Persoonlijk

Bye augustus! Hello september!

Ik ben nog altijd een beetje op zoek naar “het” perfecte soort maandoverzicht. En eigenlijk is het nu ook nog iets te vroeg. Maar onder het motto: ’embrace the glorious mess that you are’, doe ik maar gewoon waar ik zin in heb. Deze maand is dat een heel kort overzichtje, volgende maand zijn het foto’s. Kan allemaal. Ik heb bedacht dat ik weer doelen wil gaan opstellen. Ondanks dat ik al een tijdje geen student meer ben, zie ik september toch ook altijd een beetje als een nieuwe, frisse start.

Augustus in foto’s.

Augustus was leuk! Waarom? Hierom:

♥ We hielden een soort housewarming voor mijn familie. We hingen vlagjes op in de tuin (die er nu nog altijd hangen!) en lampionnetjes. En ‘t was echt super gezellig! ♥ Augustus was de maand van de prachtige luchten. Echt waar jongens. Zo mooi! Sowieso vind ik de laatste dagen de ochtenden echt super mooi. Echt een genot om dan naar m’n werk te fietsen. ♥ We gingen een keer een avond fietsen en zagen super veel schaapjes staan. Ik word daar sowieso al heel blij van. Maar deze keer was het extra leuk omdat letterlijk élk schaapje vol hing met van die kleefkruidjes en dat zag er grappig uit. ♥ We gingen een keer lasershooten voor de verjaardag van mijn schoonbroer. Daar had ik eerst niet zo heel veel zin in, maar uiteindelijk was het toch heel leuk. ♥ Ik had twee dagen opleiding in Brussel. Voel me er steeds meer op mijn gemak. ♥ bellen blazen. ♥ Baloe en Zazoe waren weer veel te schattig. Het gaat goed met de poekies hier in ons huisje. Alleen heeft Zazoe sinds een paar dagen de weg naar zijn vorige huisje gevonden (mijn vriend zijn ouderlijk huis) en moeten we hem dus vaak daar ophalen. Als iemand tips heeft, hoor ik het graag! ♥ Mijn vriend verraste me op een dag met een aardbeientompouce (of hoe heet zo’n ding?). Superlekker! ♥  

Plannen voor september.

Zoals ik al zei ga ik dus weer doelen opstellen. Of plannen, zoals je wilt. Een doel klinkt als iets wat ik wil bereiken, terwijl een plan eerder klinkt als iets wat ik gewoon ga doen. Toch?

♥ 12 keer sporten.  Ik zie jullie al met jullie ogen rollen, want ja, daar ben ik weer met m’n gesport. Wat dan nooit lukt. Maar ik ben nu op een punt waarop het echt moet. Haha. Ik ga een testgroepslesje volgen met een vriendinnetje. Hopelijk vinden we dat heel leuk. En als het tegenvalt, wil ik misschien weer het lopen oppakken en / of thuis sporten met Youtube. Haha.

♥ Naar het natuurhistorisch museum in Brussel. Dat wil ik echt al super lang doen. Denk al van in de vorige zomervakantie. Ze hebben een regeling dat je op woensdagnamiddag gratis kan. Maar dat lukt ons nooit. Dus gaan we maar gewoon een keer op zondag.

♥ Naar zee. Voor een weekendje. Zin in!

♥ Onze ouders uitnodigen voor een etentje. Als bedankje voor de hulp bij ons huis. We hebben nog geen datum geprikt maar ik ben nu al zenuwachtig omdat ik dan zelf iets moet koken. En bedenken. Haha.

♥ Slagen voor m’n examen. Op 4 september heb ik m’n herkansing voor mijn examen van vorige keer en ik hoop weet gewoon dat het lukt!

Oh en ik ga in september ook iets nieuws proberen! Ik heb een app geïnstalleerd waarmee ik elke dag een kort filmpje moet maken, van één seconde. Lijkt me super tof om dat achteraf terug te kijken. Dus als ik het niet te vaak vergeet, krijgen jullie volgende maand een filmpje te zien! En en daarnaast ben ik ook weer een bullet journal begonnen. Olé!

Wat zijn jouw plannen voor september?

4 gedachten over “Bye augustus! Hello september!

  1. Zo te horen was augustus een fijne maand. Zo’n beknopt overzichtje is juist erg leuk om te lezen en om zelf eens op terug te blikken 🙂 Wat lastig dat je kat nu naar zijn oude huis terugloopt. Ik heb helaas niet echt tips, maar hopelijk gaat dat snel beter!
    Zet hem op met je examen binnenkort! Ik zal voor je duimen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.