Bullet Journal | Oktober

Mijn bullet journal en ik verloren elkaar alweer een tijdje uit het oog. Mijn laatste update dateert van juni. Ik heb in juli nog wel een spread gemaakt (een heel lelijke, to be honest) maar niet gebruikt. Maar nu oktober voor de deur staat had ik zin om er terug aan te beginnen, et voila!

Het ding is, ik moet er nog terug een beetje in komen. Deze maand heb ik mijn spreads mega basic en simpel gehouden. Geen washitape, papiertjes of stickers maar gewoon een paar simpele tekeningetjes en wat herfstige kleurtjes.

Voor het voorblad liet ik me alleszins weer inspireren door Pinterest en ik moet zeggen: ik ben er blij mee!

Vroeger vergat ik altijd om mijn trackers in te vullen maar toen ik dit jaar mijn bullet journal gebruikte, slaagde ik er wonder boven wonder toch altijd in om het vrij goed bij te houden. Vandaar dat ik ze nu weer integreerde.

En daaronder heb ik wat plaats voorzien om bij te houden welke films ik keek en welke boeken ik las. Mijn boeken houd ik normaal wel goed bij in Goodreads maar films vergeet ik altijd te noteren.

Mijn weken zien er uit zoals hierboven. 1 bladzijde per week en vrij minimalistisch maar de tekeningetjes maken het toch wat vrolijker. Ofzo. Ik twijfelde om een week over twee bladzijdes te verdelen maar eerlijk is eerlijk, zoveel heb ik nu ook weer niet te doen 😉

En dan, helemaal logisch, aan het einde van mijn maand heb ik nog een pagina voorzien voor mijn weekmenu’s. Ik probeer nu elke week een menu op te stellen maar ik vind het vaak op zondagavond lastig om alles te bedenken. Ik hoop dat het zo wat makkelijker is omdat ik nu wat plaats heb om de ideeën op te schrijven die ik doorheen de week op doe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 thoughts on “Bullet Journal | Oktober

 1. Wat leuk om te zien, ik ben er helemaal uit, toen we opeens een huis hadden gekocht moest ik ook een wedding gaan plannen en sindsdien ligt mijn bulletjournal stil. Zondag maar weer eens een begin aan maken want hij was zo leuk!

 2. Ik doe niet aan bullet journalen, maar ik vind het wel altijd leuk om de spreads van anderen te zien. Ik vind het oprecht heel mooi en helemaal iets wat bij je past ook. En je spread is rustig en toch leuk. Ideaal eigenlijk. Goed bezig, ben nu al benieuwd naar volgende maand eigenlijk.
  Nikita schreef laatst over En plots had ik NetflixMy Profile

 3. Wow zo mooi! Ik merk dat ik er echt nog niet goed in ben om iets van mijn bullet journal te maken. Het blijft bij dezelfde categorieën en zonder tekeningen.. Ik wou dat ik ze zo mooi kon maken als jij hier 😉 Ik ben nochtans wel een creatief haantje, maar ben het precies wat verleerd, haha.
  Evelyne schreef laatst over Dit was.. | September 2019My Profile

 4. Ik geniet hier altijd van. Ik ben zelf veel te ongeduldig voor een bullet journal, terwijl ik wel van tekenen en doodlen hou. Maar als dan iets mis gaat dan moet het opnieuw etc… dus ik vind het wel fijn om andermans creaties te zien haha. Ziet er goed uit!

 5. Ik vind het ook mooi. En dan bedenk ik weer ‘oh dat zou ook iets voor mij zijn’.
  Maar ik deed al een keer of 2 een poging en hou dat niet vol (oops) dus heb nu een planner gekocht waar ik zelf wel kan datums invullen en aanvullen, maar die voor een deel al op punt staat. Best of both worlds 😀
  Joni schreef laatst over Bless you september.My Profile