Currently #5

Listening.

Elke maand maan ik een playlist met liedjes die op dat moment in m’n hoofd zitten. Nu heb ik wel vaak voor dat héél veel liedjes exact hetzelfde zijn als de maand ervoor. Haha. Maar deze maand niet! Ik luister nu bijna non-stop naar Multi-love, Dancin’, een paar liedjes van Teske’s album, een paar liedjes van Billie Eilish en Ayelle. Vooral die eerste twee en de laatste artiest heb ik nieuw ontdekt.

Billie Eilish kende ik wel al een tijdje maar net als met Agnes Obel heb ik vaak dat ze even uit m’n hoofd verdwijnt en dan weer verschijnt. Vind dat ze zo’n mooie stem heeft! 

Reading.

Momenteel lees ik nog altijd in De logica van geluk. Ik vind het een beetje moeilijk om door te komen. In begin vond ik dat het boek heel goed startte want ik haalde er ook echt een mooi inzicht uit, maar daarna begon het me toch iets te vaag of zweverig te worden. Ik weet het niet goed. Maar ik blijf lezen want desondanks interesseert het me toch ergens ook wel nog.

Daarnaast lees ik nu ook Wat ons niet zal doden (deel vier van de Millennium reeks) van David Lagercrantz. Ik zit niet meer zo in het verhaal als in de vorige drie boeken en ik merk ook heel erg dat het door een andere schrijver is geschreven. Aangezien ik deze reeks wel graag wil afmaken, ga ik ook dit boek wel uitlezen.

Learning.

Een tijd geleden kocht ik How to draw modern florals van Alli Koch en daar ging ik laatst mee aan de slag. Ik moet nog wel wat oefenen om de bloemen meer eigen te maken maar dit zijn m’n eerste twee probeersels. Ben er héél blij mee 😀 Ik ga later nog iets schrijven over dit boek denk ik want het is echt een goede houvast als je dit soort bloemen wil leren tekenen.

Feeling.

• Niet zo goed. Ik sukkel al een paar dagen met een snotvalling maar nu heb ik ook een super vervelende hoest en keelpijn er bij. Die hoest stoorde me vooral heel erg op m’n werk. Ik dacht bij de dokter even een voorschrift voor een goed siroopje te kunnen halen maar daar bleek dat ik er niets aan kon doen en het gewoon moest uitzitten, waarna ze me prompt drie dagen thuis schreef. Dat leek me dus in eerste instantie wel wat overdreven. Ik heb wel hoofdpijn ook maar op zich ging het wel. Nu merk ik dat het toch meer tijd kost voor mijn lichaam om dit te fixen.

Ergens baal ik er ook wel van omdat ik twee weken geleden ook nog ziek was. Dat was wel iets totaal anders, maar toch. Het voelt niet fijn. En ik zou eigenlijk ook wel graag gaan werken maar ook weer niet want ik wil gewoon zo snel mogelijk beter worden maar ergens heb ik ook het gevoel dat ik mijn werk in de steek laat ofzo. 

• Moe. Omdat ik dus vannacht mijn hele ziel uit mijn lijf gehoest heb. Rond een uur of vier verhuisde ik naar de dressing om David niet wakker te maken. Ik heb wel lang geslapen maar ik ben alsnog niet echt uitgerust.

Enjoying.

• Alle mooie herfstkleurtjes. Op dat gebied vind ik de herfst toch wel het mooiste seizoen. Zéker als de zon zich laat zien en die kleuren allemaal nog intenser en mooier worden.

• Mijn vetplantjes die aan het groeien zijn. Het gaat héél traag maar ’t is zo leuk om te zien! Als ik dan een paar weken niet echt aandachtig in hun potje heb gekeken en dan ineens zie dat er weer een nieuwe baby bij is gekomen. Ik ga binnenkort even opzoeken of ik ze al kan planten of hoe ik dat moet aanpakken.

