Gewoon een beetje geleuter

Currently #3

Kleine hartverzakking toen ik zag dat mijn post voor vandaag nog niet geschreven was! Aangezien ik heel hard van plan ben om geen skipdagen in te zetten voor de #40dagenbloggen, moet ik nu nog even iets schrijven natuurlijk. Ik ging normaal de resultaten van mijn enquête delen, maar daarvoor zullen jullie tot morgenmiddag (waarschijnlijk) moeten wachten 😉 In de plaats daarvan een kleine update van wat ik de laatste tijd zoal gedaan heb.

Gelezen.

* Ik ben al een eeuwigheid aan het lezen in Schone Slaapsters van Stephen & Owen King. Het verhaal gaat over een mysterieuze slaapziekte, Aurora, waar alleen vrouwen van in een soort slaap vallen, waarna ze in een soort van cocon gehuld worden, waarna ze in een soort van kwaadaardige moordmachines veranderen als iemand de cocon probeert stuk te maken. Soort van totaal niet mijn ding en toch ook weer wel want ik houd wel van een spannend verhaal maar niet zo van sciencefiction. Ik krijg het boek maar niet uitgelezen omdat ik een beetje het gevoel heb dat het niet vooruit gaat. Het telt ook meer dan 800 pagina’s en ik lees telkens korte stukjes dus ik ben er waarschijnlijk nog 10 jaar mee bezig.

* Ik lees ook Gezien de feiten van Griet Op de Beeck. Een boekje dat ik cadeau kreeg omdat ik voor meer dan €12,50 aan Nederlandstalige boeken kocht in de boekenweek. Ik kocht De moed van imperfectie van Brené Brown, waar ik nog niet in begonnen ben. Gezien de feiten telt 94 pagina’s en ik zit nu op de helft. Fijn verhaal al. Het gaat over Olivia (71) die haar man verloor en dan besluit om met haar buurman 6 weken vrijwilligerswerk te gaan doen op de andere helft van de wereldbol. Morgen is het uit en ik ben van plan om binnenkort nog een verzamelpost te schrijven van boeken die ik de laatste tijd las. Dus dan wellicht meer over dit boekje!

Gekeken.

* Op televisie kijk ik elke week naar Leeuwenkuil (waarbij mensen met ondernemingszin hun ideeën komen voorstellen aan mogelijke investeerders. Heel leuk om te zien!), Temptation Island (breek me de mond er niet over open) en Leve de Zoo! (met verhalen over de Zoo maar niet zo standaard als alle andere dierentuinprogramma’s).

* Op Netflix begon ik, toen ik nog werkzoekend thuis zat, aan Homeland. Dat kijk ik nu nog altijd maar wel aan een lagere frequentie 😉 Dacht niet dat het een serie voor mij zou zijn eigenlijk. Boy, was I wrong. Ik ben helemaal hooked! Verder kijk ik met het lief nog altijd Riverdale en heel sporadisch eens een aflevering van Fargo.

Gekocht.

* Ik kocht een paar bloesjes van één van m’n favoriete merken, tweedehands (dubbelleuk!). Alles ziet er veel beter uit dan ik had gedacht en ik ben helemaal in mijn nopjes.

* Zoals jullie in mijn weekoverzicht al konden lezen, kocht ik een nieuwe jeans. Een momjeans die nog eens mooi afgeprijsd was en in plaats van €50 nog maar €24 kostte dus dat was helemaal tof! Ik trek door die jeans nu ook weer allemaal bloesjes uit mijn kast die ik nog nooit droeg omdat ik het mooi vind om ze in die broek te steken. Mooier dan bij andere broeken. En nu wil ik er dus graag nog een in een iets lichtere kleur.

* Ik kocht gisteren Keds waar ik al een half jaar op zit te kwijlen (oké, misschien niet zo lang, maar toch wel al een paar maanden) maar ik kon ze niet vinden, behalve bij Amerikaanse webshops en nu heb ik ze dus ge-pre-ordered. Rifle Paper Co. is één van m’n favoriete stationery merken dus ik was echt helemaal opgedraaid toen ik zag dat ze nu ook schoenen hebben met die prachtige bloemenprints. Aangezien ik zelf niet goed kon kiezen (ik bedoel, alle paren zijn super mooi!), liet ik de uiteindelijke beslissing aan het lief over.

Gegeten.

Ik at net een pizza Speciale van Dr. Oetker. My favorite! Heel boeiend. De laatste tijd heb ik heel veel zin in ijs en wij hebben dus geen ijs in huis, wat misschien maar goed is, maar toch.

Gepland.

* Het lief en ik hebben een date naar Pairi Daiza gepland voor onze verjaardagen. Ik vind het trouwens super raar dat het alweer voorbij half maart is. En ik heb ook totaal niet het gevoel dat ik bijna jarig ben (6 april). Maar het is wel fijn om een uitstapje gepland te hebben. Ik heb er al super veel zin in want ik vind Pairi Daiza echt een prachtig park. Hopelijk is het in april alweer iets warmer weer!

