365 Vragen – Februari

Ik beantwoord voor elke dag van de maand een vraag en de antwoorden deel ik op de (bijna) laatste dag van de maand. Dat doe ik jaar na jaar opnieuw! (allez, dat is toch de bedoeling 😉 )

1. Waar voel je je het best?
In mijn eigen huis toch wel.

2. Van welk moment van de dag geniet je het meest?
Van de ochtend als de baby aan zijn eerste dutje begint en ik mijn ontbijtje in alle rust kan opeten en een paar bladzijden in mijn boek kan lezen. Het gaat niet altijd zo goed maar als het wel gaat dan ben ik in mijn nopjes.

Als mijn kind naar de onthaalouder is geniet ik wel het meest van het moment dat ik hem ga ophalen en zijn lieve gezichtje zie.

3. Welke plannen heb je voor vanavond?
Zero plans.

4. Hoe voelde je je het grootste gedeelte van de dag?
Pf moe.

5. Waar heb je de laatste tijd erg van genoten?
De maaltijdboxen van Marley Spoon. Door een actie kon ik voor vier weken een box bestellen aan een voordelige prijs en daar zaten nu eens altijd heel lekkere dingen in. Ik vond het fijn dat ik dan niet over een menu moest nadenken en dat ik lekkere en toch meestal wel gezonde dingen at die ik anders niet zo snel zou klaar maken.

6. Hoe vaak heb je contact met je familie?
Een paar keer per week via Whatsapp en ongeveer een keer per week zie ik mijn ouders.

7. Wat heb je vandaag gedaan?
Ik ben op bezoek geweest bij mijn broer en heb daar pannenkoeken gegeten. En in de voormiddag maakten mijn vriend en ik hier een lange wandeling met mijn schoonouders.

8. Als je een extra dag vrij had elke maand, wat zou je dan doen?
Lezen lezen lezen!

9. Waar ben je vandaag dankbaar voor?
Voor hoe mooi alles er uit ziet in de sneeuw en dat we zo’n lieve, behulpzame onthaalouder hebben die meedenkt en af en toe eens laat weten hoe de baby het daar doet.

10. Wat heb je vandaag in je vrije tijd gedaan?
Gelezen en een deel van mijn kledingkast uitgezocht.

11. Wanneer gaf je iemand voor het laatst een cadeau?
Euhm dat zal mijn vriend zijn en dat was ergens midden januari. Het was nog een kerstcadeau dat er extreem lang over had gedaan om aan te komen (een handleiding van onze droomauto, wou hij heel graag 🤷🏻‍♀️)

12. Wat zou je missen als je in het buitenland zou wonen?
Ik kan dat moeilijk inschatten. Waarschijnlijk zou ik na een tijd mijn familie en vrienden wel missen maar ik denk dat ik vrij lang zonder kan. En daarnaast zeker frietkotfrietjes want ik denk dat die nergens zo goed zijn als hier bij ons.

13. Hoe tevreden ben je tegenwoordig?
Oeps das een dubbele vraag denk ik want die zat er volgens mij in januari ook al in. Ik ben nog altijd best wel tevreden. Het gaat wat met ups en downs omdat ik weer wat vaker onzeker ben tegenwoordig.

14. Ben je financieel onafhankelijk?
Als ik voltijds ga werken wel ja. Dan verdien ik genoeg om in nood mezelf en de baby te redden. Nu momenteel niet omdat ik mijn ouderschapsverlof opneem en die uitkering is om van te bleiten eigenlijk.

15. Hoe zag je Valentijn er uit?
Zoals een normale dag eigenlijk. Volgens mij aten we een pizza en ik bakte een brownie. Voor de rest herinner ik me niet meer zo goed wat ik precies deed.

16. Waar moest je vandaag door lachen?
Moet elke dag wel eens om mijn kind lachen omdat hij zo hard moet lachen als hij het hoofd van mijn vriend ziet. Geweldig.

17. Wat is het lekkerste dat je vandaag at?
Frietjes!

18. Wanneer heb je voor het laatst je haar gewassen?
Vandaag, de 18de toevallig. Ik deed samen met mijn vriend een workout en daarna nam ik een douche. Maar daarvoor was het al wel een week geleden dat ik het gewassen heb.

19. Hoe was je dag vandaag?
Best wel fijn. Alles liep redelijk van een leien dakje en ik voelde me goed. Bovendien scheen de zon af en toe en was het aangenaam qua temperatuur.

20. Heb je vandaag bewogen?
Ja hoor! Ik maakte een boswandeling. Ik beweeg elke dag wel eigenlijk.

21. Wat doe je heel graag maar doe je te weinig?
Lezen.

22. Wanneer ging je laatst winkelen?
Echt gaan shoppen shoppen deed ik voor ‘t laatst een week of 8 ofzo na mijn bevalling? Ik weet het niet goed meer. Misschien heb ik een keer gemist ook.

23. Hoeveel tijd bracht je vandaag alleen door?
Helemaal alleen, euh pakt een anderhalf uur? Ik nam een douche en heb buiten op ons terras in mijn boek gelezen in mijn eentje. De rest van de dag bracht ik samen door met ‘t lief.

24. Draag je thuis ‘normale’ kleren of comfy kleding zoals een legging of jogging?
Normale kleren eigenlijk. Ik wissel alleen tegen de avond om en doe dan mijn pyjama aan. Overdag draag ik altijd gewoon kleren alsof ik naar buiten zou gaan.

25. Wat is verwennerij voor jou?
Een stukje Côte d’Or chocolade nemen als ik daar zin in heb, eens een uur ongestoord in mijn boek lezen, frietkotfrietjes op een random weekdag, uit kunnen slapen, een glas koude Fanta, iets kopen van op mijn verlanglijst.

26. Wat heb je deze maand puur voor jezelf gedaan?
Kan niet echt iets bedenken. Oeps.
Edit: Ik heb gisteren met mijn vriendinnen afgesproken en dat was toch een hele namiddag + avond puur voor mezelf (en hen natuurlijk)

27. Wanneer ging je voor het laatst uiteten?
Oei, geen idee.

28. Als je van deze maand iets meeneemt naar volgende maand, wat is het dan?
Dat ik toch wel echt een lentemens ben. En dat een wandeling in mijn eentje wel leuker is met een podcast in mijn oren dus dat ik dat wel wat vaker kan doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 thoughts on “365 Vragen – Februari

  1. 11. Wanneer gaf je iemand voor het laatst een cadeau? -> Eigenlijk was dat misschien wel aan mij een beetje, met het Ongetemde Tijger boek! 😀

  2. Wat leuk dat je iedere maand een korte vragenlijst maakt. Super leuk om te lezen! Zelf heb ik al in geen tijden doordeweeks een spijkerbroek gedragen. Sinds de coronacrisis en het thuiswerken draag ik alleen maar comfy kleren :).