar peizen : terugval is ook beweging, wel in de verkeerde kant maar bon 🙂
  Nu gewoon kwestie van terug naar de goede kant, makkelijker gezegd dan gedaan maar ik denk dat uw idee van structuur aanbrengen (niet te veel, keep it simple) wel een goede is. Back to basics en van daarop verder bouwen 🙂 eat sleep rave repeat 🙂 Ma dan zonder de rave. (wa dat dan ook is 🙂 Amaai ik word oud zeker 🙂