365 Vragen – Juni

Ik beantwoord voor elke dag van de maand een vraag en de antwoorden deel ik op de (bijna) laatste dag van de maand. Dat doe ik jaar na jaar opnieuw! (allez, dat is toch de bedoeling 😉 )

1. Wanneer is je volgende vakantie?

In juli en augustus.

2. Waar zou je je laatste geld aan uitgeven?

Waarschijnlijk aan eten 😜 Ik heb de vreemde neiging om aan het einde van de maand, als het geld bijna ‘op’ is te zeggen: foert, kom jong, we gaan pizza’s bestellen of frietjes halen ofzo.

3. Wanneer at je voor het laatst frietkotfrietjes?

Eergisteren!

4. Wat was je laatste warme maaltijd?

Haha, toevallig ook frietkotfrietjes. Dit was nu heel uitzonderlijk een week waarin we twee keer frietjes haalden.

5. Luister of praat je liever?

Ik denk dat het lijkt alsof ik liever praat maar ik ben toch meer een luisteraar. Zeker in groepjes vind ik het fijner om gewoon te luisteren naar wat de rest te zeggen heeft.

6. Als je vandaag de lotto zou winnen, hoe zou je dag morgen er dan uit zien?

Dan zou ik een dag spoedverlof opnemen om het mentaal te verwerken, haha, maar het zou verder geen heel speciale dag zijn. Misschien nog eens frietjes gaan halen 😉

7. Waar heb je deze week echt van genoten?

🌞🌞🌞

8. Schaam je je ergens voor?

Lastige vraag. Maar ja, ik schaam me tegenwoordig wel omdat ik weer veel koopdrang ervaar en het héél moeilijk heb om daar aan te weerstaan.

9. Is er iets wat je deze week veel gegeten hebt?

Gele kiwi’s en nectarines.

10. Wat is je meest afgespeelde liedje de afgelopen tijd?

Flemme van Angèle en wat oude liedjes zoals Promiscuous van Nelly Furtado, een beetje Britney, wat Spice Girls erbij en de nieuwe van Lana Del Rey.

11. Ben je bijgelovig?

Nee.

12. Ging de tijd snel vandaag?

Nee niet echt. Het was onze dag niet zo. Baby ziek, lief slechtgezind.

13. Zou je kunnen leven zonder tv?

Oja, zonder problemen. Ik denk soms dat we best ons tv-abonnement zouden kunnen opzeggen omdat je veel dingen toch via de websites kan kijken. En dan is er nog Netflix en co ook. Maar zelfs zonder al die dingen zou ik ook perfect kunnen leven 🙂

14. Wil je nog een tattoo?

Ja! (sorry mama 😉 )

15. Pieker je veel?

Vroeger wel maar nu eigenlijk niet.

16. Hoe ziet het begin van je dag er uit?

Meestal wel hetzelfde: opstaan, zorgen dat D’tje aangekleed is en zijn melk drinkt / cracotte eet en dan zorgen dat ik ook aangekleed ben en iets eet. Als het een werkdag is en ik heb een vroege shift begin ik meteen te werken, als ik een late heb dan breng ik hem naar de opvang en in het weekend is alles op’t gemak en zien we wel.

17. Wat stond er op je to do lijst vandaag?

Niets.

18. Waar geloof je in?

Niet in God of ‘iets hierboven’ alleszins. Wel in mijn relatie, in mijn kind, in mezelf, dat er nog mooie dingen zijn en de mensheid toch niet helemaal om zeep is.

19. Wat zou je graag uit je geheugen willen wissen?

Ik weet niet goed hoe het komt maar de laatste tijd zit ik weer vaak te denken aan van die kleine situaties op school (ik denk dat ik toen in het 2de middelbaar zat) die ik wel gewoon zou willen vergeten. Bijvoorbeeld dat hetzelfde meisje me altijd uitlachte en me Irma noemde (eerlijk gezegd snap ik nog altijd niet waarom …) of dat ik eens met een vriendin op de bus zat, we af moesten stappen en het gangpad versperd werd door andere kinderen die niet aan de kant wilden gaan.

20. Waarvoor mogen mensen je wakker maken?

Goh liever niet eigenlijk 😉 Haha. Nee je mag me wel wakker maken als je een noodgeval hebt ofzo. Maar dan zou je al naar mijn huis moeten komen, binnen moeten geraken en me dan zoeken want mijn telefoon staat op stil dus ik hoor het niet als je me zou bellen.

21. Wat wil je graag uitstralen?

Goh ik zou het fijn vinden als ik wel zelfvertrouwen uitstraal en goeie vibes 🙂

22. Wat is het laatste dat je voor het eerst deed?

Haaktutorials opzoeken!

23. Ben je bezig met politiek?

Eerlijk gezegd ben ik er niet echt mee bezig nee.

24. Is er iets positiefs uit het verleden waar je regelmatig aan terug denkt?

Oja, veel dingen hoor! Hoe ik altijd enorm hard kon lachen met mijn beste vriendin in het middelbaar, hoe mijn relatie startte, hoe leuk ik het vond om in het jeugdkoor te zingen, om wat random dingen te noemen.

25. Met wie spreek je regelmatig af?

Naast mijn ouders spreek ik het meest regelmatig af met Laura.

26. Wat voor weer is het vandaag?

Heel wisselvallig. Het zonnetje heeft al geschenen en het heeft al geregend ook.

27. Een huisje aan zee of in de Ardennen?

Allebei? Nee, nu het zo enorm heet is geweest ben ik er wel uit dat ik toch liever een huisje in de Ardennen zou hebben met veel bomenschaduw want dat is’t beste 🙂

28. Wat is je favoriete ontbijtje?

Vroeger was dat chocoladehavermoutpap en nu eigenlijk gewoon Griekse yoghurt met granola en aardbeitjes.

29. Zit je goed in je vel? Waarom?

Ja, ik zit tegenwoordig wel goed in mijn vel! Om verschillende redenen eigenlijk. Ik ben bezig met een 30 dagen 30 outfits challenge en daardoor heb ik allemaal leuke outfits aan waar ik me echt heel goed in voel. Daarnaast zit ik in een heel positieve mindset en gebeuren er allemaal fijne dingen.

30. Als je van deze maand iets meeneemt naar volgende maand, wat is het dan?

Als ik de intentie voel om iets te doen, dan moet ik dat gewoon doen. Niet té veel over nadenken en dan twijfelen en het toch niet doen of denken dat het toch allemaal niet zoveel uit maakt.

PS: Ik heb vandaag mijn eerste covidvaccin!!! Duim voor me dat het allemaal goed gaat 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 thoughts on “365 Vragen – Juni

  1. Ja door een leuke outfit kan je je soms al een heel ander mens voelen! Super leuk artikel om te lezen 🙂 En jaa doe mij ook maar een huisje in de Ardennen, heerlijk fietsen daar!

  2. Zo leuk om te lezen! Ik zou een huisje in de Ardennen ook echt geweldig vinden. Zelf ben ik trouwens ook meer een luisteraar! Heel veel succes vandaag met de prik 🙂

  3. Ik had gisteren mijn eerste vaccin! Niet ziek van, enkel een béétje een stijve arm. Valt goed mee dus. Ben wel blij dat het vooruit gaat. En mijn weekends zijn de laatste tijd zo druk dat het alweer drie weken geleden is dat we frietjes zijn gaan halen denk ik, gelukkig zondag weer joepieeee.

  4. Haha, frietjes, frietjes en nog meer frietjes! Made me smile 🙂 Je straalt zeker goede vibes uit! En veel succes vandaag met de prik, het komt vast helemaal goed.