Bullet Journal Juni

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maand in mijn bullet journal. Ik heb mijn journal vorige maand goed gebruikt! Alleen de laatste week liet ik het wat slabakken omdat ik een beetje vakantie had. Ik vulde zelfs trouw elke dag m’n habit tracker in, waar ik in het verleden dus nooit aan toe kwam. Woehoew. De lay-out van deze maand is qua structuur voor het grootste deel hetzelfde gebleven. Ik heb op deze manier genoeg ruimte om m’n afspraken of to do’s te noteren en op het einde van de dag schrijf ik nog een paar zinnetjes over de dag.

We beginnen weer met een habit tracker en een pagina waar ik mijn kleine gelukskes opschrijf. Nu ik m’n letterstempels gevonden heb, kan ik ze terug gebruiken. Ik heb m’n habits iets aangepast in vergelijking met vorige maand omdat dit nu beter bij me past.

Sinds kort heb ik een app op mijn telefoon met affirmaties. Ik haalde daar wat inspiratie uit en gebruikte er een paar in mijn bullet journal.

Ik gebruikte bloemenstempels van de Hema en mijn Crayola super tips in roze, geel en groen voor de kleuraccenten. Qua stickers heb ik me ook bij geel gehouden in combinatie met wat roze washitape. Ik vond het zo wel een vrolijke combinatie voor de zomer die er aan komt.

Op het einde van mijn maand heb ik nog een pagina gemaakt met uitgaven en een pagina waar ik losse gedachten kan noteren. Alleen heb ik van die laatste geen foto meer.

Ik was in het begin niet zo tevreden met hoe het er uit zag vooral omdat ik soms wat knoeide met de stempeltjes. Maar nu ik het wat vaker zie ben ik er wel blij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 thoughts on “Bullet Journal Juni

 1. Het is supermooi, wauw!! Als ik zo’n dingen zie, begint het bij mij weer te kriebelen om te bujo’en, maar ik zou efkes niet weten waar te beginnen 🙂

 2. Wat is hij weer mooi geworden. Je kleurenschema past echt knap samen en ik die stukken bruin papier maken het wat rustiek. Die affirmaties zijn ook een leuk detail en een handige herinnering voor jezelf. Tof dat je je letterstempels weer terug hebt.

 3. Waauw, hoe mooi! Ik moet eigenlijk nog beginnen aan de maand Juni, oeps. Maar inspiratie heb ik nu wel, hopelijk kan ik het ook zo overbrengen 😉

  1. Bedankt Ilona! ^^ Ik snap nu ook niet zo goed meer waarom ik het vroeger nooit invulde, zoveel extra moeite is het helemaal niet. Haha :p

  1. Dankje Laurine! ^^ En ja hé, ik vind het zo’n leuk effect geven om die letterstempels te gebruiken. Zou nu ook graag kleinere willen zodat ik de namen van de dagen ook kan stempelen 😀

  1. De app heet My Affirmations. Je kan kiezen om vooraf ingestelde affirmaties te gebruiken maar je kan ook je eigen affirmaties instellen en zelfs inspreken 🙂 Moet het allemaal nog wat uitzoeken hoor maar ik heb nu zo’n widget op mijn startscherm en daar krijg ik elke dag een nieuwe affirmatie in 🙂

  1. Jaa ben er ook zo fan van! Het zijn stickertjes die ik ooit op Ali kocht. Ik koop er nu niets meer maar aangezien ik ze nog heb wil ik ze wel gewoon op gebruiken.