Currently #6

Reading.

Ik lees Ontwerp je eigen leven van Bill Burnett en Dave Evans. Ik heb er nog niet erg veel in gelezen maar ik vind het heel fijn geschreven. Het boek gaat over een nieuwe manier van denken (Life Design) die je helpt om je leven vorm te geven.

Ik las hiervoor een stuk in Leven met de maan van Yasmin Boland maar dat viel me erg tegen! Ik had meer verwacht te lezen over welke invloed de maan op ons lichaam kan hebben. Het ging echter vooral over hoe je de maan kan gebruiken om je doelen te bereiken door maanwensen te doen. In mijn ogen kwam het er gewoon op neer dat je kleine haalbare doelen moet stellen. Yasmin schreef bijvoorbeeld dat je niet moet wensen dat je de lotto wint want die kans is heel klein. Aleja, ik vond het wat zweverig en ondanks dat ik daar op zich niets tegen heb, sprak het me in dit boek totaal niet aan.

Daarnaast lees ik ook nog altijd in Stalker van Lars Kepler. Ik vind het een mega spannend boek en dat zorgt er voor dat ik het niet wil lezen als ik in het donker in bed lig. Haha. Dus ik lees vaak korte stukjes als we ’s avonds voor de televisie zitten.

Feeling.

Wreed gelukkig eigenlijk. Ik vind het erg dat het weer zo’n invloed heeft op mijn gemoed want het is nu eenmaal iets waar ik de ballen aan kan veranderen maar toch, ik voel mij altijd veel blijer en vrolijker als de zon schijnt. Dat heb ik ondertussen ook al zo’n duusd keer gezegd maar ik kan er niets aan doen. Maar de laatste tijd ben ik dus ook heel goedgezind als de zon niet schijnt. Ik weet ook niet zo goed waaraan het ligt, maar surf maar gewoon mee op deze fijne golf!

Wanting.

Nu de zon zich dus wat meer laat zien, haalde ik mijn witte Vanskes nog eens boven. Helaas zit er in mijn rechterschoen een gat. Ik heb die schoenen denk ik bijna twee jaar aan een stuk gedragen. Tot dat gat er dus in kwam en ik het een beetje marginaal vond dat je daar dan soms een stukje van mijn teen door kan zien. Haha. Nu wil ik dus heel graag een nieuw paar witte Vans en na lang delibereren (ik zit immers met mijn 2019 fashion challenge) mag ik van mezelf een paar kopen met het geld dat ik eventueel voor mijn verjaardag krijg.

En daarnaast wil ik eigenlijk ook heel graag zo’n midi jurk met knoopjes vooraan. Ik heb al een paar mooie vintage exemplaren gespot maar ik wacht nog even om er een aan te kopen.

Planning.

● Een dagje in Pairi Daiza om mijn verjaardag te vieren.
● Een paar vrije dagen om mijn verjaardag te vieren en die van David ook. Ook al zal hij zelf die dagen waarschijnlijk niet thuis zijn. Haha. Maar elk excuus is goed voor een dag verlof denk ik dan.
● Een tripje naar de cinema omdat dat al heel lang geleden is en ik daar immens veel zin in heb.
● Een namiddag en avond met m’n vriendinnen, ook om mijn verjaardag te vieren.
● Een weekje ‘op reis’ in de zomer naar de Ardennen. Willen we graag maar we zijn nog even aan’t kijken of we een leuk huisje vinden waar hondjes ook welkom zijn.

Listening.

Ik maakte deze ochtend een afspeellijst met liedjes waar ik vroeger heel graag naar luisterde. Ik vind het altijd zo gek om te merken dat je sommige liedjes echt al in geen jaren meer hebt gehoord en dan toch de tekst nog volledig uit je hoofd kent.

10 thoughts on “Currently #6

 1. Nog eens gelukkige verjaardag. Hopelijk kreeg je voldoende geld voor je nieuwe VANS :p.

  maanwensen? Gosh, ‘k denk dat ik zo hard met mijn ogen aan het rollen zou zijn dat ik dat boek nooit uitgelezen kreeg.
  Goofball schreef laatst over Visiting the Zoo in AntwerpMy Profile

 2. Oeh, ‘ontwerp je eigen leven’ klinkt goed! En ook de stalker heb ik al op m’n Goodreads lijstje staan. Dat van het weer herken ik: ik kan er soms ook van balen dat het zo’n grote, merkbare invloed heeft op mijn stemming. Maar aan de andere kant: nu weten we het wel éxtra te waarderen als het lekker weer is! En met alle leuke dingen die bij jou op de planning staan, komt het met die stemming hoe dan ook wel goed 🙂
  Maudy schreef laatst over Let’s get personal | 7 random feitjes over mijMy Profile

 3. Waar het zonnetje toch al niet goed voor is, hé 😉 Ik ben blij dat ik terug onder de levenden ben, 3 dagen met migraine in mijn bed gelegen, was erg deze keer 🙁
  Ooh trouwens, plan je een reisje naar de Ardennen? Ik weet een vakantiehuisje van mensen die wij kennen en ik denk wel dat er honden welkom zijn. Alleen is het bedoelt voor groepen.. ik weet niet of je er ook met twee alleen terecht kunt. Check it out: Vakantiewoning Belgino
  Evelyne schreef laatst over Statistieken | Waar komt mijn bezoek vandaan?My Profile

 4. Leuke lijst 🙂 Wat jammer dat het boek over leven met de maan je tegenviel! Zoals je het beschrijft snap ik dat echter wel. Gelukkig zijn de andere boeken leuk!
  Super fijn dat je je zo goed voelt en leuke dingen heb je op de planning staan! ☺
  Silke schreef laatst over Onrust in je vrije tijdMy Profile

Comments are closed.