Currently #7

De laatste Currently dateert van 25 maart duuus ik dacht dat het daar nog weleens tijd voor was. Ik deel natuurlijk mijn weekoverzichtjes en wat dingen in de updates van mijn Day Zero Project maar ik heb het gevoel dat ik op deze manier nog eens echt kan bijpraten met jullie. Soort van hé.

Photo by The Joy of Film on Unsplash

Currently I’m…

… feeling

Ik bevind me momenteel mentaal op een heel fijne plek. Echt een heel fijne plek. Ik ben bijna elke dag in een vrolijke bui, ik vind het niet erg dat ik naar mijn werk moet, ik ben in mijn nopjes als ik weer thuis ben, ik kook graag, ik ben blij met hoe ik er uit zie, het opstaan gaat goed, ik heb geen moeite met het fietsen ’s morgens, ik luister veel muziek, ik doe veel dansjes, ik kijk uit naar de herfst maar geniet ook nog van het mooie weer, … En als er eens iets tegenzit, kan ik dat precies ook makkelijker loslaten. Fijn fijn fijn!

… listening

Ik luister de laatste tijd vooral héél veel Lana Del Rey maar ik zit nu ook midden in een 80’s vibe. Ik hou heel erg van die sound. Raar genoeg voel ik ook een soort van nostalgie als ik die muziek hoor, terwijl ik nog niet eens geboren was in the 80’s. Slaat dat ergens op? Waarschijnlijk niet.

… watching

+ De Bake Off. Ik ben echt mega blij dat dit weer op televisie is. Ik weet niet goed waarom maar ik vind het zo’n fijn programma! Ik kan er niet precies de vinger op leggen waarom maar ik denk dat Wim Opbrouck er iets mee te maken heeft en gewoon de hele vormgeving. Het geeft me gewoon zo’n fijn, cosy gevoel ofzo.

+ Harry Potter. Sinds een paar weken spelen ze elke zaterdag een Harry Potter en ik raak die films nooit beu. Het einde zit er helaas al bijna aan te komen maar tot dan kijk ik reikhalzend uit naar de zaterdagavonden.

+ Callboys. Oh my lord, als je eens goed wil lachen moet je dit echt kijken. Ik vind het geniaal! We kijken nu het tweede seizoen op donderdagavond en ik hoop dat ik toch ooit het eerste seizoen ook eens volledig kan zien. Denk dat we vorig jaar ergens in het midden beginnen kijken zijn.

… pinning

Heel veel tattoos want, jawel jawel jawel, ik ga een tatoeage laten zetten! Ik heb een tijdje geleden een afspraak vastgelegd voor eind oktober bij een tattoo artist in Antwerpen en ik ben nu héél veel inspiratie aan het verzamelen voor wat ik wil. Ik ben zot van bloemen en ik zou er graag een pioen in hebben. Voor de rest blijf ik dus plaatjes pinnen en laat ik het de dag zelf aan de artist over om me iets moois te tekenen.

Ik ben er trouwens tegelijk heel kalm bij maar ook wel een beetje nerveus. Ik vind van mezelf dat ik nogal kleinzerig ben en ik kan me eigenlijk totaal niet voorstellen hoe het voelt om getatoeëerd te worden. Ben soms bang dat ik het niet aan zal kunnen, haha. Maar tegelijkertijd denk ik ook: zoveel mensen hebben tatoeages dus dan moet het mij toch ook gewoon lukken?

Dit soort tatoeage zie ik bijvoorbeeld heel graag! Ik dacht ook dat ik eruit was waar ik hem wou (op mijn arm) maar nu twijfel ik toch terug tussen mijn arm en mijn been. Ik heb nog eventjes om na te denken maar dat wordt nog een dikke knoop om door te hakken.