* Ik heb woensdag nog een sollicitatie! SPANNEND!

Geschreven.

* Ik had even een bujodip waardoor ik pas donderdag begon aan mijn pagina’s van maart. Jep. Ik nam er voor de gelegenheid maar gewoon een nieuw boekje bij want mijn vorige was veel te rommelig geworden. Dat gebruik ik nu voor blogideetjes en -planningen.

Ik zocht op Pinterest wat inspiratie voor tekeningetjes en ben eigenlijk best wel blij met het resultaat!

* Ik schreef twee brieven voor m’n penpals. Of ja, aan de ene ben ik nu nog bezig en de andere had ik al een week geschreven en vergat ik telkens te posten. Ik ben hier obviously heel goed in.

Geluisterd.

Ik heb toch een abonnement op Spotify genomen dus ik luister nu in m’n auto (én in de douche!) via m’n gsm muziekjes die ik wil horen zonder dat mijn mobiele data op gaan, zonder reclame en zonder dat Spotify me liedjes opdringt. YES! Ben er dus zo blij mee dat ik elke ochtend vijf rondjes extra zou rijden om wat langer onderweg te zijn. Dat doe ik niet echt hoor, maar ik zou het wel willen. Haha.

*****

Oké, dat was het. Haha. Ik ben letterlijk een uur bezig geweest met deze post én het kijken van Gone Girl. Leuk maar ik ben dus niet zo’n multitasker en aangezien de film niet stopt als ik typ, stop ik soms zelf met typen om te kunnen kijken. Goed, ciaokes byekes hé!

18 gedachten over “Currently #3

 1. Zou het kunnen dat dat boek van Stephen en Owen King verfilmd werd? Ik herinner me precies een trailer van een film rond een slaapziekte met de titel Aurora. Mijn geheugen kennende kan ik me ook vergissen. Traditionele post vind ik heerlijk. Zelf heb ik hier nog een brief liggen die ik wil beantwoorden en er ligt ook knutselmateriaal klaar om een kaartje in Londen-thema te maken dat ik naar iemand anders wil sturen.

  1. Oeeh geen idee! Dat kan. Ik ga het eens opzoeken, want ik geraak niet goed door het boek :p Tof dat je zelf kaartjes maakt! Als ik er zelf maak, teken ik eerder dingen dan dat ik ga knippen en plakken.

    1. Misschien komt het er wel als e-book, maar ik weet het niet zeker. Ik heb het helaas al op de post gedaan, maar misschien dat Sam het naar jou wil opsturen als ze klaar is? 😀

 2. Succes met je solicitatie! Hier thuis hebben wij ook spotify… Afspeellijsten alles GE WEL DIG plus de podcasts die er zijn. Echt super leuk! Liefs!

 3. Zo tof om te lezen; die schoenen zien er echt heel leuk uit! Wel lastig als je niet kan kiezen hé, haha 😀 & Nu krijg ik ook zin in ijs, misschien haal ik er wel eentje straks, hihi. Succes op je sollicitatie! Liefs 🙂

 4. Fijn dat je zoveel aan het lezen bent. Ik vind je pagina voor maart heel mooi geworden ook! En zo goed dat je een abonnement op spotify hebt genomen, je gaat het je écht niet beklagen 😀

 5. Oooooh die schoenen! Jammer dat ik geen nieuwe nodig heb anders zou ik het wel weten!
  Merci ook voor je briefje. Neem altijd maar je tijd om te antwoorden, er is geen haast bij.

 6. Oh wauw, die schoenen! Ik kan me voorstellen dat je die supergraag wilde. Zo tof dat je ze nu echt hebt besteld! En een boek van 800 pagina’s…wauw, dat doe ik je niet na, hoor!
  Ik ga heel hard voor je duimen voor de sollicitatie deze week. Zo spannend!

 7. Dat boek Schone Slaapsters lijkt me wel gaaf om te lezen. Alleen die 800+ bladzijden zouden me ervan weerhouden het te lezen. Ik heb laatst een boek van 500 bladzijden gelezen en dat vond ik al veel, hahahah! Op een gegeven moment wil ik gewoon dat ‘t boek uit is, zodat ik aan een nieuwe kan beginnen.

  Al een paar jaar heb ik een Spotify Premium account en ik zou ook niet meer zonder kunnen. Heerlijk vind ik het om overal muziek te kunnen luisteren!

  Liefs!

 8. Wat werd ik blij toen je over Spotify begon! Ik heb al bijna twee jaar Premium en ik heb het me nog geen moment beklaagd. Drie keer raden via wat ik nu muziek zit te luisteren tijdens het bloggen en reageren 😉 En je nieuwe schoenen zien er zo leuk uit! Mocht die print op een meer All-star achtig model gestaan hebben, zo ik waarschijnlijk overstag zijn gegaan! Leuke blog 🙂 En dat van bloggen en iets bekijken tegelijk is heel herkenbaar! Ik ben tijdens het bloggen altijd afgeleid door duizend en een dingen! Verschrikkelijk is het soms haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.