Blogbirthday! 2 jaar tussenmarsenjupiter (met een winactie! Olé!)

Dit ben ik met een rijsttaartje want een verjaardag vraagt om taart hé. Aja!

Twee jaar geleden op 17 september (ongeveer) begon ik mijn blog. Crazy hé? Vind ik toch! Langs de ene kant vind ik twee jaar echt al lang. Als ik nadenk over alle dingen die ik in die twee jaar meemaakte en deelde (niet heel veel spannends, maar toch!), lijkt het al een eeuwigheid. Maar langs de andere kant is twee jaar ook maar twee jaar en lijkt het soms alsof ik nog maar net bezig ben.

Mijn blog zou niet helemaal mijn blog zijn zonder jullie allemaal dus 1) MERCI ♥ en 2) omdat het toch een speciale dag is en ik heel blij ben met mijn blog en met jullie en ik jullie, zoals in punt 1 aangehaald, wil bedanken, heb ik een winactie!

Wat kan je winnen:

In totaal verloot ik drie kleine pakketjes met allemaal super leuke en mooie spulletjes van onder andere twee fijne webshops! Hieronder zie je alvast welke dingen je mag verwachten:

Een zakje van Papiermier met daarin twee kaartjes, een washi tape en vier mini stempeltjes.

Pakketje van Papiermier.be

Ik ken Papiermier echt al heel lang maar sinds een tijdje is Bie de nieuwe eigenaresse en de site is er alleen maar op verbeterd. Dit is echt zo’n fijne website met allemaal leuke spulletjes! Dus als je net als ik een stationeryfan bent, dan kan je bij Bie’s winkel echt je hart ophalen. Ze verkoopt stickers, bullet journals, kaartjes, washi tapes, posters, (mini)stempels, DIY boeken, … en super leuk inpakpapier om je geshopte cadeautjes mee in te pakken. Als volwassen vrouw raak ik helemaal excited van het uitgebreide aanbod maar ook voor kindjes heeft Bie heel wat leuks in de aanbieding. En het is ook nog eens een schat van een mens!

Verder zitten er nog een nagellakje in, een paar glitterkousjes (jeeeej!), een boekje waar ik iets op teken voor je, één maskertje van de Kruidvat, een setje met pins en een stickervelletje van de Hema.

Washitapjes van Ellen

Daarnaast krijg je ook nog een rolletje washitape van Ellen. Ellen heeft ook een eigen webshop met heel veel leuks voor de stationery liefhebber, waaronder dus deze tapjes. De washitapes komen uit Ellen’s eigen collectie en zijn spiksplinternieuw in het assortiment. (PS. De Leuchtturm bullet journals zijn in korting! Aaaaaaah!) 

Irene, tell me! Wat moet ik doen om zo’n zalig cadeautje te winnen?

Wel lieverds, ’t is heel simpel! Laat gewoon in een leuke reactie achter.

Mij volgen op Bloglovin’ en op Instagram mag ook altijd maar is niet nodig om te kunnen winnen! Oja en ik heb sinds een paar dagen ook een Facebookpagina. Ik weet nog niet helemaal of ik er de tijd en energie voor heb om het bij te houden, maar ’t zou lief zijn als je me daar ook volgt!

De actie loopt tot en met zondag 30 september. De winnaars krijgen een mailtje in de loop van de week erna dus zorg zeker dat je mailadres klopt! Als je binnen de drie dagen niet reageerde, houd ik het pakje zelf. Haha nee mopje! Dan gaat het pakje naar iemand anders. Je mag meedoen als je in België of Nederland woont.

MERCI HÉ MANNEKES! ♥

28 thoughts on “Blogbirthday! 2 jaar tussenmarsenjupiter (met een winactie! Olé!)

 1. Ik ben veel te laat om nog mee te doen maar hoop ik dat ik je ondanks mijn gigantische vertraging wel nog steeds een dikke proficiat mag wensen met je tweede blogverjaardag.

 2. Dikke proficiat met je blogverjaardag! Ik kom graag terug om je berichten te lezen aangezien ik een mateloos nieuwsgierig persoon ben. Blijf maar lekker schrijven waar je zin in hebt!

 3. Aww van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Nog heel erg veel blog plezier en leuke inspiratie voor artikelen gewenst. Ik doe graag mee met je leuke winactie 🙂

 4. Waw, wat gaat de tijd snel! Gefeliciteerd! Ik kom hier al 2 jaar met heel veel plezier lezen, ik ben elke keer weer blij als ik een nieuwe blogpost zie verschijnen!
  En wat een leuk pakketje heb je samengesteld (liefde voor glitterkousen, heb er vorig jaar heel lang naar gezocht, iedereen leek ze te hebben en ik vond er maar geen die me aanstonden, haha, en ook heel veel liefde voor stationery spulletjes), ik doe dus heel graag mee!