… reading

Heeeeel veel boeken van Sarina Bowen en Elle Kennedy. Ik heb er denk ik efkes nood aan om gewoon super luchtig leesvoer tot mij te nemen, haha. Sowieso hou ik wel van een romantisch verhaaltje maar ik vind de boeken van deze twee dames echt super fijn. Leuke verhalen, toffe personages en eens geen vrouwen waar ik mij aan stoor (wat ik bij veel echte chicklits dus wel heb). En ik vind het ook fijn dat in de reeksjes personages terugkomen. Wie een bijrol had in het eerste boek, krijgt een hoofdrol in boek twee of drie. En zo lees je af en toe ook nog eens iets terug van de hoofdpersonages die al eerder voorbij kwamen. Ik heb er sinds begin augustus al 10 (!!) gelezen. Say what? Maar ze lezen echt super vlot dus als je ook nog op zoek bent naar romantische verhalen met hier en daar wat sexyness kan ik je deze zeker aanraden!

Ik las zelf van Elle Kennedy The Deal, De fout, The Chase. Elle en Sarina schreven samen Top Secret, Him, Us, Good Boy, en Stay en van Sarina las ik Bitterweet en Steadfast en ben ik nu bezig in Keepsake. In die laatste drie zit ietsjes meer diepgang, haha.

… planning

David ik hadden een week vakantie gepland in oktober maar omdat David het te druk zal hebben op zijn werk met een groot project, heb ik mijn week vakantie geannuleerd. In de plaats daarvan plande ik een paar verlengde weekendjes in en tijdens een van deze weekends gaan David en ik weg. Ik weet nog niet naar waar want David is alles aan het regelen duuuus grote verrassing. Ik weet zelfs niet of we in ons belgenlandje blijven, ik weet alleen dat we niet met het vliegtuig gaan.

… wanting

Ik wil graag weer wat creatievere dingen ondernemen. Ik heb al in geen eeuwigheid meer getekend of geborduurd of zelfs maar gekleurd. Sinds de start van de zomervakantie ligt mijn bullet journal ook te verstoffen. Het enige wat ik doe is van die romantische boeken lezen, haha. Ook leuk maar ik wil toch graag weer wat meer met mijn handen doen.

… celebrating

Mijn blog bestaat deze maand drie jaar! Dat lijkt niet veel en tegelijk voelt het als een eeuwigheid. Ik kan me al bijna niet meer inbeelden wat ik vroeger met mijn vrije tijd deed, haha. Het neemt echt een groot deel van mijn leven in maar daar ben ik alleen maar blij om. Ik vind het super fijn om mee bezig te zijn en ik haal er veel energie uit. Niet alleen uit het schrijven en delen, maar ook uit jullie reacties. Dus blijf dat doen, dan doe ik ook nog wat door. Ik ben het namelijk nog lang niet beu!

… enjoying

Het weer. Ik vind het stiekem heel fijn dat het herfst wordt, ook al is dat ook de periode waarin ik constant met koude handen rond loop. Ik heb al een paar keer gedacht dat het wel weer tijd is om ’s avonds de verwarming op te zetten maar dat proberen we hier toch nog wat uit te stellen. Voorlopig heb ik aan mijn pyjama en een sjeuzeke genoeg om me lekker warm te houden.

Ik had gisteravond een afspraakje met mijn vriendin S. en we zagen een optreden van Jelle Cleymans. Ik had er he-le-maal geen zin in omdat ik ongesteld ben geworden en nogal last had van mijn rug en eerlijk is eerlijk, ik wou gewoon liever in de zetel hangen met Harry, Hermelien, David en Ron onder mijn sjeuzeke met mijn pizza maar kijk, ik ben toch gegaan (trots) en het was héél leuk.

En ook, ik had deze week een soort van date met een meisje (vrouw eigenlijk want als achtentwintigjarige ben je toch niet meer echt een meisje) die ook in mijn stad woont en die ik ken van Instagram. Ik was nogal in mijn nopjes want ik heb van haar toch wel een paar pareltjes van kledingstukken over gekocht maar daarnaast was het ook gewoon echt een heel fijn mens. Echt een Irenemens om het zo te zeggen. Ik vind het altijd eng om nieuwe mensen te leren kennen maar het is zo fijn als je meteen een klik hebt. Ik was mega nerveus maar ik heb me geen moment op mijn ongemak gevoelt.

