5 dingen die mij op dit moment bezig houden

Een lijstje met dingen die me bezighouden!

1. Ik ga vandaag naar de kapper. Mijn vriend vertelde dat hij dinsdag ging en ik besloot vrij spontaan om ook maar eens een afspraak te maken. Mijn punten zijn zo gesplitst dat ik me bijna (bijna eh) schaam. Alleen weet ik dus niet zo goed wat ik met mijn haar wil aanvangen. Ik wil het graag laten groeien tot het echt heel lang is, ik wil graag een froefroe, ik wil graag wat kleur. Ik zat te denken om het terug te laten blonderen en dan weer roze te kleuren maar ik weet niet of dat gaat omdat mijn haar met henna gekleurd is. Wat er vrijwel zeker wel komt is de froefroe. Dat heb ik in het verleden eigenlijk altijd gehad maar nu ben ik bang dat ik er niet meer mee sta ofzo. Ik denk ook dat het allemaal niet zo heel veel uit maakt. Je went snel aan die dingen en zo vaak kom ik nu ook weer niet buiten maar ik ga volgende maand trouwen en dan wil ik wel dat m’n haar goed zit. Enfin ja, dingen om over na te denken (maar dus niet te lang meer).

2. Ik ben nu weer aan het werk en ik vind het toch raar, jongens! Ik was zeven maanden thuis met de baby. Hij ging soms wel naar de opvang – dat was goed, dat had ik nodig – maar ik heb echt genoten van onze tijd samen. Ik vind het bijzonder vreemd dat hij nu minstens vier dagen per week uit huis is. Daarnaast moeten we nu ook weer een heel nieuw systeem bedenken voor ons huishouden. Ik werk in shiften dus het is wat puzzelen. Ook ja, ik heb nu vier dagen ‘gewerkt’ als in ik heb opleiding gevolgd en me ingelezen en ik was moe ‘s avonds. Maar echt Heel Moe. En dan denk ik: hoe kan dat nu? Ik heb amper iets gedaan.

3. De trouw! Ik heb zei op een bepaald moment tegen mijn vriend: laat maar, we trouwen gewoon en doen niets met familie, alleen iets leuks met ons drietjes. Gewoon om het feit dat we thuis maar 10 mensen mogen vragen, buiten, en dat we dan in principe zelfs niet eens de ouders, broers en zus (en hun partners) van mijn vriend kunnen vragen. En dan hebben we mijn ouders, broer en schoonzus ook nog natuurlijk. Ik wil het niet spreiden over twee dagen (2 keer ‘rommel’ maken, 2 keer opruimen, 2 keer gastheer en -vrouw zijn) en ik wil er eigenlijk ook niet zoveel over nadenken. Ik krijg er grijs haar van 👵🏻.

4. Mijn kleerkast. De saga continues zeg maar. Ik snap niet hoe mensen een capsule garderobe kunnen maken. Van al mijn jeansbroeken denk ik dat ik die er per se in wil. Al mijn toffe bloesjes ook, ook al draag ik tegenwoordig vooral t-shirts en pulls. Als ik héél streng ben kan ik er wel nog wat kleren uit halen hoor. Langs de ene kant denk ik: 37 stuks is echt heel weinig. Langs de andere kant, als ik dan zie hoeveel outfits ik daar mee kan maken valt het allemaal best mee. Ik heb er nu dus nog 66. Het plan is om vandaag, als ik van de kapper terug kom, er nog eens door te gaan en toch op zijn minst uit te dunnen tot 45 stuks. En als dat gelukt is, zal ik er misschien eens iets over schrijven.

