Challenge | Think happy, be happy.

Op kerstavond kreeg ik van m’n schoonzus (en secret santa) een heel fijn cadeautje! Het was iets wat niet op m’n lijstje stond, maar het grappige is dat ik zelf al een aantal keer naar deze kubusjes had staan kijken in de A.S. Adventure. Leuke vormgeving, laagdrempelig concept. Echt iets voor mij. Alleen is dit zoiets wat je dan wel leuk vindt, maar niet voor jezelf koopt. En dan krijg je het dus cadeau! Heel leuk!

Wat is het?

Zoals ik al zei is het een kubusje met daarin voor 30 dagen elke dag een opdrachtje. Je kan het 30 dagen na elkaar doen of gewoon af en toe een opdrachtje uitvoeren. Ik kies er voor om in januari elke dag een uitdaging aan te gaan. Het zijn allemaal kleine dingetjes die niet te veel moeite kosten (denk ik, hihi). Gewoon om aan te tonen dat kleine dingen je ook happy kunnen maken. Niet dat we dat nog niet wisten, maar kom, alle beetjes helpen hé.

De opdrachten zitten opgerold in de kubus en je kan elke dag één uitdaging afscheuren. Ik ben nog niet gaan spieken dus ik heb ook totaal geen idee wat de andere uitdagingen inhouden. Maar hierboven zie je dus het concept een beetje. Eigenlijk ben ik best wel benieuwd wat de rest van de opdrachten inhoudt. De eerste  opdracht kostte me op nieuwjaarsdag alvast amper moeite. Geen gebrek aan knuffels!

Op het einde van de maand geef ik jullie natuurlijk een update mét alle uitdagingen.

11 thoughts on “Challenge | Think happy, be happy.

  1. Super! Past inderdaad bij jou. Ik denk dat het gewoon heel belangrijk is om te beseffen hoe kleine dingen zo’n intense kracht kunnen hebben. En dit soort dingen vind ik fantastisch ontwikkeld. En jezelf een beetje extra geluk gunnen is altijd fijn, maar met opdrachtjes zoals vandaag maak je niet enkel jezelf gelukkig denk ik! Ik lees graag je overzichtje eind deze maand 🙂
    Nikita schreef laatst over Mijn doelen voor 2018My Profile

  2. Oh zo leuk! En ook echt iets voor jou!
    Ik heb ook zo’n doosje gekregen met een photochallenge! Alleen heb ik nu al een hele tijd geen instagram meer dus ik moet nog eens bedenken wanneer en hoe ik het wil doen 🙂
    Marie schreef laatst over 2017.My Profile

Comments are closed.