Currently #4

Reading.

Ik lees voor de moment Paper planes van John Green (jeweetwel, van The fault in our stars, wat ik nog niet las). Ik heb de Engelstalige versie en heb het eigenlijk al wel een paar jaar in mijn kast staan. Ik ben er ooit eens aan begonnen maar geraakte er niet goed door. Maar nu wel! Ik hoop dat ik dit nog van mij Day Zero Project lijstje kan schrappen deze maand maar dat moet wel lukken! Ik schrijf binnenkort (als het uit is) wel weer eens een stukje met de boeken die ik de laatste tijd heb gelezen 🙂

Watching.

Niet lachen hé, maar ik kijk New Moon (de tweede Twilight film). Haha. Oké nu moet ik er zelf om lachen. Het is wel een beetje een flauwe film maar daar heb ik soms wel zin in. En ’t is romantiek hé. Ik ben een sucker voor romantiek.

En ik keek ook met David en een paar van z’n homies de finale van het rugbytoernooi hier (Flanders Open Rugby). Ikzweerhetu ik heb nog nooit zoveel mannen met zo’n gigantisch gespierde bovenbenen bij elkaar gezien. Holyshitballs! Ik denk dat die ene man zijn bovenbenen gewoon even breed waren als ik ben. No kidding. Alleszins wel heel cool om te zien, zo’n wedstrijd!

Oja en deze namiddag keken David en ik naar de trouw van Meghan en Harry. Hadden we opgenomen omdat we gisteren niet konden kijken. Ik zat de hele tijd te wachten op de ringen en kus maar om de één of andere reden heb ik dat toch gemist? Of is dat niet met ringen als het om prinsen gaat? Was wel lichtelijk teleurgesteld.

Eating.

Een Lotus speculoos frisco maar een kleintje. Ik zou de grote ook op kunnen hoor 😉 maar zo’n kleintje is eigenlijk al genoeg en minder zwaar en minder calorieën enzo. Niet dat ik dat nu aan’t tellen ben, maar aleja, ik ben nu eenmaal niet meer op een leeftijd waarop ik alles kan eten zonder dat te merken. En ja, ik at dus ook al friet vanavond.

Feeling.

Mijn onzichtbare blauwe plekken in mijn linker been en spierpijn in mijn linker arm. Hoe kom ik daar aan? Not so funny funny story! David en ik gingen gisteren een rugbywedstrijd kijken. Nu vind ik dat dus altijd wel wat eng want big guys en in het rond vliegende ballen enzo. Ik zoek dan ook meestal een veilig plekje schuin achter iemand. Maar gisteren dus niet want ik vond dat ik niet belachelijk moest doen aangezien ik nog nooit iets voor gehad heb. Je raadt het al hé? Stond ik eerst nog veilig op mijn twee benen, lag ik een seconde later op de grond. Soortvangetackled door een rugbyspeler die het publiek in kwam geschoven. Dus ik viel op mijn linkerzij en nu heb ik onzichtbare blauwe plekken die voelen als enorme spierpijn ofzo? Waar ik eigenlijk ook niet over wil klagen want ja die rugbyers hebben veel ergere dingen voor dan ik, maar ik ben dan ook geen rugbyer hé dus ik mag nu toch wel even klagen. ‘T DOET PIJN!

Loving.

Het feit dat ik ongeveer 8 jaar geleden tijdens Flanders Open Rugby voor’t eerst echt vonkjes voelde voor David. Hihi.

Buying.

David en ik hadden een luie namiddag. Heel fijn, maar op een bepaald moment begon ik mij toch te vervelen. Ik bedacht dat het wel eens leuk zou zijn om naar het tuincentrum te gaan (alsof wij dat nooit doen) dus ik overtuigde David met m’n charmes en weg waren we. “Maar we gaan echt geen planten kopen hé, gewoon kijken. Oké?” Uhu. Mission not accomplished zeg maar. Maar als het ons doel was om met drie nieuwe planten naar huis te gaan: mission accomplished! 😀

Listening.

