Bullet journal setup voor februari

Een dieptepunt in mijn bullet journal carrière denk ik. Nee, ik overdrijf natuurlijk een beetje maar feit is wel dat ik dit een van de lelijkste maanden vind die ik ooit gemaakt heb. 😅 Ik vind het zelfs zo lelijk dat ik dus even twijfelde of ik dit er allemaal uit ging snijden en gewoon opnieuw zou beginnen. Maar nee! Ik laat het er gewoon zijn, ik heb er vrede mee. Ik laat het los. En als ik mijn ogen een beetje toeknijp valt het best mee.

Ik heb er ook niet zoveel tijd ingestoken als ik graag wou doen. Ik werkte op een avond aan deze pagina’s en wou het snel klaar hebben. Maar goed, genoeg geleuterd!

Dit is de eerste pagina. Een soort halve pagina waar ik een stuk van wegknipte. Op de pagina daarachter heb ik mijn doelen voor februari geschreven en een stukje waar ik speciale dagen kwijt kan zoals verjaardagen.

Daarna volgt een pagina waar ik mijn dankbaarheidslijstje in bijhoud en daarna komen mijn habit trackers. Vorige maand had ik een ander systeem. Dat zag er mooi uit maar vond ik toch niet zo praktisch aangezien er geen data bij de dagen stonden en ik – als ik een paar dagen had gemist – telkens moest gaan tellen.

Daarna een plek voor mijn weekmenu’s want dat vond ik vorige maand fijn werken. Ik schreef elke week menu’s uit maar ik hield me er niet altijd per se aan. Doorheen de week verandert er al eens een plan of een goestingske. En dan daarna maakte ik een pagina waar ik date ideeën kan opschrijven voor dit jaar. Het ziet er een beetje knullig uit vind ik, onze ideeën, maar misschien zijn we op dat vlak gewoon een beetje knullig. Haha.

Daarnaast leek het me ook nog leuk om te delen welke pagina’s ik nog aan januari toevoegde:

  • een lijst met gevoelens
  • een lijst met de films die ik heb gekeken (jaar)
  • een lijstje met random to do’s (maand)
  • een lijstje met de nieuwe bakrecepten die ik uittestte (jaar)
  • een paar dagboekpagina’s
  • een pagina met dingen waar ik blij van werd
  • een pagina met notities van een podcast die ik luisterde

Zo! Ik kan al niet wachten om van maart een mooiere maand te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 thoughts on “Bullet journal setup voor februari

  1. Ik vind het ook helemaal niet lelijk. Maar als dat je gevoel is, dan hoop ik dat de maand zelf wel heel erg fijn wordt. Dan vind je de lay-out erna misschien vanzelf toch nog mooi 🙂
    Leuke nieuwe pagina’s ook!