En wat houdt jullie zoal bezig tegenwoordig, vriendjes?

36 Comments

 1. Marlous 13 september 2019

  Wat fijn dat je zo lekker in je vel zit. De overgang van zomer(vakantie) naar herfst is toch altijd zo’n gevoelig moment voor een dipje. En spannend, je tattoo!

  Beantwoorden
 2. zwartraafje 13 september 2019

  Oh, ik ben benieuwd naar hoe die tattoo er uiteindelijk zal uitzien. Super leuk ook om te lezen dat je zo goed in je vel zit momenteel. Dat maakt alles natuurlijk nog mooier.
  zwartraafje schreef laatst over Bullet Journal #9 : september + N.E.W.T.S.My Profile

  Beantwoorden
 3. Talitha 12 september 2019

  Naar welke tattoo artist ga je, if I may ask?
  Ben benieuwd naar wat het wordt!

  Beantwoorden
 4. Anneke 10 september 2019

  Pas maar op, want na die eerste tatoeage ben je verslaafd 😉 Ik kan ervan meespreken… het is hier al niet meer de eerste 😀 Ik heb een beetje een gelijkaardige op mijn linkerbovenarm/schouderblad, met lotussen en kersenbloesems. En veel roze. Meteen al een tip van mij aan jou: kleur doet duust keer meer pijn dan gewoon zwart. En de bovenarm is over het algemeen minder pijnlijk dan het been 😉 Maar uiteindelijk… als je het wilt, doorbijt je dat toch, hoor 😉 Ik kijk al uit naar het resultaat! 🙂
  Anneke schreef laatst over We survived the week(end)! – photo diary #147My Profile

  Beantwoorden
 5. Nicole 10 september 2019

  O wow, veel van de bloementatoeages die je hebt gepind zijn best groot! Ik ben heel benieuwd, superspannend zeg! En drie jaar, hoera!
  Nicole schreef laatst over Lief Dagboek (9)My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Inderdaad! Maar het is niet de bedoeling om meteen zo groot te gaan hoor, hihi 😀 Ik gebruik ze eerder als inspiratie qua stijl.

   Beantwoorden
 6. Eveline 9 september 2019

  Herkenbaar dat meisje/vrouw dillema.
  Ben ook 28 jaar en weet nooit wat ik moet zeggen. Vrouw klinkt zo volwassen …

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Jaaa dat vind ik ook! Ik voel mij ook geen vrouw :p maar ook geen meisje meer eigenlijk. Bestaat er niet iets tussenin?

   Beantwoorden
 7. Liesbeth VV 9 september 2019

  Superfijn om te lezen! Ik word er helemaal vrolijk van 🙂
  Yes, tattoo voorpret, dat is van het leukste! Ik kan je denk ik wel wat gerust stellen hoor, Ik heb er nu al 3 op mijn arm en vond geen enkele daarvan echt heel pijnlijk. Beetje branderig / krassend maar ik kon telkens gewoon lekker verder kletsen ondertussen met mijn man of met de tattoo artist.
  Met benen heb ik nog geen ervaring maar ik denk dat je, zolang je bij de gewrichtsbeenderen wegblijft, zowel bij armen als benen niet zo veel pijn lijdt. Ben alvast benieuwd naar het resultaat!
  Also: CALLBOYS FOR LIFE

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Awel, merci! Dat stelt mij eigenlijk wel gerust! 😀

   Beantwoorden
 8. Lien 9 september 2019

  Een tatoeage, amai super spannend! Ik ben alvast benieuwd naar wat het zal worden :). Toevallig ben ik Inkt van Alice Broadway aan het lezen. Het eerste boek van een Young Adult trilogie over rara, tatoeages. Spannend verhaal, prachtige kaft en aparte kijk op tatoeages.Voor als je eens iets anders wil lezen dan romantische verhaaltjes ;).