Ben een Twilightplayslist aan het samenstellen. Je kan zeggen wat je wilt maar in die eerste twee films zit echt héél fijne muziek!

Oh en ik heb laatst een afspeellijst ontdekt met muziek uit Narcos. Ik heb de serie niet gezien maar de muziek is geweldig! Als je even in vakantiesfeer wil vertoeven: KLIK HIER.

Thinking.

Sinds ik een shopstop heb, kan ik bijna nergens anders mee aan denken dan aan shoppen. Haha. Echt erg. Maar ik ben wel van plan om het vol te houden hoor! Ik bedenk ook ineens allemaal dingen die ik echt nodig heb. Een nieuw paar witte vans ter vervanging van mijn vorige paar, nog een mom jeans (ja nog een, heb ik echt nodig hoor), een bh, een maxijurk, een shortje of twee, een badpak, … Allemaal levensnoodzakelijk natuurlijk. ’t Helpt wel dat ik alle frequent bezochte webshops heb geblokkeerd dus die kan ik niet meer efkes bezoeken. Maar het zorgt niet voor dat ik stop met eraan te denken. Ik denk dat ik wel met een redelijk probleem zat.

Sleeping.

A lot. ‘k Hebbet nodig!

9 thoughts on “Currently #4

 1. Wij proberen veel te sparen en juist daarom heb ik ook zo’n zin om te shoppen, gewoon allemaal nieuwe kleren kopen.. Maar ik doe het niet, ik beheers me, al is het wel moeilijk 😀 Naar het tuincentrum gaan en niet thuis komen zonder planten is ook gewoon heel lastig 😀 lukt mij ook niet!

 2. Haha, ik vond de royal wedding ook echt twee keer niks! En dat van het enfant terrible van het Britse koningshuis. Ook lichtelijk (tot zwaar) teleurgesteld dat er niemand bezwaar maakte tegen het jawoord van mijn favo ginger hehe!

 3. The fault in our stars las ik eerst in het Nederlands en daarna de Engelse (meermaals). Al zijn andere boeken heb ik in het Engels gelezen. Zijn boeken zijn echt haalbaar om te lezen in het Engels. Will Grayson, Will Grayson is het enige boek waarin ik al gestart ben maar er niet doorheen geraak….

  1. Wel, ik ben dus ooit in deze gestart maar door het Engels haakte ik toen wat af denk ik en nu vind ik het veel beter haalbaar! 🙂 Ik vind het zelfs leuk om hem in het Engels te lezen! Ik ga de rest van zijn boeken eens bekijken!

 4. Jaaaaaa, twilight <3 Ik vond/vind die boeken, films en soundtracks zo leuk. Helemaal niks mis mee! Ik zou graag die boeken nog eens herlezen zelfs.
  Van John Green kan ik Looking For Alaska nog aanraden trouwens 🙂

  1. Ik ga ze ook nog eens opnieuw lezen denk ik! Maar de boeken liggen nog bij mijn ouders dus ik zal nog even moeten wachten 🙂 en ik had al van Looking for Alaska gehoord maar heb geen idee waarover het gaat. Ik ga het eens bekijken! Ben alleszins wel fan van zijn schrijfstijl! Heb je dat in het NL gelezen?

 5. haha mooi he, zo’n shopstop. ‘Denk niet aan een paarse olifant’ 😉
  Ik heb de Royal wedding bij mijn ouders gekeken, heb er niet zoveel mee maar was wel leuk om te zien. In de kerk hebben ze ringen uitgedeeld en toen ze naar buiten liepen was er een kus.. Niets in vergelijking tot Maxima en Alexander op het balkon, blijf dat echt prachtig vinden<3

  1. Bij ons werd er midden in het huwelijk een nieuwsuitzending gegeven met beelden van het huwelijk (echt te belachelijk voor woorden eigenlijk) en dat was dus net op het moment dat die ringen gedaan werden denk ik. Snap je niet hé.

   1. Dat is zo’n beetje als de koers onderbreken op het moment dat de wielrenners de eindlijn in het zicht krijgen. Laten ze net dat ene waar je op zit te wachten niet zien.

Comments are closed.