Bullet journal | Oktober.

Ik had wilde plannen met mijn september spread, maar ineens waren er drie weken om en had ik nog niets in mijn bujo geschreven. Ik zweer het u, niets. Ik besliste om vanaf januari weer een gewone planner te gebruiken (heb liefst een daily planner van Moleskine) maar in de tussentijd moet ik natuurlijk nog wel ergens mijn afspraken kwijt -kuchkuch-. Vandaar deze keer toch nog een spread van oktober omdat er deze maand wél wat dingen gepland staan die, euh, wat planning nodig hebben. Haha. 

Ik kreeg toevallig op de laatste dag van september een pakje met stickers van Aliexpress binnen. Of ja, eigenlijk twee, maar ze passen niet echt bij elkaar en als ik volgende maand ook nog een spread maak, dan gebruik ik die andere.

Deze bloemen vind ik echt prachtig qua kleuren en ook super herfstig! Maar ja, erg creatief is het deze keer dus niet geworden hé 😉 Ik ben mijn bujomodjo terug een beetje kwijt, dat is wel duidelijk. Het is ook gewoon dat ik niet zo heel veel plannen heb naast mijn werk en als die er wel zijn, houd ik alles bij in mijn Google agenda.

Ik vergat om van week 1 foto’s te maken maar dat ziet er ongeveer hetzelfde uit als de laatste week. Verder maakte ik ook nog een pagina waarop ik kan tracken hoe ik me voel nu ik ben gestopt met de pil. 

Zoals ik al zei kies ik vanaf januari voor een daily planner van Moleskine. Het zit namelijk zo dat ik nu zo goed als elke dag weleens WordPress open om mijn wekelijks dagboekje aan te vullen. Dat moet ik dagelijks doen want ik ben serieus een dag later alweer dingen vergeten. Nu heb ik daar op zich absoluut geen probleem mee maar het lijkt mij ergens ook wel fijn om die daily planner te gebruiken als een soort van dagboek en dan toch terug één keer per week mijn hele overzicht te maken. Of niet. Dat kan ook want ik verander al eens graag van gedacht. Haha. We’ll see. Kan goed zijn dat ik volgende maand de bujokriebel weer stevig te pakken heb. Al vrees ik er een beetje voor.

Gebruik jij nog een papieren agenda?

17 thoughts on “Bullet journal | Oktober.

 1. Haha, mensen lachen er altijd mee, maar ik ben zo digitaal ingesteld en een agenda gebruik ik dan weer enkel op papier. Als ik ‘m een paar dagen niet bij heb, loopt alles echt in de soep, haha. Ik maak er elk jaar eentje met foto’s, is ook wel leuk 🙂

 2. Ik gebruik ook een BuJo 🙂 maar, de mijne is echt héél basic hoor… ik gebruik zelfs amper stickers, hoewel ik het er bij jou wel héél leuk vind uitzien 🙂 hele toffe stickers en inderdaad best herfstig, hou ik wel van! Ik vind jouw ‘lettertype’ ook wel tof, moet je daar hard op oefenen? 😛

  1. Goh niet echt :p Ik zoek meestal iets leuks op via Dafont en dan teken ik dat na met potlood (je kan op hun site je tekst al ingeven zodat je hem geschreven ziet in het lettertype, superhandig!). Ik heb zo de namen van de dagen in mijn weekoverzichtjes gedaan en na een paar keer heb je het wel wat door hoe ze de letters maken. Nu niet dat het nog exact hetzelfde is, maar dat hoeft ook niet.

 3. Ik heb meerdere agenda’s. Zo gek ben ik dus. Een digitale agenda die ik deel met mijn man zodat we geen dubbele boekingen kunnen doen. Maar ook een papieren blogagenda (én een digitale spreadsheet), een papieren agenda, een bullet journal én een hoop lijstjes. Hoe vreemd en chaotisch het ook klinkt voor mij werkt het perfect dus ik blijf zo maar verder doen.

 4. Papieren agenda! Ik heb een jaaragenda die ik gebruik. Daarnaast maak ik overal waar het kan (to do) lijstjes, en probeer in mijn Bujo te gebruiken om wat dingen bij te houden 🙂
  Erg mooi ge’handlettered’ zoals de ‘pro’ BuJo mensen dat volgens mij noemen, hihi.

 5. Wat een leuke stickers! Mooi gedaan, ook het handschrift, prachtig! Ik gebruik eigenlijk geen papieren agenda, maar zit er wel weer aan te denken.

 6. Echt leuk hoe jij dit doet. Ik heb een doodgewone agenda waar ik mijn afspraken in invul. Daarbij komen mijn afspraken ook nog eens op het prikbord in de keuken apart te hangen zodat mijn ouders weten waar ik naartoe ben en omgekeerd. Voorlopig werkt dit goed. Maar als ik zo je bullet journal zie heb ik ook wel zin in het geknutsel, haha. Ik weet dat ik het toch nooit volhou, dus ik begin er maar gewoon niet aan 😉

 7. Ik heb een haat-liefde relatie met bulletjournalling. Als ik de tijd had zou ik prachtige creaties willen maken… Maar ik ben zo een chaoot haha! Die stickers zijn wel echt mega leuk! Liefs

 8. Ik heb een papieren agenda die ik regelmatig gebruikte maar de afgelopen maanden precies ook niet meer… Heb wel een wekelijkse planner op m’n wishlist gezet voor kerst.

 9. Ah zo leuk die stickers! Ik heb deze maand allemaal herfstblaadjes zelf getekend als decoratie, maar dat ziet er lang niet zo ‘georganiseerd’ en minimalistisch uit als jouw spreads. Echt een fijn idee, zo clean en toch fleurig met de stickers. Ik ben nog altijd een beetje op zoek naar een stijl die ik leuk vind en die de balans houdt tussen creatief/vrolijk/gezellig en rustig/georganiseerd/handig. Zeg maar. Het lijkt mij ook leuk om wat spreads op mijn blog te zetten, maar toch durf ik het niet, haha. Liefs!

  1. Gewoon doen! 🙂 Ik vind het ook echt leuk om van andere mensen te zien! En ja, ik heb ook wel even gezocht naar wat ik fijn vind maar minimalistisch vind ik voorlopig voor mij het beste werken. Ik heb dus wel graag wat prulletjes erbij, tekeningetjes of stickertjes ofzo.

 10. Mooi gedaan! ‘Oktober’ is echt heel mooi geschreven. Ik snap wel dat een gewone planner misschien handiger (of minder tijdrovend) is. Ik gebruik nog een papieren agenda, en dat terwijl ik online redacteur ben, haha. In mijn papieren agenda staan mijn afspraken buiten mijn werk om. Mijn telefoon gebruik ik voor knullige meldingen. Ik heb wel meerdere digitale agenda’s. Zo kregen alle bestuursleden van mijn flat een keer de melding dat ze de kaassaus uit de vriezer moesten halen. Oeps, dat was niet voor onze bestuursagenda bedoeld.

  1. Haha :’D Mijn werkagenda komt automatisch ook in mijn Google agenda op mijn telefoon dus daarom is het wel handig om mijn privé dingen daar ook in te plannen maar ik vind een papieren agenda toch zijn charmes hebben!

 11. Die stickers zijn zo leuk en ze passen perfect bij de maand oktober natuurlijk! En even over jouw handschrift bij het woord ‘Oktober’…echt wauw!

Comments are closed.