Boeken die ik dit jaar nog graag wil lezen.

Een nieuw rondje Bol en mijn lijstje met boeken die ik dit jaar nog wil lezen is weer wat gegroeid πŸ˜‰ Al deze boeken zijn te lezen via Kobo Plus en staan sinds een paar dagen in mijn digitale boekenrekje. Inderdaad, ook Omdat het kan en Bedrock het boek (die ik allebei tussen Kerstmis en Nieuwjaar kreeg) omdat ik merk dat ik het de laatste tijd wat lastig vind om er een fysiek boek bij te nemen. Ik denk dat ik de fysieke boeken alsnog wel ga lezen maar just to be sure heb ik de digitale exemplaren maar op m’n e-reader gezet.

Zoals je kan zien zijn het ook alleen maar non fictie boeken. Ik vind niet meer echt mijn goesting qua fictie e-boeken bij Kobo Plus en daarbuiten eigenlijk ook niet. Voor het eerst zie ik door de bomen het bos niet meer. Haha. Er is zoveel keuze en ik heb het gevoel dat ik alle thrillers al eens bekeken heb en ‘de beste’ ook al gelezen heb. Ik vergis me sowieso natuurlijk want er zijn vast nog wel leuke boeken te vinden maar ik zit dus een beetje vast daar. Suggesties?

Alle foto’s komen van Bol.com

24 thoughts on “Boeken die ik dit jaar nog graag wil lezen.

 1. ‘Omdat het kan’ staat al een tijdje klaar, weliswaar in mijn fysieke boekenkast. Ik lees graag thrillers maar heb evenmin het gevoel dat er nog goeie zijn, is ’t niet altijd meer van hetzelfde? Ja leesdip, hierzo, ook al staan er nog 500 boeken op mijn ‘to read’ lijst op Goodreads!
  Leen schreef laatst over Groene voornemens 2019: update #1My Profile

 2. Ik heb letterlijk net op bol.com koboplus boeken zitten uitzoeken voor mijn leeslijstje en de helft van jouw gekozen boeken komt er al in voor. De andere helt lijkt me ook leuk, dus die gaan erbij!

 3. B.A Paris, met stip op één “Achter gesloten deuren” en ook wel “Gebroken”.
  Ish Ait Hamou, met favoriet “CΓ©cile” maar eigenlijk alles. Ook lezingen en voorstellingen zeer de moeite!

   1. Achter gesloten deuren en Gebroken heb ik ook gelezen! Die waren inderdaad goed! CΓ©cile heb ik denk ik ook op mijn e-reader staan maar ik twijfel altijd of het wel mijn soort boek is waardoor ik het nog niet gelezen heb. Misschien toch eens een kansje geven!

 4. Ik lees constant fictie, ik lees dat veel liever. Behalve nu dan, ik ben een boek aan het lezen over hoogsensitiviteit. Daar maak ik wel graag een uitzondering voor omdat dat pure zelfkennis is. Maar ik vind het altijd moeilijk om geconcentreerd te blijven lezen als een boek informatief is. Maar dat is ook oke. Ik leer ook heel veel uit de boeken die ik lees. Ook over mezelf.
  Nikita schreef laatst over Bijkletsen: Studies & BlogMy Profile

  1. Dat herken ik wel maar ik lees alsnog wel graag informatieve boeken. Maar meestal doe ik dat dan in kortere stukjes, bijvoorbeeld als ik op de trein zit. Dan gaat het makkelijker om me te concentreren. Welk boek lees je?

  1. Ben er ook heel benieuwd naar! Ik ga er waarschijnlijk wel iets over schrijven als ik het uit heb πŸ™‚ Heb gisteren nog een boek ontdekt dat ik graag zou lezen: Dit is een goede gids. Die zou hier ook nog bij kunnen maar ik zal al maar met deze boeken beginnen πŸ˜‰

  1. Taal voor de leuk is een heel tof boek! Dat las ik een tijdje geleden uit. Tof geschreven en best herkenbare dingen en sowieso vind ik het interessant om te lezen wat er zoal in iemands hoofd omgaat πŸ˜€

 5. Erg mooi lijstje. The art of people lijkt me echt een interessant boek. Ik lees zelf heel veel crime/detective boeken, en vind het ook heerlijk om in het engels te lezen. Aristotle and Dante discover the secrets of the universe en memoirs of an imaginairy friend zijn wat mij betreft echt aanraders!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Recente kringloopvondsten #1 | Kleding en boekenMy Profile

  1. Ben er ook heel benieuwd naar! πŸ™‚ Zal nog moeilijk zijn om een volgorde te kiezen. Haha πŸ˜€ Als ik het uit heb, ga ik er wel iets over schrijven denk ik.

  1. Heel tevreden! Ik heb het nu bijna twee jaar denk ik. Nog geen moment spijt van gehad. Vind dat er qua boeken ook best veel keuze is en ook redelijk wat nieuwere boeken. Ik lees wel vier boeken per maand en dan is €10 echt niet duur vind ik. En je kan het gewoon ook makkelijk per maand stopzetten als je er even geen nood aan hebt.

 6. Oeh ik ben heel nieuwsgierig naar: ‘Leven met de maan’!
  Verlangen naar verbinding van BrenΓ© Brown heb ik thuis, een mooi boek! Big Magic van Elizabeth Gilbert kan ik ook aanraden πŸ™‚
  p.s zie ik het nu pas of is je lay-out net veranderd? heel mooi!
  Silke schreef laatst over Een andere motivatieMy Profile

  1. Jaa ben ook heel benieuwd! Ik lees nu nog een fictie boek uit maar daarna ga ik denk ik eerst aan Leven met de maan beginnen! Als ik het uit heb, schrijf ik er wel iets over denk ik πŸ™‚
   En ja! Ik heb gewoon een ander achtergrondje en de kleurtjes wat aangepast. Beetje vrolijker zo ^^

  1. Bedrock is ook echt een heel tof boek om fysiek in huis te hebben vind ik. Het ziet er mooi uit en je bladert er sneller eens door om een kort stukje te lezen πŸ™‚

Comments are closed.