365 Vragen

Een tijdje terug zag ik bij luusjeindelucht dit concept en dat wou ik ook graag doen. Aangezien ik toch wat moeite heb om op een random moment in het jaar te starten met iets als dit, begin ik nu, januari 2021.

De bedoeling is dat ik elke maand een lijstje met vragen invul en dit dan een aantal jaar na elkaar. Dus elke januari vul ik dezelfde vragen in, elke februari dezelfde vragen, and so on. Zoals in zo’n meerjarendagboekje. Ik heb dat ooit gehad, zo’n echt boekje om in te schrijven maar na een tijdje vergat ik het altijd. Aangezien ik wel vaak met mijn blog bezig ben, lijkt dit me meer kans op slagen te hebben 😉 Luus beantwoordt voor elke dag een vraag maar ik weid altijd enorm uit dus om te vermijden dat het een gigantische post wordt, houd ik het op 10 vragen per maand. Ik doe toch voor elke dag een vraag! Anders klopt de titel niet meer en nu ja, ik wou altijd zo’n question a day doen dus dan moet ik het ook maar doen he 🙂

Mijn vragen haal ik van Luus’ blog, van mezelf en uit een app waar je ook elke dag een vraag kan beantwoorden.. Ik kwam bijvoorbeeld ook deze oude post uit 2012 tegen met hetzelfde project en op Pinterest is de lijst aan vragen eindeloos als je zoekt op bijvoorbeeld ‘journal prompts’, mocht je nog wat inspiratie zoeken voor jezelf.

Deze posts zullen normaal gezien op elke laatste dag van de maand online komen. Doet er iemand ook mee? Als je graag dezelfde vragen doet mag je me een mail sturen en dan stuur ik ze door 🙂

14 Comments

 1. Kelly 4 januari 2021

  Ik wist het eerst niet goed maar nu ik die vragen bij Moederschip beantwoord gezien heb, doe ik misschien ook mee. Allez, ik ga er nog eens over nadenken. Merci voor ’t goed idee alleszins!

  Beantwoorden
 2. Tamara 30 december 2020

  Oh leuk! Ik vulde ook eens zo’n boekje in, best wel trouw. Maar op een gegeven moment, door bepaalde ruzies met mijn familie vond ik het op een gegeven moment te confronterend en daarom ben ik ermee gestopt. Ik vind bepaalde vragen gewoon te confronterend voorlopig 🙂 maar heel benieuwd naar jouw posts hierover!

  Beantwoorden
 3. Lydia 30 december 2020

  Wat een leuk idee! Ik heb het boek ‘Elke dag een vraag’ maar die is bijna vol… Zou je mij ook een mailtje willen sturen met de vragen?

  Beantwoorden
 4. Rachel Kromdijk 29 december 2020

  oh heerlijk ik heb ook zulke artikelen geplaatst en ik genoot er echt van. Ik ben nu samen met mijn partner bezig met een stel 999 vragen aan je partner. Op deze manier kom je nog meer over elkaar te weten.

  Beantwoorden
 5. Naomi 29 december 2020

  Wat leuk! Ik ben heel benieuwd. Heel even dacht ik erover om zelf mee te doen, maar ik heb al zóveel meer blogs in mijn planning staan dan ik publiceer, dat ik het toch maar niet ga doen. Wie weet in 2022;).

  Beantwoorden
 6. Anne 29 december 2020

  Wat leuk! Ik doe ook graag mee 🙂 Wil je mij een mailtje sturen met de vragen? Dankjewel alvast!

  Beantwoorden
 7. Amber / Happybeat 29 december 2020

  Wat een ontzettend fijn concept. Ik zat er zelf ook aan te denken om zoiets te doen, maar dan meer een grote lijst aan vragen die je dan elk jaar opnieuw publiceert. Ik kijk dus alvast enorm uit naar jouw insteek en vragen.

  Beantwoorden
 8. Ellen 29 december 2020

  Oeee ik ben wel benieuwd. Ik wil wel een mailtje ❤️

  Beantwoorden
 9. Laurine 29 december 2020

  Ik had ook zo’n vijfjaren-dagboekje, maar ik vergat het steeds in te vullen. Het lijkt mij wel leuk om mee te doen, dus de vragen doormailen mag. 🙂

  Beantwoorden
 10. Audrey 29 december 2020

  Tof idee! Ik heb een volle Q&A a day voor 2015-2019, maar de One Line a day die ik dit jaar ben gestart bevalt me beter.

  Beantwoorden
 11. Luus 29 december 2020

  Ja leuk!! Goed idee ook om het aan te passen aan hoe het voor jou werkt. Ben benieuwd welke vragen je gaat invullen 🙂

  Beantwoorden
 12. Shirley 29 december 2020

  Klinkt als een leuk project. Ik heb zo’n Q&A a Day boekje, maar ben gestopt omdat mijn antwoorden ieder jaar op elkaar lijken. Met een zelf samengestelde lijst is die kans denk kleiner. Ik ben de laatste tijd niet zo actief aan het bloggen, maar wie weet breng ik er verandering in of doe ik gewoon ‘privé’ mee.

  Beantwoorden
 13. Darina 29 december 2020

  Dit klinkt heel erg leuk! Ik ben heel benieuwd.

  Beantwoorden
 14. Moederschip 29 december 2020

  Ooh ik voel een challenge aankomen! Ben wel benieuwd naar de vragen, dus doormailen mag 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.