Gewoon een beetje geleuter

Currently #1

Ik zocht iets Nederlandstalig wat een beetje oké klonk maar ik vond niets. “Momenteel” klinkt onaf vind ik. Dus bij deze, toch maar “currently”. Een beetje wat ik deed in m’n maandoverzichtjes. Maar nu die ook een beetje een andere vorm hebben aangenomen, wou ik deze dingetjes toch ook nog kwijt. ‘t Zal ook eens niet hé. Haha.

Reading

Momenteel lees ik Zwarte Dageraad van Cilla Börjlind en Rolf Börjlind. Ik las al een paar boeken van hen met in de hoofdrollen Olivia Rönning (net afgestudeerd als agente) en Tom Stilton (ex rechercheur). Ik zag dat de boeken heel goede recensies hadden. En persoonlijk vind ik het wel fijn om een reeks te lezen met dezelfde hoofdpersonages. Ik moet zeggen dat het boek wel oké is. Maar dat ik het toch spannender had verwacht. Al moet ik ook zeggen dat dit boek al spannender is dan de vorige. Haha.

Thinking

Sinds ik dit thema heb, zijn m’n uitgelichte foto’s niet meer te zien in Bloglovin’. Ben nu aan het uitzoeken hoe ik dat kan aanpassen. Maar voorlopig nog geen succes. Helaas. Als iemand van jullie het antwoord weet, please tell me! Ik vind het zo’n knullig zicht, m’n posts zonder fotootje.

Edit: ‘t is opgelost! YES!

Watching

Ik schrijf dit op zaterdagavond. En nu kijk ik Lord Of The Rings. Verder ben ik ook weer helemaal into Bones. En Rizzoli & Isles. Ik vind dat zo’n fijne series! Ben blij dat ze weer uitgezonden worden. En dat ik nu gewoon een eigen tv heb waarmee ik ze kan opnemen. Zonder dat iemand anders de afleveringen weer verwijdert. Haha. Zo frustrerend! Maar dat is dus gelukkig verleden tijd. Ik vind het fijn om dan bijvoorbeeld op zondag alle afleveringen na elkaar te bekijken.

Listening

Ik luister heel vaak de afspeellijst Oldies but goodies op Spotify. Liedjes van 2000 tot 2016. Nu niet echt wat ik oldies zou noemen. Maar wel super goeie muziek! Ik was in het begin echt in de war. Ik dacht eerst dat het een afspeellijst was die ik zelf een keer samenstelde. Maar blijkbaar heeft Spotify hem samengesteld. Echt gek want het zijn letterlijk 90% liedjes die ik er zelf in zou zetten. En vaak vind ik het ook fijn om naar de Acoustic Summer afspeellijst op Spotify te luisteren. Beetje rustiger. Perfect voor op de achtergrond. Vandaar dat ik ‘m ook in m’n sidebar heb gezet op m’n homepagina.

Making

Haha. Het maken bestond de laatste dagen vooral uit rekjes ineen zetten. En ons bed. En eten maken. Maar vandaag ga ik nog een keer aan de slag met m’n stiften! Het resultaat daar van zien jullie ongetwijfeld in m’n blogposts verschijnen. Vind het zo leuk staan, zo’n zelfgetekende dingetjes. En vind het dan extra leuk als het ook écht zelfgetekend is.

Feeling

Ik voel me vooral echt heel gelukkig met ons huis. ‘t Is zo’n fijn gevoel dat het elke week een beetje meer “af” raakt. En dat het echt onze zin is! Wij zijn nu de laatste maand ongeveer vier keer in de Ikea geweest. En ik blijf het gewoon leuk vinden. Haha. Ik vind het fijn om nieuwe dingen te vinden die perfect in ons huisje passen. En ja, ik weet dat ik hierover in herhaling val. Maar het is nu eenmaal wel echt een megagroot deel van m’n leven. Ik kijk er ook heel erg naar uit om jullie eindelijk te kunnen tonen hoe alles er uit ziet.

Looking forward to

Ik heb superveel zin in m’n vakantie. Nog twee weekjes werken en ‘t is eindelijk zover! Olé! We gaan sowieso een weekje weg. Waarschijnlijk naar Nederland. Maar dat is nog niet helemaal duidelijk.

Starting

De laatste paar dagen heb ik weer zin om te sporten. Nu kon dat telkens niet omdat AL m’n sportkleren nog bij mijn ouders thuis lagen. Maar die haalde ik gisteren op dus vanaf nu geen excuses meer! Ik ga deze ochtend een fijne workout doen aangezien mijn vriend toch niet thuis is. Vind het een beetje marginaal als hij me ziet hopsen en bobsen met m’n tomatenhoofd.

 

Waar kijk jij naar uit?

 

Foto door  Lauren Mancke via Unsplash

4 gedachten over “Currently #1

  1. Interessante nieuwe rubriek, ga ik zeker volgen 🙂 Gebruik je je oude logo/header niet meer? Want die was wel mooi! Grappig trouwens dat je naar NL op vakantie gaat, ik ben nu net een paar dagen in Leuven voor mijn studie 🙂

    1. Hey Yanine! Ja ik vind hem ook nog heel leuk, maar voor bij dit thema misschien toch een beetje te druk. Hij zal ooit wel weer terugkomen! 😀

  2. Leuk zo’n lijstje! Die playlist op spotify ga ik zeker eens opzoeken! Maak ik steeds vaker gebruik van, echt handig!

  3. Haha, hobsen en bobsen met je tomatenhoofd! Maar wel lekker dat je weer zin hebt om te gaan sporten 🙂 Ik ben sinds een tijdje weer aan het hardlopen en geniet daar ook echt van. Of nou ja, ik zie er als een berg tegenop, maar vind het achteraf altijd heerlijk 😉 Wat fijn dat je je zo blij voelt en helemaal gelukkig bent met jullie eigen huis! Dat is ook echt heel tof! Rizolli en Isles moet ik ook eens gaan kijken. Volgens mij heb ik nog een paar afleveringen op mijn computer staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.