Je kan dit dus super simpel zelf doen hé. Gewoon een blaadje van je vetplant af trekken en op aarde leggen. Na een paar weken zie je dat er een soort van draadjes uit komen (de worteltjes) en dan kan het plantje gaan groeien.

Watching.

• Boer zkt. vrouw dat nu helaas afgelopen is. Het is het eerste jaar dat ik er naar kijk en het viel niet tegen. Maar ik ben ook echt een romanticus en van al die verliefde mensen word ik alleen maar heel happy. 

• Niveau 4. Ik weet niet waarom maar ik zie echt graag van die dingen die met de politie te maken hebben. Of eigenlijk hulpverleners algemeen. 

• I am a killer op Netflix. Nog iets wat ik fascinerend vind. Ik kijk af en toe eens een paar afleveringen na elkaar. Deze verhalen vind ik echter wel zo goed als allemaal heel deprimerend.

Planning.

• Een tripje naar de cinema voor de nieuwe Fantastic Beasts. Ik hoop dat het hoesten tegen dan echt weg is. Niet alleen voor mij, maar ook voor de andere mensen in de zaal. Haha.

• Een betere week volgende week. Ik hoop dat ik er door ben dan en dat ik gewoon weer veel energie heb en happy ben.

26 Comments

 1. zwartraafje 23 november 2018

  Ik heb dus echt de hele tijd mijn hoest zitten onderdrukken toen ik de film ging kijken. De dag nadien was het helemaal omzeep en kon ik het niet meer forceren dus toen klonk ik de rest van de week als een zeehondje. Het is nog niet helemaal verdwenen maar gelukkig ben ik al wat minder aan het hoesten. Hopelijk is het bij jou ook een pak beter. Die linkerbloem vind ik super mooi. De andere ook hoor maar je hebt toch al snel een favoriet hé.

  Beantwoorden
 2. sammie 16 november 2018

  Keelpijn, oor jeuk en snot is hier ook volop aanwezig. Ik ben wel gewoon gaan werken, moet wel echt koorts hebben en spugen wil ik thuis blijven. Oh die nieuwe film, lijkt mij ook heel tof, dat wordt een mooi bios tripje 🙂 Aparte selfie zo in de spiegel, hele toffe foto!

  Beantwoorden
  • Irene 17 november 2018

   Hopelijk bij jou ook snel beterschap! Ik zou normaal ook wel gaan werken, maar op die manier een hele dag telefoneren zag ik me toch niet doen!

   Beantwoorden
 3. Veel beterschap! Ik vond dat vierde boek in de Millennium-reeks ook echt niks meer. En ik was ook trouwe ‘Boer zkt. Vrouw’-fan, haha, maar die boer Jeroen ergerde mij elke keer zoooo hard, wow! Bah, echt.

  Beantwoorden
  • Irene 16 november 2018

   Haha boer Jeroen was ook niet mijn favoriet! En ik denk zelfs dat ik het boek toch niet meer ga uitlezen.

   Beantwoorden
 4. Mei Qi 15 november 2018

  Ooh je mini vetplantjes zijn zo cute!! Heel veel beterschap trouwens. Hopelijk voel je je gauw weer beter!
  Mei Qi schreef laatst over (n)iemandMy Profile

  Beantwoorden
 5. Ilona Wielinga 15 november 2018

  Aah die mini vetplantjes, wat onwijs schattig. Vervelend overigens dat je weer ziek bent, ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Creatieve materialen via AliExpressMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 16 november 2018

   Dankje ^^ En ja cute hé! Elke keer als ik ze zie: ‘AAAAH maar kijk nu hoe schattig!’ 😀

   Beantwoorden
 6. Anne 15 november 2018

  Ah, ik vind het zo leuk dat jij nog zo actief blogt. Kom hier graag even lezen <3 Ik hoop ook voor je dat je je snel weer wat beter gaat voelen. Als je fysiek maar blijft kwakkelen kan dat ook echt veel invloed hebben op je humeur, he? Liefs!
  Anne schreef laatst over Kom terugMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 16 november 2018

