Bullet Journal | November

November is al een week aan de gang en ik vond eindelijk de tijd om mijn bullet journal voor deze maand te maken. Ik hield het weer heel basic met een paar tekeningetjes en wat washitapejes. Ik kocht een tijdje geleden een nieuw boekje waar ik in januari graag in wil beginnen. Ik ben ondertussen wat dingen aan het verzamelen op mijn Pinterestbord. Kwestie van nog meer ideetjes op te doen. En ik bestelde op ome Ali nog een paar basic washitapes.

Ik moet zeggen dat ik voor november eigenlijk mooie foto’s of prentjes wou gebruiken. Ik heb een hele map met knipsels uit oude Flows, Flairs en Libelles maar die map ligt ergens in de veranda in een schuif eeeeeen ja, het is daar héél koud ’s avonds 😉 Laat ik het daar op houden. Dus tegen volgende maand ga ik deze dingen eens bij elkaar zoeken om alvast wat te oefenen voor het nieuwe jaar.

De eerste week is logischerwijs al wat voller dan de rest van mijn bujo. Ik ben niet helemaal zot van de kleurencombinatie grijs-blauw maar het is wel rustig zo. Ik maakte deze keer ook een blogplanning.

Ik heb deze maand wel een paar leuke dingen gepland! Dit weekend ga ik naar de Boekenbeurs en heb ik een date met een vriendinnetje. Volgende week zie ik ook twee vriendinnen en (eigenlijk al volgende maand) David en ik gaan nog een nachtje op hotel in Antwerpen! Zin in!

7 Reacties

 1. 18 november 2018 / 13:27

  Mooi hoe die boompjes regelmatig terugkeren dat zorgt er voor dat het allemaal knap bij elkaar past. Hopelijk hebben jullie een fijn weekend in Antwerpen. Ik ben er vrijdag nog geweest en ga maandag opnieuw naar daar. Tweemaal om uitgebreid met een vriendin bij te praten. Heerlijk.

 2. 15 november 2018 / 19:52

  Aah super gedaan weer!
  Mei Qi schreef laatst over (n)iemandMy Profile

 3. 8 november 2018 / 15:20

  Heel fraai, zo’n rustig bullet journal. Normaal gesproken zie je altijd volle, kleurrijke pagina’s, maar ik vind dit ook wel wat hebben. Less is more in dit geval.

 4. 7 november 2018 / 18:44

  Ook zonder knipsels ziet het er heel leuk uit! Gaaf gedaan! En superleuk dat je naar de boekenbeurs en naar een hotel in Antwerpen gaat 🙂 Veel plezier alvast!
  Romy schreef laatst over Van deze 15 dingen word ik enthousiast!My Profile

 5. 7 november 2018 / 14:25

  Super mooi dit weer! Heel clean en overzichtelijk, I like it. Ik heb toevallig een maand met wat meer kleur en wat meer tekeningetjes, maar stiekem kan ik ook wel weer uitkijken naar wat meer minimalistische spreads (: Liefs!

 6. 7 november 2018 / 12:55

  Mooi gemaakt weer! Die boekenbeurs klinkt goed! Ben benieuwd met hoeveel boeken je thuis komt 🙂

 7. 7 november 2018 / 11:00

  Klinkt alsof je leuke plannen hebt voor de komende maand, veel plezier! 🙂