 5. Heel erg gefeliciteerd! Twee jaar is echt al heel lang! En echt superleuke pakketjes! Ik hoop dat je nog lang door blijft bloggen!

 6. Sorry! Een dagje te laat, maar ben hier gisteren niet meer geraakt *oeps* Amai, wat gaat de tijd snel, al 2 jaar aan het bloggen. Ik weet eigenlijk niet of ik je al 2 jaar volg, maar soit, doet er nu niet toe 😉 Ik ben ontzettend blij dat ik je gevonden heb!!! <3

 7. Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Twee jaar is al best een mooie tijd om met een blog bezig zijn, hopelijk nog veel jaren te gaan

 8. Yeeeaaaay. Ik ben echt blij dat ik jou en je site heb ontdekt. Voelt intussen zo vertrouwt.
  Gezien je geweldige smaak waag ik graag een kans om een prijsje te winnen 🙂 Maar doe vooral zo verder

 9. Yaay! Mooi dat je het nog met zo veel plezier doet! Hopelijk blijf je dit nog een lange tijd doen! Ik zou heel graag de washi tapes willen want ze zijn zoooo leuk, die van dankjwel, het hartje en de catussen zijn to die for <3 Ik laat deze winactie echter wel aan me voorbij gaan, aangezien ik het zonde vind van alle andere leuke producten (waarvan ik weet dat ik ze niet gebruiken ga). Mocht je ooit toevallig een (mijn favo) washi-tape winactie doen hihi weet je me te vinden <3

 10. Proficiat, Irene! Hopelijk was het rijsttaartje lekker (maar dat kan ook bijna niets anders 😉 ). Natuurlijk doe ik met veel plezier mee met de winactie! Zoveel leuke spulletjes die goed van pas kunnen komen in mijn Bullet journal. 🙂 Ik ben trouwens heel benieuwd hoe jij het vindt om een fb pagina voor je blog te hebben, ik twijfel zelf namelijk al een hele tijd of het nu de moeite is en of ik het kan volhouden, haha. Nog eens proficiat!

 11. Gefeliciteerd! Ik volg je blog met veel plezier dus ik hoop dat er nog vele mooie jaren zullen volgen

 12. Proficiat met je blogverjaardag! Hopelijk heeft het taartje gesmaakt 😉

  Op naar de volgende jaren! Kei leuke weggever trouwens, ben een beetje verliefd op de pins en de washitape hoewel ik mijn collectie aan het minimaliseren ben… Haha. Word er hebberig van!

 13. Proficiat met je 2 jaar bloggen! Je houdt het ook zo goed vol, zonder lange pauzes. Dat op zich vind ik al indrukwekkend, haha. Ik doe graag mee met je winactie 🙂

 14. Wow, al twee jaar! Super dikke proficiat, hop naar de volgende blog verjaardag ik doe natuurlijk ook graag mee met je givaway, ik ga ook eens kijken op de webshops… Klinken allebei keitof, maar niet tof voor de portefeuille x

 15. Gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag, oehoeee! Mooie mijlpaal! Ik herken heel erg wat jij zegt: het gaat zó ontzettend snel. Bizar hè? Voor je het weet ben je weer een jaar verder en blog je alweer 3 jaar haha. Ik ben blij dat ik jouw blog ooit ontdekt heb en je al zo lang volg. 🙂
  Ik wil zeker weten meedoen met jouw winactie! Ik zie zo veel leuke spulletjes waar ik mijn nieuwe planner mee kan opvrolijken. Tof! Ik word er helemaal blij van als ik er naar kijk, hihi. Die washitapejes zijn ook zoooo leuk, love it! Op Bloglovin en Isntagram volg ik je al, maar ik ga nu ook even je Facebook pagina liken. Ik ga duimennnnn!

 16. Wauw, gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Zo tof dat je alweer twee jaar aan het bloggen bent! Ik volg je blog volgens mij al zo’n beetje vanaf het begin met heel veel plezier 🙂 Op naar nog veel meer mooie blogjaren!
  En die giveaway is zó leuk! Helemaal mijn ding met alle vrolijke spulletjes! Ik waag graag een kansje en volg je via Bloglovin en Instagram 🙂

Comments are closed.