  Volgens mij volg ik je blog al van in het begin, de volle 3 jaar dus. Onlangs ben ik zelf ook beginnen bloggen. Leuk om te lezen dat je het nog altijd zo graag doet, werkt motiverend voor deze newbie.
  Lien schreef laatst over Naar de naailes gaanMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Inderdaad een prachtige kaft! Ik ga het op mijn lijst zetten, merci! Ik kom sebiet eens bij jou kijken ook 🙂

   Beantwoorden
 9. Annelies 8 september 2019

  Klinkt alsof je een hele fijne periode meemaakt! Ik ben nog in de herfst-ontkenningdperiode waarbij ik steevast zomerkleren blijf dragen. Maar soms is dat wat koud ja.
  Annelies schreef laatst over En die bucket list voor de zomer?My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Hoe sneller ik terug truien mag dragen hoe beter want ik ben echt een mega koukleum! :p Ik ken wel een paar mensen die ook in de winter alleen maar blote benen blijven dragen (dus het kan wel, blijf gewoon je zomerkleren dragen!) en dat vind ik altijd super stoer maar ik zou dan denk ik wel helemaal bevriezen.

   Beantwoorden
 10. Kaylin 8 september 2019

  Hier ook Callboys fans. Hoe verzinnen ze dat script toch? En die accenten? Echt zalig! 😀 Wow dat je blog al drie jaar bestaat. Ik ben benieuwd wanneer ik voor het eerst heb gereageerd. Geen flauw idee meer van :’)

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Ja zalig hé! Zonder die accenten zou het maar half zo grappig zijn denk ik. Heb eens gekeken: 12 december 2016 zie ik je eerste reactie maar kan al eerder geweest zijn ook hoor, heb wat posts van vroeger verwijderd. Maar we kunnen dus wel stellen dat je er al van in’t begin bij bent! MERCI! ♡

   Beantwoorden
 11. Alex 8 september 2019

  Oh, Harry Potter wil ik ook wel weer eens kijken, wat een leuk idee! Echt de perfecte films voor de herfst! En leuk dat je zo veel hebt gelezen. De boeken kende ik nog niet, maar ik ga er zeker even naar kijken 🙂
  Alex schreef laatst over Travel Tip: 5 Things to Do in CopenhagenMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Ik zou al terug opnieuw kunnen bekijken eigenlijk, haha. Ik vind dat ook echt dé perfecte herfstfilms!

   Beantwoorden
 12. Bettie 8 september 2019

  Door dit lijstje heb ik zin om Lana Del Rey aan te zetten en een Harry Potter filmmarathon te houden. Ik ben die films ook echt nooit zat.

  Bettie
  Bettie schreef laatst over Herfst bucketlistMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Eigenlijk jammer dat ik ze nu al gezien heb, ik vind dat echt de perfecte herfstfilms! 😀 En hartjes voor Lana hé, ik raak die ook niet beu.

   Beantwoorden
 13. Evelyne 8 september 2019

  Sinds ik terug full-time werk geniet ik ook meer van verlengde weekenden dan van een hele week thuis 🙂 Ik ga dan wel niet weg in die weekends, maar ik doe dan dingen waar ik tijdens de werkweken niet kunnen. Vind ik zalig als ik die dingen dan kan afwerken 🙂
  Evelyne schreef laatst over DZP #7 | Nieuwe schoenen kopenMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Ik geniet ook van een hele week hoor maar alleen is ook maar alleen hé 🙂 Zo’n weekend is dan inderdaad wel de perfecte gelegenheid om dingen te doen die je anders niet in de week doet!

