22 vragen aan 22 vrouwen • Caro

Ik presenteer jullie vandaag vrouw nummer vier in dit lijstje: Caro. Ik wou zeggen dat Caro een van mijn favoriete vrouwen is maar dat zijn alle vrouwen in deze lijst. En dat is meteen ook een van de dingen waarom ik zo van deze reeks houd: ik besef nog eens dubbel en dik hoeveel zalige vrouwen ik in mijn kringetje heb.

Goed, genoeg geleuterd, ik laat Caro aan het woord!

1. Stel jezelf eens kort voor: wie ben je, hoe oud ben je, vanwaar kennen we elkaar, waar kunnen we je vinden op social media, …

Hoi!

Ik ben Caro, een ukkie van 1m55 en werd 27 jaar op 14 juni.
Irene en ik zijn collega’s. Allez wat zeg ik, frollega’s eigenlijk! We zijn samen opgestart bij onze werkgever en tijdens de 1-maand-durende opleiding konden we het al snel goed met elkaar vinden. Ondanks we niet in dezelfde stad werken, hebben we nu een tof vriendinnengroepje met 4. Ik zou ze stuk-voor-stuk al niet meer kunnen missen!

Op sociale media ben ik niet zó actief. Ik heb Instagram, maar gebruik dat voornamelijk om dingen te delen met mijn vrienden.

2. Wat doe je qua dagbesteding? (Ben je thuis, werk je, studeer je, …)

Ik werk als bemiddelaar bij de Servicelijn van VDAB in Gent.

3. Als je zou gaan karaokeën (ik maak daar bij dezen een werkwoord van 😉 ), welk liedje zou je dan zingen?

Laat de zon in je hart –Willy Sommers

Zie vraag 20 om te weten voor welke persoon ik dit lied iedere keer met volle borst en vallende traan meezing.

C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\MEDIA\OFFICE14\AutoShap\BD18223_.wmf  GENIET VAN HET LEVEN, WANT HET DUURT TOCH MAAR EVEN…  C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\MEDIA\OFFICE14\AutoShap\BD18223_.wmf

4. Wat vind je het leukste aan volwassen zijn? En het moeilijkste?

Het leukste: 10 paar schoenen via Zalando bestellen en niemand die er iets van zegt!

& ik vind het ook wel echt fijn om mijn eigen leven vorm te geven. Ik kan soms echt stilstaan en denken: ‘Wat woon ik hier toch maar in een fijn huis; met een fantastisch lief; ik heb toffe collega’s; vrienden die ik misschien op 2 handen kan tellen, maar waarvan ik ondertussen ook weet dat ze échte vrienden zijn en nadenken over wat mijn leven in de toekomst nog allemaal kan brengen.’

Het moeilijkste: Het gevoel hebben dat er verwacht wordt dat je als jongvolwassene in deze maatschappij altijd maar moet streven naar meer en naar beter en naar nieuw en nieuwer en we precies niet meer tevreden mogen zijn met hoe het huidig is. Het “moét” altijd meer…

Oh.. én ruiten kuisen, ik haaaat ruiten kuisen! 

5. Wat zou je eten als je het vanaf nu elke dag als avondeten moet eten?

Ojeeee, lastige vraag.. Ik eet zo graag!
Euhm.. op dit moment denk ik mijn zelfgemaakte lasagne!

6. Ben je een propere eter of een smosser?

Vrij proper denk ik? (veegt de kruimels van haar t-shirt…)

7. Als je leven verfilmd wordt, wie moet jou dan vertolken en waarom?

Ha, laten we die film maar gewoon skippen!

8. Welk geluid hoor je graag?

Het geluid van de zee. Inclusief golven, spelende kinderen, krijsende meeuwen. Ooohjaaa, zomer!

9. Welke geur ruik je graag?

De geur van mijn lief! (als die niet een hele dag heeft liggen zweten tenminste..)
Ik ben ook heel erg gevoelig aan geur.. dus geuren die ik graag ruik komen extra binnen, maar geuren die ik niet graag ruik helaas ook..

10. Wat is het meest vieze dat je ooit hebt gegeten? Wat lust je absoluut niet? En wat is je lievelingseten?

K O R I A N D E R.  Wil je mijn eten verpesten? 1 kruimeltje koriander en opzet geslaagd, bah! Ook lust ik geen vis. Wel alle schaal- en schelpdieren. Weird i know, maar ‘tis zo.

Mijn lievelingseten wisselt heel vaak: champignonrisotto, lasagne, pad thai, alle soorten pasta, kroketjes, …

11. Wat is 1 ding dat je nog echt eens wil gedaan hebben in je leven?

Mama worden ☺

12. Ben je een introvert (laadt op van alleentijd) of een extravert (krijgt energie van het samenzijn met mensen)?

Wel.. ik kan echt niet goed alleen zijn. Ik haat alleen zijn zelfs. Ik heb andere mensen rond me heen nodig om energie te krijgen.. Maar ik ben zeker niet extravert.

