Bullet Journal | Oktober

Mijn bullet journal en ik verloren elkaar alweer een tijdje uit het oog. Mijn laatste update dateert van juni. Ik heb in juli nog wel een spread gemaakt (een heel lelijke, to be honest) maar niet gebruikt. Maar nu oktober voor de deur staat had ik zin om er terug aan te beginnen, et voila!

Het ding is, ik moet er nog terug een beetje in komen. Deze maand heb ik mijn spreads mega basic en simpel gehouden. Geen washitape, papiertjes of stickers maar gewoon een paar simpele tekeningetjes en wat herfstige kleurtjes.

Voor het voorblad liet ik me alleszins weer inspireren door Pinterest en ik moet zeggen: ik ben er blij mee!

Vroeger vergat ik altijd om mijn trackers in te vullen maar toen ik dit jaar mijn bullet journal gebruikte, slaagde ik er wonder boven wonder toch altijd in om het vrij goed bij te houden. Vandaar dat ik ze nu weer integreerde.

En daaronder heb ik wat plaats voorzien om bij te houden welke films ik keek en welke boeken ik las. Mijn boeken houd ik normaal wel goed bij in Goodreads maar films vergeet ik altijd te noteren.

Mijn weken zien er uit zoals hierboven. 1 bladzijde per week en vrij minimalistisch maar de tekeningetjes maken het toch wat vrolijker. Ofzo. Ik twijfelde om een week over twee bladzijdes te verdelen maar eerlijk is eerlijk, zoveel heb ik nu ook weer niet te doen 😉

En dan, helemaal logisch, aan het einde van mijn maand heb ik nog een pagina voorzien voor mijn weekmenu’s. Ik probeer nu elke week een menu op te stellen maar ik vind het vaak op zondagavond lastig om alles te bedenken. Ik hoop dat het zo wat makkelijker is omdat ik nu wat plaats heb om de ideeën op te schrijven die ik doorheen de week op doe.

18 Comments

 1. Rachel 8 oktober 2019

  Wat leuk om te zien, ik ben er helemaal uit, toen we opeens een huis hadden gekocht moest ik ook een wedding gaan plannen en sindsdien ligt mijn bulletjournal stil. Zondag maar weer eens een begin aan maken want hij was zo leuk!

  Beantwoorden
 2. Giovanna Jansen 8 oktober 2019

  Wat leuk zeg! Mooie, eenvoudige stijl heb je. En grappig, je hebt precies ook de dingen erin die ik ook belangrijk vind om te ‘documenteren’ in een bullet journal.
  Giovanna Jansen schreef laatst over 45 blogonderwerpen voor ondernemersMy Profile

  Beantwoorden
 3. zwartraafje 4 oktober 2019

  Ik hou net van de eenvoud van jouw lay-outs. Bij mij werd oktober een Halloween op Hogwarts-maand in mijn bullet journal. Tja, het is dit jaar nu eenmaal volledig in Harry Potter-thema én we zijn oktober. Dan moet je die twee wel combineren hé.
  zwartraafje schreef laatst over Gelezen in september 2019My Profile

  Beantwoorden
 4. fieke 3 oktober 2019

  Supermooi! Je hebt echt een leuke stijl. En eenvoudig is niet altijd slechter hé 🙂
  fieke schreef laatst over Juliette spreekt #3My Profile

  Beantwoorden
 5. Nikita 3 oktober 2019

  Ik doe niet aan bullet journalen, maar ik vind het wel altijd leuk om de spreads van anderen te zien. Ik vind het oprecht heel mooi en helemaal iets wat bij je past ook. En je spread is rustig en toch leuk. Ideaal eigenlijk. Goed bezig, ben nu al benieuwd naar volgende maand eigenlijk.
  Nikita schreef laatst over En plots had ik NetflixMy Profile

  Beantwoorden
 6. Lenneke 3 oktober 2019

  Ik vind het ZO knap en mooi wat je maakt. Oprecht. Zou dit ook zo graag willen kunnen.
  Lenneke schreef laatst over waar ik in mijn 28e levensjaar niet eerlijk over wasMy Profile

