Birthday wishlist

Binnen precies twee weken en 1 dag is het alweer mijn verjaardag. Vorig jaar vond ik het al zotjes dat ik zevenentwintig werd en ook best al oud, maar dit jaar moet ik toch nog eens extra slikken. 28 lentes, 28 kaarsjes op mijn taart. Crazy! Maar goed, verjaardag zijn ook leuk en ik mag tram drie nog twee jaar voorbij laten gaan. Op mijn verjaardag zelf ga ik met David naar Pairi Daiza, net als vorig jaar, en ik kreeg ook al een aroma diffuser maar een wensenlijstje opstellen kan nooit kwaad (én is heel leuk 😀 ).

Aangezien ik wel een beetje bewuster en duurzamer probeer te leven staan er vooral dingen op die ik écht graag wil hebben en waar ik al een tijdje op aan het azen ben. Dus bij dezen

Mijn birthdaywishlist!

Aladdin zonder D is ook maar Alain totebag. HAHA ik vind deze tas zo geweldig! Helaas momenteel uitverkocht maar ik ga regelmatig de site checken zodat ik er zeker eentje kan bemachtigen als ze opnieuw verkocht worden. Ben ook fan van Zeddis kalm trouwens!

Apricot sun lotion SPF 30. Hier ben ik zo benieuwd naar! Heb er ook al een paar mensen positief over horen spreken dus ik wil dit heel graag zelf eens uittesten!

Telefoonhoesje. Ik heb sinds vandaag een nieuwe telefoon en daar hoort natuurlijk een leuk hoesje bij! Ik heb nu een hele basic gel case maar ik ben stiekem toch aan het uitkijken naar wat toffers.

Lapis Lazuli ring. Ik kocht bij deze Etsy verkoper ook mijn labradoriet ring en die is zo mooi! En de kwaliteit is ook geweldig. Ik zou mijn collectie graag wat uitbreiden omdat dit het soort ring is waar ik altijd naar teruggrijp.

Portretje door Studio Silvana. Ik denk dat ik hier nog het meest blij van al mee zou zijn. Ik vind haar tekenstijl zo mooi! Ik droom er van om zo’n portretje in onze woonkamer of gang te hangen. Misschien als ik ooit wat geld over heb / kunnen sparen heb.

Monoï de tahiti shampoo bar. Nog iets wat ik heel graag wil uittesten. Ik wacht nog even tot onze huidige shampoos op zijn maar daarna ga ik zo’n bar uitproberen. En ik vind monoï echt een zalige geur! Instant vakantiegevoel!

Solid conditioner. Bij een shampoo hoort natuurlijk ook een conditioner dus ook hier ben ik mega nieuwsgierig naar. En die verpakking ♡ ♡ ♡

Wasbare wattenschijfjes. Ik gebruik eigenlijk niet heel vaak wattenschijfjes dus veel afval heb ik daar niet van maar het lijkt me toch fijn als ik mijn wegwerp exemplaren kan vervangen door een meer duurzame variant.

Dit is een goede gids. Dit lijkt me een mega boeiend boek en ik zou het heel graag lezen.


Zou je best wat duurzamer willen leven, maar weet je niet hoe? En kun je er eigenlijk niet veel tijd, geld of gedoe in steken? Dan is dit wat voor jou. Dit moderne handboek staat vol praktische tips op het gebied van kleding, verzorging, eten, wonen, werken en vrije tijd – voor iedereen die op een positieve manier van de wereld wil genieten. 

Perfect toch? Past ook helemaal bij mijn doel om wat duurzamer te leven.

Volwassen worden is optioneel. Oh ik hou van Marloes’ tekeningen! Ik vind ze altijd zo raak en past natuurlijk perfect bij een verjaardag 😉 Ik mag dan wel qua leeftijd volwassen zijn maar ik voel mij vaak allesbehalve dat.

28 thoughts on “Birthday wishlist

 1. Als mijn shampoo flessen op zijn, schakel ik ook over op shampoo bars! Dus ‘k vind het wel interessant om te weten waar je ze allemaal kan vinden en welke soorten er zijn. Liefst bestel ik ze niet online want als ik overschakel naar Shampoo bars om minder verpakking te hebben, kan ik ze toch moeilijk laten leveren. Maar er zijn er blijkbaar ook in Dille & Kamille waar ik wel eens kan binnenspringen. Weet jij of die goed zijn?
  Goofball schreef laatst over A sunny day of volunteering community workMy Profile

 2. Dat boekje van Marloes is echt heerlijk. Ik vond het dan ook heel leuk dat ze gisteren naar Antwerpen kwam voor en signeersessie bij Buchbar. Nu heb ik haar ontmoet, mijn boek kunnen laten signeren én eindelijk die zaak een keer bezocht. Bovendien kwam er ook nog een blogvriendin naar toe dus het was echt wel een win-win situatie.
  zwartraafje schreef laatst over Foto-update #142My Profile

 3. Wat een heerlijke wishlist zeg, voor mij duurt het nog eventjes, ik ben namelijk in september aan de beurt! Maar we hebben dan ook misschien onze bruiloft. Dan moet eerst het huis doorgaan.. duurt allemaal zolang voordat je groen licht krijgt.

  1. Dan moet je inderdaad nog even geduld hebben! Maar een bruiloft én een huis op de planning zijn ook heel spannend hé 🙂

 4. Haha dat laatste boek lijkt me fantastisch. Ben zelf net 30 geworden en voel me totaaal geen dertiger :’) Mooi lijstje en goed van je dat je wat duurzamer wilt leven. Ik vind het nog best wel lastig (of ik ben gewoon te makkelijk/lui..) ahum.

  1. Ik denk dat ik me ook nooit zo oud ga voelen als ik ben. Gek hoe dat gaat hé 🙂 Maar langs de andere kant: hoe voelt een dertiger die zich dertig voelt zich? Voelt ie zich dan echt volwassen of valt dat ook tegen?

  1. Oh merci voor de tips! Ik ga binnenkort ook nog eens naar de bib. Eens kijken of ik hem daar ook kan vinden.

  1. Ik vind de tas echt geweldig! Hoop dat de webshop snel weer ‘open’ gaat en ik er eentje kan bestellen 😀

 5. Oooh, ze hebben daar testers! ik ben vreselijk als het om geuren gaat, en durf nauwelijks iets nieuws te bestellen, dat valt zo vaak tegen. Ik ga zo eens een tester bestellen! Tnx for the tip 🙂

  1. Ja handig hé? Ik ga er zelf ook eentje bestellen denk ik, maar die monoï geur kan niet fout zitten volgens mij 😀

 6. Die Manoi de tahiti shampoo bar heb ik gister een tester van besteld. Ik ben zo benieuwd, deze geur was bij Yves Rocher altijd mijn favoriet.

  1. Jaa bij mij ook! Ik heb zo’n parfum van de Yves Rocher en die spray ik een hele zomer op 😀 Ben benieuwd wat je van die tester vindt!

  1. Zalig hé? Ik heb van de Yves Rocher zo’n parfum. Vind hem voor in de winter te zomers maar soms spray ik hem even op om me in die zomergeur te wentelen ^^

  1. Haha ja leuk hé? Ik heb er ook al een paar liggen. Vind het ook zo handig om mee te nemen als ik naar de winkel ga of naar mijn werk.

Comments are closed.