Shop my closet!

Shop my closet!

Serieus mensen, ik heb deze post al 6 keer geschreven. Zes keer. Ik zag The True Cost en Minimalism op Netflix en ik had echt iets van nope, het moet anders! Maar ja, ik vind het moeilijk om zo’n artikel met mijn argumenten en plannen heel gestructureerd vorm te geven aangezien ik hier gewoon in het wilde weg zit te typen. Ik ben ook meestal niet echt gestructureerd, als in ik begin hier gewoon te schrijven en zie wel hoe het gaat. Maar voor de post die ik eigenlijk wou schrijven, wil ik wel wat beter mijn best doen 😉 En ik schaam mij nu best wel over mijn shopgedrag en de grootte van mijn kleerkast. Ik ga er dus wel zeker nog iets over schrijven want ik heb wilde plannen, maar voor vandaag wil ik jullie gewoon even zeggen dat ik een deel van mijn kleren en schoenen en accessoires ga verkopen en dat jullie die dus kunnen overnemen van mij! Olé.

Ik heb wat dingen uitgedokterd en uiteindelijk bleek 2dehands voorlopig de beste optie. Je vindt mijn winkeltje hier. Ik heb ook een linkje in het menu bovenaan mijn blog gezet. Ik hoop dat het allemaal vlotjes zal gaan, maar mocht er toch iets mislopen of je ziet iets wat niet klopt, mail me dan hé!

De dingen die ik verkoop zijn ofwel helemaal ongedragen (erg erg) ofwel maar een paar keer gedragen ofwel gewoon gedragen maar nog in prima staat. Ik heb ook een paar make-upjes te koop gezet aangezien ik daar veel te veel van heb en dat dus letterlijk nooit gebruik. Dus al die dingen zijn ook hooguit een of twee keer gebruikt om wat dingen uit te testen.

Zo, is die webshop er uiteindelijk toch gekomen 😉 Hihi.

0
Volg:

6 Reacties

 1. Kaylin
  29 april 2018 / 12:01

  Ik had deze week al willen zien dat er een tabblad “shop” stond maar er was nog geen link of inhoud :p Superleuk initiatief wel. Veel succes ermee.
  Ikzelf koop enkel kledij wanneer ik er echt gek van ben of nood heb aan vervanging. Laatste aankoop van kledij dateert van eergisteren maar daarvoor was het geleden van midden februari.

  • Irene
   Auteur
   29 april 2018 / 19:48

   Amai ik wou dat ik dat ook kon! Wil het vanaf nu ook zo aanpakken.

 2. 28 april 2018 / 10:13

  Wauw, wat een hoop kleding en wat een gave kast zo! Heel veel succes met je winkeltje 😉
  Michelle onlangs geplaatst…29. Nog vijf maandenMy Profile

 3. 28 april 2018 / 10:12

  Mijn twee jaar oudere nicht koopt ook altijd in het wilde weg, maar geeft na een tijdje haar niet gedragen kleding door aan mij en de nichtjes nog onder mij. Soms zitten hier ook nog de prijskaartjes aan, hihi. Als ik mijn kledingkast uitzoek, stop ik het altijd in een tas en lever ik het in bij zo’n grote container die het dan weer doorgeeft aan mensen die moeite hebben met geld. Ik vind dit zo’n fijn idee! Er zitten echt leuke dingen tussen je shopje, maar voor mij helaas te klein haha
  Femke onlangs geplaatst…Dé Schrijfmeichallenge voor schrijversMy Profile

 4. 28 april 2018 / 10:06

  Mooie stuks heb je online gezet! Herkenbaar verhaal wel. Vroeger zat ik ook regelmatig met ongedragen/amper gedragen kleding in mijn kast. En sinds een paar jaar besef ik dat dàt anders moet. Nu komt er dus enkel en alleen nog maar heel bewust kleding binnen. Voelt zoveel beter 🙂 Hopelijk vinden al je spullen snel een nieuwe eigenaar!
  Sarah onlangs geplaatst…Short movie – Disneyland Paris ’18My Profile

error: Aha jij stiekemerd!