Elke dag een blije foto – overzicht

Begin juli ging ik een nieuwe challenge aan: Elke dag een blije foto. En nu juli alweer op zijn einde is, is het tijd voor een overzichtje. En een conclusie. Want dat hoort zo na een challenge. Heeft het me iets opgeleverd? Of stak ik er totaal niets van op? Dus hier is m’n elke-dag-een-blije-foto-overzicht! (De foto’s staan niet op volgorde! Ik heb ze ook allemaal op Instagram gepost dus daar zijn ze wel op volgorde te zien. Mocht je dat interessant vinden.)

Elke dag een blije foto – De foto’s!

Elke dag een blije foto – conclusie.

Ik deed al een keer eerder zo’n challenge maar die besloeg 100 dagen (!!). Niet dat ik het volhield. Want 100 dagen is super lang. En op de duur heb je er dan gewoon geen zin meer in. Ik toch. Dus deze keer een nieuwe poging. 30 dagen moest lukken. En het is gelukt! Ik vergat één keer een foto te maken. M’n batterij van m’n Iphone was leeg én ik had hem ergens mislegd. ’s Avonds kregen we mijn schoonbroers en -zus op bezoek voor een pizzaparty. En ik heb gewoon geen foto’s gemaakt. In plaats daarvan deed ik een terugblikje naar iets wat me blij maakte. Maar dat vond ik helemaal oké. Want het was een fijne avond!

Maar hoe beviel het nu? (Ik kan ook nooit eens even kort iets samenvatten hé 😉 ) Het beviel me dus echt super goed. Ik had er geen moeite mee om elke dag een foto te maken. Ik herinner me nog van die 100 dagen challenge dat ik soms ’s morgens al aan het nadenken was waar ik nou een keer een foto van ging maken. En dan soms durfde cheaten door op een dag meerdere foto’s te maken die ik dan nog op een andere dag kon delen. Ja. Dat is dus niet helemaal de bedoeling. Haha. Die gedachte had ik deze keer soms ook. Maar ik liet het altijd snel weer varen. Uiteindelijk is foto’s maken iets wat ik bijna elke dag doe. Dus het zou geen probleem mogen zijn om er elke dag een te maken.

Ik maakte dus braaf elke dag een foto. En ik genoot er van. Ik vond het fijn dat ik er deze keer niet zo hard over ging nadenken. Het kwam gewoon. Er zat ook écht iets moois in elke dag. Daarbij vond ik het leuk om bij elke foto iets kort te vertellen. Ik doe dat anders ook. Maar nu, vooral naar het einde toe, toch iets uitgebreider. Langs de andere kant denk ik dat het andersom net ook fijn werkt. Als je een keer een kutdag hebt bijvoorbeeld. Dat je dan echt iets vrolijks moet zoeken om te posten. Dat leidt je misschien wat af. En grote kans dat je weer blij wordt. Of toch iets blijer. Al kan ik dat ook niet met zekerheid zeggen want een echte kutdag zat er niet in!

9 thoughts on “Elke dag een blije foto – overzicht

    1. Haha 365 dagen is dan nog een stap verder en ik had al moeite met 100 :p maar je doet het ook super goed! Vind dat je altijd heel mooie foto’s maakt ^^

  1. Superleuk om je hele overzicht met foto’s te zien! Vooral de foto met het kleine kindje maakt mij ook helemaal blij. Zo leuk om te horen dat de challenge je goed is bevallen en dat je er ook echt blij van werd. Ik vond het ook een leuke uitdaging om aan te gaan en merkte dat het zelfs een stomme dag iets leuker maakte als ik dan op zoek ging naar iets leuks om te fotograferen van mijn dag 🙂
    Romy schreef laatst over 20 leuke dingen om te doen met vriendinnenMy Profile

Comments are closed.