5. Mijn tattooafspraak is nog zo’n ding! Normaal had ik in oktober vorig jaar een afspraak (eigenlijk ook al vroeger maar ik was toen zwanger dus dat kon niet). Door die idiote pandemie kon dat niet door gaan. Er kwamen wel weer versoepelingen dus werd het verplaatst naar april en toen mocht het toch weer niet dus voorlopig staat het weer op november. Ondertussen heb ik zo enorm veel leuke dingen gezien dat ik er zeker tien kan laten zetten maar dat lijkt me nu ook weer niet het beste plan 😜 Er zijn er twee die ik sowieso wil dus die komen er zeker en dan zal ik zien wat m’n budget en mijn lijf nog aan kunnen. Maar ik kijk er enorm naar uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 thoughts on “5 dingen die mij op dit moment bezig houden

 1. Ik droom ook al van een tweede tattoo… De eerste staat er nu twee maanden op se 🙂
  Hopelijk zijn de regels intussen zodanig versoepeld (ik volg eerlijk gezegd ni meer :p) dat jullie wel je huwelijk kunnen vieren met iedereen die je nabij staat!

 2. Wat een mooi lijstje heb je er van gemaakt. Ik moest ook wel even wennen hoor na zoveel tijd met mijn kleine door te breken en dan opeens alles veranderd.

 3. Heel nieuwsgierig naar je tatoeages. Ik moest ook even googelen wat een froefroe is, in Nederland noemen we dat een pony. Ik zag hem al voorbij komen op je instagram en dat staat je goed!

 4. Ben erg benieuwd naar je tatoeages…. En het is inderdaad ontzettend wennen als je na veel thuis te zijn geweest weer gaat werken, had ik na 3 maanden ook al laat staan nog wat langer… Moet allemaal weer even z’n vorm krijgen. En als meneer dan weer ouder wordt dan wéér anders 😉

 5. Die pandemie is inderdaad niet heel bevorderlijk voor de trouwvoorpret. Een vriendin van mij zit daar nu ook middenin. Hopelijk kunnen jullie alsnog een manier van trouwen vinden waar jullie blij mee zijn. Wat een overgang zal het inderdaad zijn om weer aan het werk te zijn. Knap hoe jullie dat allemaal doen! En hopen dat die tattoo-afspraak snel kan doorgaan! Ben benieuwd!

 6. Leuke plannen allemaal! Ik ben heel voorzichtig als het op mijn kapsel aankomt, ik durf zelden iets veranderen… Lastig he, nu iets organiseren, ik word er ook moedeloos van. Vooral omdat we compleet afhankelijk zijn van het Belgische weer…

 7. Jij maakte dinsdag een afspraak bij de kapper en je kan vrijdag al gaan? Lucky you! Ik had gebeld van zodra ze weer open mochten (16 april) en ik mag pas 28 mei gaan, wat superdicht ligt bij mijn uitgerekende datum, haha. :p

 8. Haha die kapperstruggles zijn heel herkenbaar. Ik ga deze maand ook (naar een nieuwe nog wel) en ik weet het ook niet, behalve dat ik mijn lengte wil houden. Ik ben wel niet zo zot als u, maar ik vind het wel heel schoon!! Ik snap ook dat je moe bent na zo’n dag waarin je info moet verwerken. Maar ja, je krijgt dan wel het gevoel dat je niet echt iets hebt ‘gedaan’.

 9. Al die twijfels vlak voor je naar de kapper gaat, zijn heel herkenbaar. Ik ben benieuwd waar je uiteindelijk voor gaat kiezen.37 stuks vind ik ook heel weinig, maar ik denk dat het idee van een goeie capsule garderobe is dat je als je echt 37 goede stuks hebt, dat je dan niets mist en geen behoefte hebt aan meer. Maar ik vind het knap lastig om tot daar te geraken. Het lijkt alsof je goed op weg bent, het lijkt me leuk om daar wat meer over te lezen.