  Beantwoorden
 7. Karlijn 2 oktober 2019

  Ooo zo mooi! Ik hou van deze stijl, mooi/zwierig en rustgevend 🙂

  Beantwoorden
 8. Evelyne 2 oktober 2019

  Wow zo mooi! Ik merk dat ik er echt nog niet goed in ben om iets van mijn bullet journal te maken. Het blijft bij dezelfde categorieën en zonder tekeningen.. Ik wou dat ik ze zo mooi kon maken als jij hier 😉 Ik ben nochtans wel een creatief haantje, maar ben het precies wat verleerd, haha.
  Evelyne schreef laatst over Dit was.. | September 2019My Profile

  Beantwoorden
 9. Darina 2 oktober 2019

  Dit ziet er heel mooi uit! Een heel handig idee om de week menu’s bij te houden. Dat ga ik ook doen.
  Darina schreef laatst over Fotodagboek september 2019My Profile

  Beantwoorden
 10. Marlous 2 oktober 2019

  Ik geniet hier altijd van. Ik ben zelf veel te ongeduldig voor een bullet journal, terwijl ik wel van tekenen en doodlen hou. Maar als dan iets mis gaat dan moet het opnieuw etc… dus ik vind het wel fijn om andermans creaties te zien haha. Ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 11. Wendy 2 oktober 2019

  Wat mooi! En je maakt me nieuwsgierig naar de “risotto”. Vanwaar de aanhalingstekens? 😛
  Wendy schreef laatst over Toffe Dingetjes 10My Profile

  Beantwoorden
 12. Joni 2 oktober 2019

  Ik vind het ook mooi. En dan bedenk ik weer ‘oh dat zou ook iets voor mij zijn’.
  Maar ik deed al een keer of 2 een poging en hou dat niet vol (oops) dus heb nu een planner gekocht waar ik zelf wel kan datums invullen en aanvullen, maar die voor een deel al op punt staat. Best of both worlds 😀
  Joni schreef laatst over Bless you september.My Profile

  Beantwoorden
 13. Shirley 2 oktober 2019

  Ik vind hem heel mooi geworden! Die pagina voor weekmenu’s lijkt me erg handig. Ik heb een boekje waarin ik iedere week een to do-lijst maak en op de andere pagina zet ik mijn weekmenu. Alleen niet als bulletjournal en zulke mooie pagina’s maken, zou niet mijn ding zijn (helaas :p)
  Shirley schreef laatst over September | Taart, theater, tentoonstellingMy Profile

  Beantwoorden
 14. evelien 2 oktober 2019

  Wat leuk om zo een kijkje te nemen in jouw bullet-journal!
  Ik ben sinds kort ook begonnen met een journal, ik moet alleen het ‘perfecte’ nog even loslaten.
  Liefs,
  Evelien
  evelien schreef laatst over Wil je graag meer lezen? | Ik geef je 7 tips!My Profile

  Beantwoorden
 15. Audrey 2 oktober 2019

  Dit ziet er echt heel erg tof uit!
  Audrey schreef laatst over Persoonlijk: mijn bijna-burn-outMy Profile

  Beantwoorden
 16. Ilona Wielinga 2 oktober 2019

  Weer onwijs leuk gedaan! Ik vind het ook zo heerlijk om lekker bezig te zijn voor mijn bullet journal!

  Beantwoorden
 17. Romy 2 oktober 2019

  Wat ziet het er leuk en herfstachtig uit! Heel mooi gedaan! En inderdaad handig om de weekmenu’s bij te houden. Zo kun je lekkere recepten goed onthouden 🙂
  Romy schreef laatst over Zelfverzekerd overkomen, ook als je dat niet bent | 7 tipsMy Profile

  Beantwoorden
 18. Naomi 2 oktober 2019

  Heel erg mooi! En goed idee om de weekmenu’s er ook in op te nemen.
  Naomi schreef laatst over De strijd tegen de winterdipMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.