365 Vragen – Maart

Ik beantwoord voor elke dag van de maand een vraag en de antwoorden deel ik op de (bijna) laatste dag van de maand. Dat doe ik jaar na jaar opnieuw! (allez, dat is toch de bedoeling 😉 )

1. Welke vaardigheid wil je nog graag onder de knie krijgen?
Mij minder druk maken om bepaalde dingen.

2. Wanneer at je voor het laatst een pizza?
Afgelopen weekend. We eten meestal op vrijdagavond pizza.

3. Welke koosnaampjes gebruik je voor de baby?
(voor de baby heb ik er nog aan toegevoegd)
lief, liefje, liefie, vriendje, meneertje, munchkin, baby, pateeke, boykie, bolleke, spekske, zoetie, schat, schattebol, schatje, patatje, schaapke, … the list is endless :p

4. Zou je graag een boek willen schrijven? 
Goooh pf, nee, ‘t is oké.

5. Heeft het gesneeuwd de afgelopen tijd?
Telt vorige maand nog?

6. Waar heb je het vaakst hulp bij nodig?
Heel stom heel concreet: bij het opendraaien van de verdeeldoos voor het melkpoeder van de baby. Het lief draait dat altijd zo vast en hij heeft het zelf niet door.

7. Waar hoor jij thuis?
Hier 🙂

8. Gebeurt er op dit moment iets belangrijks in de wereld?
Corona nog altijd. En onze derde lockdown paaspauze.

9. Welke drie plaatsen zou je nog graag eens bezoeken?
Ik zou heel graag nog eens naar Londen gaan en daarnaast hoef ik niet per se nog zotte reizen ofzo te maken maar Noorwegen en Zweden staan wel op m’n lijstje.

10. Hoe ziet je toekomst er uit?
Weet jij het? Ik niet. Ik heb het lastig om me een beeld te vormen van hoe mijn toekomst er uit kan zien. Alles is mogelijk. Niet?

11. Zou je voor de liefde in het buitenland gaan wonen?
Ja hoor, of ja het hangt wel wat van het land af. Toen wij een huis zochten maakte me het al niet super veel uit waar we zouden gaan wonen. Ik zei ook altijd dat als mijn vriend in’t buitenland zou willen gaan wonen, ik gewoon mee zou gaan.

12. Wat doe je anders nu je ouder wordt?
Mijn sociaal leven regelen. Vroeger zou ik vaker ja zeggen op dingen omdat ik niet nee durfde zeggen en nu zeg ik vaker nee.

13. Wat kan je niet bevatten?
Het heelal en hoe bekrompen sommige mensen zijn.

14. Waar ben je bang voor?
Ook heel concreet: dat de baby emotioneel iets aan zijn horrorgeboorte heeft overgehouden. Daar maak ik me de laatste tijd wel wat zorgen om. Misschien onnodig, maar zo gaat dat vaak he met bang zijn.

15. Wat heeft de laatste tijd het meeste indruk op je gemaakt?
Ik liep buiten tijdens een avondwandeling en keek naar de sterren. Ik heb toen opgezocht wat een ster precies is, dat vond ik echt mega interessant.

16. Draag je je schoenen in huis?
Ja. Ge moogt daar van vinden wat ge vindt, haha. Het lief zegt dan bijvoorbeeld dat hij dat vies vindt maar ik denk dan van ja, die hondenbeesten van ons lopen ook overal in rond en die lopen ook gewoon in huis. Ik haat het als er hondenhaar aan mijn sokken hangt of als ik ook nog maar 1 korreltje zand onder mijn blote voeten voel. Dus ik heb vaak mijn schoenen aan.

17. Wat vind je het leukste aan je werk?
Een deel dat ik het leukste vind is mails beantwoorden van klanten. Algemeen vind ik de afwisseling heel leuk. Geen enkel gesprek is hetzelfde. En daarnaast vind ik het ook fijn dat ik bijna elke dag wel iets nieuws leer.