 10. Leuk artikel dit! Ik denk dat het volkomen logisch is dat je zo moe bent aan het einde van je werkdag, hoor. En ik ben heel benieuwd naar je tattoo-plannen. Verder snap ik capsule wardrobes nog steeds niet zo goed, al heb ik er genoeg over gelezen. Ik las laatst ook bij iemand dat je ook een capsule wardrobe apart kan houden van de rest van je kleding, zodat dat je eigen kledingzaak is om te shoppen. Dat is misschien wel wat voor jou? Ook lekker duurzaam.

 11. Begrijpelijke zorgen wel om de trouw! Nu ik moet zeggen dat het wel enorm tof kan worden onder tien man. En al het werk dat erin kruipt: het is jullie dag hé, zet uw familie en vrienden maar eens goed aan het werk 😀 Maar een trouw onder jullie drietjes kan zeker zo tof zijn.

  Wat betreft kleding: ik ga die duizelingwekkende cijfers van aantal kledingstukken als man nooit begrijpen denk ik :p Bij mijn vrouw zal het waarschijnlijk ook zoiets zijn. Hoe zelfs?! Ik doe het met minder dan de helft haha #nohardfeelings

 12. Leuk om te lezen waar je in je hoofd (oké en in de praktijk;)) mee bezig bent. Dat je haar goed moet zitten op je bruiloft snap ik wel. Maar phoe, ik vind het altijd ingewikkeld hoor, dus uiteindelijk kom ik altijd weer thuis met hetzelfde vertrouwde kapsel. Ik ben benieuwd wat het gaat worden bij je!
  En oja, dat je moe bent na de eerste dagen weer werken, lijkt me heel normaal. Rust goed uit dit weekend!
  Sterkte met de plannen voor de bruiloft. Heel ingewikkeld inderdaad, met al die maatregelen.

 13. 1. Ohh leuk roze! Doen! Hoe lang geleden is de laatste henna verf beurt geweest? Als de henna genoeg vervaagd is, dan kun je in de meeste gevallen wel chemisch erover heen verven (ha, komt mijn Lush kennis nog eens van pas haha).
  2. Ik begin ook weer met werken in juni en ik kijk een beetje op tegen die eerste periode dat ik weer moet wennen. Ik stel me dat dus ook zo voor, kapot moe elke dag. Maar een opleiding doen en leren/onthouden is ook wel vermoeiend hoor, ook al lijkt dat misschien niet zo. Ik hoop dat je snel went!
  3. Pff ja trouwen in corona tijden is echt minder omdat niet iedereen kan komen. Hoop dat jullie toch iets vinden wat werkt voor jullie en de fam waar jullie blij mee zijn.
  4. Een wardrobe capsule is ook pittig, vooral als je nu veel leuke dingen in de kast hebt hangen. Ik denk dan soms ook, waarom zou ik die nu weg doen als ik ze leuk vind? Maar ja, dan krijg je nooit een capsule natuurlijk haha. Misschien eerst alles in dozen en rouleren? Na een paar maanden weer wat in de doos en wat in de doos zat in de kast en kijken wat nou favoriet is? Ik herken het zo met de broeken (wat is dat toch met broeken). Ik heb ze nu allemaal in dozen en mocht ik er nooit meer in passen, dan ga ik het echt moeilijk krijgen met een aantal weg te doen. Ik heb zo lang gezocht naar precies die modellen, want die waren nooit te krijgen eerst. Nu had ik eindelijk een kast met broeken die precies mijn smaak waren en goed pasten. Ach ja…
  5. Ohh tattoo afspraak jaaa. Ik sta ook te popelen om weer te gaan. Het idee is er al een aantal jaar, toen moest het geld nog gespaard en nu is het wachten tot we kunnen gaan. Zo’n zin in!

 14. Ben nu al benieuwd naar je tattoo’s, en naar de trouwfoto’s, en naar je nieuwe kapsel. Al hoeven we op dat laatste gelukkig niet zo lang te wachten. Ik moest trouwens googlen wat een froefroe is, en dat voor iemand die nog nooit géén froefroe heeft gehad blijkbaar, hahaha. XD Ik noem dat een pony.