Bullet Journal Mei | Terug aan de bujo!

Sinds een paar weken voelde ik het terug kriebelen. Veel lentekriebels (of ja, eerder zomerkriebels!) maar ook ik-wil-terug-iets-met-mijn-handen-doenkriebels. Dat klinkt dan alsof ik vanaf nu – ik zeg maar iets – zelf meubels in elkaar wil stoppen of een moestuin ga beginnen, maar aangezien ik nu ook weer niet zo handig ben, besloot ik om terug te gaan bujo’en.

Het duurde nog even voor ik ook effectief weer aan de slag ging. Ik kocht een nieuw Mus bullet journal met een holografisch printje en verzamelde wat nieuwe inspiratie. Wat ik echter ook graag nog wou aanschaffen waren letterstempels. Alleen kon ik die nergens meer vinden. Ik besloot dan maar om gewoon te beginnen. Wel met mei want zo midden in een maand starten, dat kan mijn hoofd toch niet meer zo goed aan 😉

Ik nam er een paar oude Flows bij en begon alle mooie dingen uit te knippen. Woorden, zinnetjes, foto’s, illustraties. Ik nam m’n kraftpapier er bij (van de Hema) en een washitapeje en ging aan de slag. Uiteindelijk gebruikte ik alleen wat dingen van de Flow voor de eerste pagina maar dat neemt niet weg dat ik de andere knipsels volgende keer niet kan gebruiken. Ik wil het bewust niet te druk maken maar naarmate mijn weekly spreads vorm kregen, ging ik toch meer dingetjes toevoegen. Ik vind het nu alsnog niet te druk maar het heeft toch wat meer vulling.

Vroeger maakte ik al eens een habit tracker in mijn bullet journal maar na een paar dagen vergat ik die trackers en gaf ik er de brui aan. Ik wil nu toch graag een nieuwe poging doen om wat dingen bij te houden! Al is het maar omdat het er leuk uit ziet en fijn is om achteraf eens naar terug te kijken. Naast mijn tracker voorzie ik een pagina voor kleine gelukskes zodat ik een mooi lijstje heb met dingen om mijn Lucky Stars artikeltjes hier te vullen.

Dit is de spread van week 1 van mei! Ik vind hem zo mooi! Ik gebruik als accentkleurtjes een oranje rode Crayola stift en een heel licht groen washitapeje (dat aan het einde van mijn voorbereidingen op raakte!). De fotootjes komen ook van een tape die ik alweer een hele poos geleden via Ali kocht.

Week twee met veel ruimte voor dingen die ik niet mag vergeten. Het is trouwens ook de eerste keer dat ik een meer verticale lay-out gebruik en dan drie dagen naast elkaar op een pagina. Hopelijk heb ik genoeg plaats zo maar ik denk van wel. Het is niet dat ik zo veel dingen moet inplannen 😉

Week drie! Ik tekende een handje na van Pinterest en oefende mijn handletterskills nog een beetje.

Week vier! Ik was héél trots op week 1 maar week vier vind ik ook prachtig! Ik tekende het meisje na van een andere sticker die ik heb, al gaf ik er wel een eigen draai aan. En je ziet, gezichten en handjes zijn niet mijn sterkste kant. Haha. Verder gaf ik nog ruimte aan vijf daily reminders om mezelf er aan te herinneren dat ik amazeballs ben en best m’n positive pants kan dragen.

De allerlaatste week hield ik weer wat kalmer.

Jongens, ik ben er echt zo blij mee hé. Ik keek altijd een beetje op naar mensen die zo’n mooie spreads konden maken. Ik wou dat dan ook altijd maar liet me te veel leiden door wat anderen maakten dat ik zelf wat blokkeerde. Nu heb ik even inspiratie op gedaan en verder m’n hoofd de rest van het werk laten doen. En ja, ik vind het prachtig. Dat mag hé?

18 Comments

 1. zwartraafje 2 mei 2019

  Oh tof, dat je opnieuw gestart bent. Nu kan ik hier jouw prachtige lay-outs weer terug bewonderen. Jouw bullet journals zien er telkens uit als een kunstwerkje.
  zwartraafje schreef laatst over Waanzin – J.D.RobbMy Profile

  Beantwoorden
 2. Louvette 28 april 2019

  Heel erg mooi!!

  Beantwoorden
 3. anouk 28 april 2019

  ah wauw!! Zo mooi haha, ik wou dat ik zoiets mooi in elkaar zou kunnen maken haha.