18. Noem drie dingen waar je vandaag dankbaar voor bent.
Mijn neus is weer open, vers gewassen en door de zon gedroogde lakens op bed, DE ZON!

19. Ben je tevreden met je levensstijl?
Goh ja eigenlijk wel. Ik zou misschien nog wel wat minder met mijn telefoon in mijn handen willen zitten.

20. Wat zijn je lievelingschips?
Dat wisselt eigenlijk. Vroeger at ik echt heel graag die Thai sweet chili chips van Lays. Daarna geribbelde peper en zout chips, daarna Hula Hoops. Nu eet ik weer graag die frietenchips van den Aldi. En Mama Mia’s!

21. Wat is je favoriete kledingstuk?
Algemeen: een jeansbroek.
Favoriet als in het mooiste / ben ik helemaal zot van: een vintage bloesje met gekke print en schreeuwerige kleuren
Favoriet als in draag ik het vaakst: een super simpel, basic, grijs lang vest van Vila

22. Welk ‘fout’ liedje vind je geweldig?
Careless whisper van George Michael. Ik geraak dat niet beu. En Total Eclipse of the heart van Bonnie Tyler. Ik vermoed dat ik ook gewoon elk jaar hetzelfde ga antwoorden op deze vraag 😜 (zijn dat foute liedjes eigenlijk?)

23. Wat is het mooiste dat de afgelopen tijd gebeurde?
Al twee zalig zonnige dagen achter de rug!

24. Wanneer heb je je voor het laatst pijn gedaan?
Ik deed laatst mijn knie pijn toen ik in de zetel ging zitten. Precies alsof er een kramp in schoot ofzo. Heel vreemd. En dat kwam dus niet door lompigheid!

25. Vergeef je snel?
Euhm het hangt er van af wie ik precies moet vergeven en wat die persoon dan gedaan heeft.

26. Wat is het laatste compliment dat je kreeg?
Dat ik goed bezig ben.

27. Waar ben je nu?
Thuis. In de zetel.

28. Wat maakte vandaag leuk?
Het zonnetje!

29. Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
Doe het mij niet aan alstublieft! Euhm euhm ik ben aan’t afwegen eh. Ik zou dan gaan voor nooit meer hartig want ik ben echt een enorme zoetekauw en ik kan me niet inbeelden dat ik geen chocolate chip cookies of taart of pannenkoeken of karamel meer mag eten. Alhoewel. Dat betekent dan ook nooit meer frietkotfrietjes en ik weet niet of ik dat wel kan. Doe maar nooit meer zoet dan.

30. Wat is het engste dat je de afgelopen tijd deed?
Ik deed niet echt iets eng precies want ik kan me niet direct iets voor de geest halen.

31. Als je van deze maand iets meeneemt naar volgende maand, wat is het dan?
Als ge nood hebt aan een extra knuffel, dan moet ge daar gewoon om vragen. Dat kan al eens deugd doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 thoughts on “365 Vragen – Maart

  1. Haha ik vind spekske zo een zalig koosnaampje! Ik zou ook nooit meer zoet kiezen, want ja inderdaad: frietkotfrietjes! Thai sweet chili zijn nog altijd mijn favoriete chipkes, en Doritos sweet chili ook, al vindt iedereen die ik ken dat echt vieze chips haha.

  2. Het zijn wel een beetje foute liedjes, haha! Kiezen tussen zoet en hartig kan ik ook ECHT niet, maar nooit meer mijn eigen baksels mogen proeven is wel echt een verschrikkelijk vooruitzicht. Ik heb nu trouwens ook zin in frietjeschips, echt al lang niet meer gehad.

  3. Hihi, ik moest lachen om de lijst met koosnaampjes voor de baby. Lekker lang;). En kiezen tussen nooit meer zoet of nooit meer hartig is niet te doen hoor, vind ik. Ligt er maar net aan over welk moment van de dag we praten toch?:)