   Echt verschrikkelijk! Maar het gaat nu gelukkig weer beter. Heel blij dat jij hier ook af en toe eens komt lezen! <3

   Beantwoorden
 7. Kaylin 15 november 2018

  Veel beterschap gewenst!
  Ik was even vergeten hoe tof ik Multi-love vond! Ik luister dat liedje en die band echt in momenten. Ik heb ze ooit gezien op Werchter en toen waren ze ook wel erg goed live.

  Beantwoorden
  • Irene 16 november 2018

   Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nog geen andere liedjes van hen beluisterd heb maar aangezien Multi-love zo leuk is, zal dat bij de rest ook wel zo zijn 🙂 Eens werk van maken!

   Beantwoorden
 8. Evelyne 15 november 2018

  Ja, ze schrijven niet vaak meer antibiotica voor, maar ik vind dat de ene mens de andere niet is en ze beter eens naar de persoon zelf kijken. Ik ben nu iemand die niet vaak naar de dokter ga en als ik ga is ’t omdat ik echt ziek ben. Je hebt dan van die mensen die alle dagen durven gaan omdat ze iets voelen of weet ik veel wat. Ik hoop dat je snel beter bent!

  Beantwoorden
  • Irene 16 november 2018

   Merci ^^ En ja, dat doen ze inderdaad niet snel meer omdat het ook niet zo goed zou zijn als je dat te vaak neemt. Bij mij was het een virus blijkbaar dus dan helpen antibiotica sowieso niet.

   Beantwoorden
 9. Anna 15 november 2018

  JAAAAA FANTASTIC BEASTS, ik ben dinsdag avond bij de fantastic beasts Marathon geweest. van 21.00 tot 02.00 ZO LEUK! Ik ben benieuwd naar je mening over de film! Ik ben helemaal fan! Liefs
  Anna schreef laatst over Photo on canvas | Fotofabriek ReviewMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 16 november 2018

   Oh zalig! Wij hebben de eerste film nog eens herbekeken toen we op weekend waren in de Ardennen 🙂 Ben super benieuwd!

   Beantwoorden
 10. Darina 15 november 2018

  Leuk het bloemen tekenen! Ik hoop dat je je snel weer beter voelt.
  Darina schreef laatst over Op mijn wensenlijstje | November 2018My Profile

  Beantwoorden
 11. Tamara 14 november 2018

  Ik vind die foto van je in de dressing heel mooi! Toffe bloemetjes ook dat je getekend hebt! Veel beterschap toegewenst, er zit echt wat rond..
  Tamara schreef laatst over Leven #3My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 16 november 2018

   Haha merci 😀 Zo voelde ik mij alleszins niet 😉

   Beantwoorden
 12. Laurine 14 november 2018

  Hopelijk voel je je snel weer beter!
  Laurine schreef laatst over Malta | Valletta, Barrakka gardens én meer!My Profile

  Beantwoorden
 13. Romy 14 november 2018

  Ik wist helemaal niet dat jullie in België ook Boer Zoekt Vrouw hebben. In Nederland is dat nu ook op tv. Ik ben er gek op! Juist omdat ik ook zo graag wegzwijmel bij heerlijke romantiek 😉 Zo schattig ook, die mini-vetplantjes!
  Hopelijk voel je je snel een stuk beter na die vervelende verkoudheid!
  Romy schreef laatst over Kringloopvondsten #7 | Jurkjes, boeken & een mini-broekjeMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 16 november 2018

   Hihi ja toch al enkele jaren maar ik heb het vroeger nooit gezien. Dacht altijd dat ik het stom zou vinden maar dat is dus helemaal niet het geval! 😀 En dankje, het gaat alweer beter gelukkig! ^^

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.