  Beantwoorden
 4. Veerle 27 april 2019

  Ooooh, wat ontzettend mooi dit!! Ga hier maar vooral mee door hoor <3

  Beantwoorden
 5. Anne 26 april 2019

  O wat ontzettend mooi, zeg! Ik heb zelf ook een bulletjournal maar die ziet er in de verste verte niet zo mooi uit als die van jou. Heel tof! <3
  Anne schreef laatst over Erf de ogen van je kind, kijk erdoorMy Profile

  Beantwoorden
 6. Evelyne 26 april 2019

  Waauw! Die van mij ziet er soberder uit, maar zou ik ook graag iets vrolijker willen. Enfin, ik heb het handletteren nog niet onder de knie en vind dat het nog beter kan bij mij. Ik lijk er steeds mijn eigen versie van te maken, haha!
  Evelyne schreef laatst over Bloemen voor mijn lieve oma..My Profile

  Beantwoorden
 7. Audrey 26 april 2019

  Wauw, het is inderdaad echt prachtig! Heel gaaf! En wel grappig, dat je er ook een gewoonte van moet maken om een… habit tracker bij te houden 😉
  Audrey schreef laatst over Geocachen: actief wandelen/GPS-schatzoeken voor volwassenen en kinderenMy Profile

  Beantwoorden
 8. Wendy 26 april 2019

  Wauw! Prachtig, Irene! En succes! Hopelijk ga je het deze keer wel volhouden. Ik heb het al een paar keer geprobeerd – met lang niet zulke mooie pagina’s – maar het liep telkens op niks uit. :/
  Wendy schreef laatst over Toffe Dingetjes 5My Profile

  Beantwoorden
 9. Darina 26 april 2019

  Zo mooi gedaan! Ik vind de daily reminder ook heel inspirerend.
  Darina schreef laatst over Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jasMy Profile

  Beantwoorden
 10. Saskia 26 april 2019

  Lekker mee bezig geweest dus! Heerlijk om lekker te knutselen en crea-bea te doen. Ben zelf ook weer met een aantal projectjes begonnen en heb via Alie wat dingen besteld om te maken in mijn verlof. Nu al zin in!
  Saskia schreef laatst over Huishoudelijke mededelingen #8My Profile

  Beantwoorden
 11. anna 26 april 2019

  Wat ziet het er ontzettend mooi uit Irene! En LOVE FLOW! Zo leuk! Liefs
  anna schreef laatst over Paper lover + Giveaway!My Profile

  Beantwoorden
 12. Ilona Wielinga 26 april 2019

  Wat ontzettend leuk om te zien. Je hebt t echt onwijs leuk gedaan! Ik ben zelf ook net weer begonnen met mijn bullet journal spread voor Mei, vind het zo lekker rustgevend om te doen.
  Ilona Wielinga schreef laatst over Waarom het soms belangrijk is om geen f*ck te gevenMy Profile

  Beantwoorden
 13. Ines 26 april 2019

  amai zo mooi 😀 Moest ik zo’n dingen maken, zou ik het waarschijnlijk veel meer gebruiken 😉

  Beantwoorden
 14. Silke 26 april 2019

  Woow, je bent hier zo ongelooflijk goed in! Hoeveel tijd heb je hiervoor nodig gehad? Ik vind je skills op vlak van texturen, kleuren en illustraties echt zot cool, echt heel leuk gedaan. Mocht je hier ooit iets mee doen ofzo, zoals ik hierboven ook al ergens las, ik ben grote fan!
  Silke schreef laatst over Lichtpuntjes #146 | Een langverwachte aankoop & Zalig Pasen ☀️My Profile

  Beantwoorden
 15. Geke 26 april 2019

  Het is ook prachtig, wow! Echt mooi, de foto’s, teksten met betekenis en je eigen superleuke tekeningen!
  Je mag terecht trots zijn!
  Geke schreef laatst over Day Zero Project – BijkletsenMy Profile

  Beantwoorden
 16. Karin 26 april 2019

  Prachtig! Ik ben echt jaloers op je bujo-skills. Nooit een carrière als tijdschrift-illustrator overwogen? 😀
  Karin schreef laatst over Een Knipmode sportbroek met megahackMy Profile

  Beantwoorden
 17. Laurine 26 april 2019

  Tuurlijk mag je je eigen werk prachtig vinden, want dat is het ook! Ik ben echt verliefd op deze spreads!! Niet te veel poespas, maar toch decoratief!
  Laurine schreef laatst over 4 Oorzaken van uitstelgedrag + mijn tips!My Profile

  Beantwoorden
 18. Naomi 26 april 2019

  Ja, je mag het prachtig vinden. Ik vind het ook supermooi! En toch nog heerlijk rustig.
  Naomi schreef laatst over Wat ik niet zeggen konMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.