   Beantwoorden
 14. Romy 8 september 2019

  Wat mooi om te lezen dat je goed in je vel zit! Heerlijk, dat soort verlengde weekenden! Dat vind ik ook altijd een fijn alternatief voor een langere vakantie 🙂 Tof dat je blog al bijna 3 jaar bestaat! Mijn blog is over 3 dagen jarig en bestaat dan ook drie jaar.
  Romy schreef laatst over 4 onzekerheden die je energie niet waard zijnMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Wij zijn rond dezelfde periode gestart hé, ik herinner mij nog dat ik je blog ontdekte 😀

   Beantwoorden
 15. Naomi 8 september 2019

  Wat een superleuk lijstje en wat heerlijk dat je je zo goed voelt. Wat je schrijft over creativiteit en boeken herken ik trouwens wel. Ik vind zowel boeken lezen als creatief bezig zijn heerlijk en soms wil ik het allebei, maar het is helaas niet te combineren. Nouja, met een luisterboek, maar dat is toch anders;).
  Naomi schreef laatst over Boekenpraat: Harteloos (Steven James)My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Ik heb een paar keer een luisterboek geluisterd maar het is toch niet echt mijn ding :p Ik kan niet alleen maar naar dat boek luisteren maar als ik ondertussen andere dingen ga doen, raak ik de draad van het boek kwijt. Voor in bed vind ik het wel fijn maar ja, dan gaat het hele ding van ondertussen wat creatiefs doen ook verloren :p

   Beantwoorden
 16. Kelly 8 september 2019

  Oh die voorpret van een tattoo is zo leuk! Ik heb een paar jaar geleden een quote op mijn rug laten zetten die ik wel nog leuk vind, maar waar ik achteraf gezien te weinig over heb nagedacht. De pijn vond ik wel van het type waarbij je je onmogelijk ergens anders op kan concentreren, en ze verschilt vooral ook van seconde tot seconde. Ik vind de pioenrozen heel cool en een arm heel gedurfd, maar wauw!

  Ik deel je Bake Off enthousiasme ook echt HELEMAAL! Wim Opbrouck heeft daar voor mij ook echt een keigroot aandeel in, met zijn taalmopjes en gewoon hoe die mens bestaat.
  Kelly schreef laatst over Geef mij sweaters en ovenschotels aubMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   We kunnen een Wim Opbrouck fanclubke oprichten anders! 😀 Welke quote heb je? En beter over nadenken, bedoel je dan over de quote zelf? Of over de plek waar je hem hebt laten zetten?

   Beantwoorden
 17. Ilona Wielinga 8 september 2019

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat!
  En wat spannend dat je een tattoo gaat laten zetten. Ik heb zelf inmiddels 2, en wil deze herfst nummer 3 laten zetten.

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Spannend! Of ja, misschien is het voor jou al wat minder spannend omdat je er al twee hebt 🙂 Ben benieuwd wat het gaat worden!

   Beantwoorden
 18. Laurine 8 september 2019

  Leuk om te horen dat je in zo’n fijne headspace zit! Daar kan je vast veel energie uit halen! Ik ben momenteel nog aan het genieten van mijn laatste weekjes zomervakantie voor dat school binnenkort weer begint en ik het weer heel druk ga hebben. Nog even genieten van de rustmomentjes. 🙂
  Laurine schreef laatst over Mijn werkdag in bullet pointsMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Spannend Laurine! Geniet maar van je laatste vakantiedagen! 🙂

   Beantwoorden
 19. Samaja 8 september 2019

  Leuk, zo eens bijpraten :-). Bedankt voor de leestips trouwens, ik ken die auteurs niet, maar het lijkt echt helemaal mijn stijl te zijn.

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Vind het ook wel fijn zo! 🙂 Ben benieuwd wat je van de boeken vindt!

   Beantwoorden
 20. Darina 8 september 2019

  Heel fijn om te lezen dat je je zo goed voelt! Net als jij wil ik ook meer tijd gaan besteden aan creatieve dingen.
  Darina schreef laatst over 5 favorieten van de week #24My Profile

  Beantwoorden
 21. Shirley 8 september 2019

  Fijn dat je zo goed in je vel zit, het straalt ook van de tekst af. Ik ben de laatste tijd druk bezig met solliciteren, maar ondanks dat voel ik me gelukkig wel goed. Ik heb een paar freelanceklusjes waardoor ik me toch soms nuttig voel.
  Shirley schreef laatst over Wie is Brussel?My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.