365 Vragen – Juli

Ik beantwoord voor elke dag van de maand een vraag en de antwoorden deel ik op de (bijna) laatste dag van de maand. Dat doe ik jaar na jaar opnieuw! (allez, dat is toch de bedoeling 😉 )

1. Heb je deze maand iets leuks gepland? Vakantie!

2. Hoeveel geld heb je recent aan kleding uitgegeven? Veel te veel om goed te zijn. Ook de reden dat ik vanaf volgende maand een koopstop invoer.

3. Wanneer ging je voor het laatst naar een feestje? Mijn eigen trouwfeest telt niet mee he. Dan moet ik al efkes denken. Kan het me niet echt herinneren precies dus al héél lang geleden. Binnenkort ga ik wel naar mijn broer zijn trouwfeest.

4. Wat was je favoriete dag deze week en waarom? Zaterdag (gisteren, 3 juli) want dan liet ik m’n tattoos zetten en daar keek ik echt al heel lang naar uit.

5. Wanneer sliep je voor het laatst uit? Geen idee eerlijk gezegd. Ik slaap soms wel een beetje uit, tot 8 uur ofzo maar dat telt niet echt vind ik. Het zal wel zijn van voor de baby geboren is.

6. Ben je ergens verslaafd aan? Kleren kopen en suiker.

7. Wanneer nam je voor het laatst een risico? De afgelopen dagen eigenlijk. Er gebeurden wat spannende dingen met een grote impact en ik nam een beslissing en een risico ook. Binnenkort deel ik er echt meer over, haha :p

8. Heb je een auto? Ja!

9. Wat was het leukste moment van de dag? Mijn rustige ochtend: blogs bijlezen, ontbijten en mijn laptop opruimen.

10. Wat vind je een stom liedje maar zing je toch altijd mee? Pfoe, veel liedjes eigenlijk. Ik ben bijvoorbeeld echt geen fan van Niels Destadsbader maar ik zing daar toch – jammer genoeg – veel liedjes van mee.

11. Heb je een levensmotto? Goh ja, een motto, ik weet niet. Op zo’n vraag antwoord ik altijd: voor alles is een oplossing omdat ik dat een erg geruststellende gedachte vind.

12. Welke vraag wil je eens aan gelijk wie stellen? Ik zou echt super random vragen stellen aan bekende mensen om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen. Maar daarnaast wil ik ook eigenlijk aan best veel (onbekende) mensen vragen of ik eens in hun huis mag kijken. Daar ben ik namelijk ook altijd curieus naar.

13. Wat is je lievelingskamer in huis? De woonkamer toch wel. Die vind ik super gezellig en leuk om tijd te spenderen (als we er in slagen om het wat netjes te houden 😉 ).

14. Heb je een nachtmerrie die steeds terug keert? Het is al lang geleden dat ik ‘m had nu. Het is ook geen typische nachtmerrie denk ik – alhoewel, er komt een clown in voor. Ik droomde vroeger best vaak dat ik op een gigantisch springkussen zat en dat een grote clown op dat kussen aan het springen was en ik dan telkens super hoog vloog. Ik vond het mega eng.

15. Met wie voel je je het meest verbonden? Met mijn lief / man.

16. Zijn er dingen die je moeilijk over je lippen krijgt? Efkes denken. Oja, om de een of andere reden heb ik het lastig met “ik hou van u” maar niet met “ik zie u graag” ook al bedoel ik met dat laatste het eerste.

17. Wat draag je vandaag? Een losse jeans, slippers en een gestreept t-shirt.

18. Hoe ziet de perfecte zomerdag er uit? Zon! Als er maar zon is! Met wat schaduw om in te zitten. En verder mag alles gewoon op’t gemak. Go with the flow, niet opjagen, we zien wel.

19. Wat mis je momenteel? Zon. Haha. Ik beantwoord deze vraag op 27 juli en het is weer een week vol regen. Ik vind het echt een trieste zomer.

20. Droom je ergens van? Euromillions winnen 😉 en een fijne band met opbouwen en houden met de baby.

21. Op een schaal van 1 tot 10, hoe voel je jezelf vandaag? 8 ofzo. Best wel goed eigenlijk 😀

22. Wat is je favoriete quote? First we’ll cuddle, then we’ll see.

23. Noem 3 dingen waardoor je trots bent op jezelf. Dat mijn blog dit jaar vijf jaar zal bestaan, dat het lief en ik zo’n goed team zijn, dat de baby nog leeft en best gelukkig lijkt.

24. Sport je? Soms maar meer niet dan wel. Tenzij wandelen meetelt? Ik doe soms wel eens een lesje maar er zit zeker geen routine of systeem in.

25. Wat wil je over een jaar bereikt hebben? Ik doe daar niet aan mee. Er is niet per se iets wat ik over een jaar wil bereikt hebben. Ik wil me vooral goed blijven voelen. Allez ik stel zo wel lijstje op hé en ik heb mijn Day Zero Project maar dat hoeft allemaal niet per se.

26. Hoe zien je weekends er uit? Is dat hoe je het graag wilt? Mijn weekends zijn rustig en dat vind ik fijn. Ik zou dat ook graag zo houden.

27. Waar heb je vandaag het meest over nagedacht? Over wat ik volgende week allemaal ga uitspoken als het lief geen vakantie meer heeft maar de baby en ik wel.

28. Wanneer ging je voor het laatst naar zee? Dat weet ik niet meer eerlijk gezegd. Dat is al meer dan tien maanden geleden want ik ben nog niet naar zee geweest toen kleine D er al was. Denk ik? Nu twijfel ik. Maar we gaan morgen!

29. Wat heb je vandaag gedaan? Naar zee geweest en gezwommen met de baby. Niet in de zee 😉 We gingen naar Sunparks voor zijn eerste keer zwemmen in een echt zwembad en het was echt super tof. Voor herhaling vatbaar.

30. Wat is je lievelinsgeten? Domme vraag 😉 Frietkotfrietjes. En als ik dat even buiten beschouwing laat dan ga ik denk ik voor gevulde paprika’s met ovenpatatjes en yoghurtsausje.

31. Als je van deze maand iets meeneemt naar volgende maand, wat is het dan? Zwemmen met de baby is leuk dus dat wil ik zeker vaker doen. En een opgeruimd huis is veel waard dus dat wil ik ook wat vaker doen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 thoughts on “365 Vragen – Juli

  1. Dat zwemmen zag er inderdaad echt supertof uit aan je foto te zien! Schone favoriete quote ook! Ik moet nog twee weken en dan ga ik naar zee, dus ik hoop dat we toch nog iets krijgen wat op een zomer lijkt.

  2. Wat heerlijk dat zwemmen samen! Ben ook superbenieuwd naar de spannende dingen die je hebt gedaan die risico’s met zich meebrengen 🙂 Je maakt me héél nieuwsgierig.

  3. Wat leuk dat het zwemmen met kleine D zo’n succes was! Ik heb dus echt al een eeuwigheid niet meer gezwommen, terwijl ik het mijn halve jeugd elke week deed. Geen idee of ik het met onze baby’s nog eens ga oppakken. Met twee is het toch meer gedoe, je gaat niet even alleen met ze, haha.