Als mensen me voor het eerst zien zouden ze me zeker inschatten als introvert. Ik heb het erg moeilijk met sociale contacten leggen, vooral nieuwe contacten leggen. Ik krijg nu al angstzweet door er aan te denken.

Maar eens ik je ken en de klik er is, oooh boy, probeer mij dan maar het zwijgen op te leggen, haha!

Ik ga dan ook vaak die mensen waar ik me goed bij voel opzoeken, waar ik volledig mezelf kan zijn.. Dat zijn vaak ook de mensen die door die eerste erg introverte indruk kunnen kijken. Daarom dat extraverte personen mij echt niet aanspreken; ik krijg er rillingen van. Ze zijn vaak té luid, té open en té direct voor mij. Ik voel mij er altijd (nóg) kleiner door worden als ik in hun bijzijn ben.

13. Wat vindt je een aantrekkelijke eigenschap bij andere mensen?

Als men door het dolle heen kan zijn voor hele kleine dingen. Oprecht gelukkig zijn omdat er kaas in huis is bijvoorbeeld, haha.

14. Wat vind je jouw mooiste eigenschap? En je ‘slechtste’ eigenschap?

Mooiste eigenschap: Ik vind het zo belangrijk om er te zijn voor mijn vrienden en familie. Ze mogen me opbellen in het midden van de nacht en ik zal er zijn en vooral naar ze luisteren, hen laten merken dat ik om hen geef.

Slechtste eigenschap: Onzekerheid over mezelf. Het houdt me in veel zaken in het leven echt tegen. 

15. Ben je ergens bang voor?

Ik heb wel angst om niet graag gezien te worden en dan niet als ‘niet populair genoeg’ te zijn, maar echt als door niemand echt graag gezien te zijn. Ik vind liefde en graag zien zo belangrijk. Ik kan andere mensen echt in mijn hart sluiten en hoop dat ik ook wel bij andere mensen zo’n plaatsje in hun hart heb .

Ik heb ook val-vrees. Niet hetzelfde als hoogte-vrees 😉 

16. Waar kan je je echt aan storen?

Mensen die op een smal voetpad wandelen of in een drukke winkelstraat, én plots uit het niets, stilstaan, de hele weg blokkeren, niet langs de kant gaan en nóg erger een klapke doen met iemand uit de tegenovergestelde richting en zo heeeeeeeeeel den boel blokkeren en er zich niks van aantrekken. 

17. Ben je een emotioneel mens? Huil en lach je snel? Of net niet?

Ik ben heeel emotioneel. In mijn “puber-jaren” nog meer denk ik. Maar ook alle emoties. Ik lach erg veel, maar ik huil ook snel. Ik ben een erg angstig persoon en kan dan ook heel veel stress in mezelf hebben. Mijn lijf maakt het mij dan vaak wel duidelijk dat er heel wat zit te borrelen…

18. Wat is je ultieme kleine gelukske?

Met blote voeten door het gras lopen in de zomer.

19. Als je zelf je naam mag kiezen, welke zou je dan kiezen?

Ik ben eigenlijk best tevreden met Caro, zou hem niet willen wisselen. Als iedereen hem tenminste eens correct zou uitspreken, ‘tzou al veel doen (K-AA-R-OO).

20. Als je met gelijk wie (dood of nog levend, bekend of onbekend) op restaurant mocht gaan, met wie zou je dat dan doen?

Met mijn meter. Ze stierf in de zomer van 2016 op haar 48 jaar. Ze was als een 2e mama voor mij en is mama van een prachtige tweeling, mijn neef(je) en nicht(je): Lukas & Marie. Ondertussen zijn deze twee 18 jaar, bijna 19 –oh god- en zou ik er alles voor over hebben om mijn meter nog eens terug te zien en haar advies te vragen, haar mee te geven hoe goed haar 2 kinderen het wel niet doen en haar te vertellen hoe hard we haar allemaal missen en vooral om nog eens zo’n goede knuffel te geven. 

21. Wat is je levensmotto?

“Als ongeluk in een klein hoekje zit, zit geluk dus overal.”

22. Heb je een boodschap voor de lezers? Iets wat je ze echt graag wil meegeven?

Heb lief <3.

Merci Caro! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 thoughts on “22 vragen aan 22 vrouwen • Caro

  1. Wat een mega leuk concept is dit – I love it! Super leuk om zo ook een soort de vrouwen in jouw leven te leren kennen. Echt heel leuk denk ik ook om later terug te lezen, zoiets. En wat een leuke, vrolijke foto van jullie samen! Veel liefs (: (En wat ziet je blog er prachtig uit zo; ik vind de kleurtjes echt vrolijk en passend!)
    Stella schreef laatst over Daar is ‘ie dan – een nieuw hoofdstuk!My Profile

  2. Wat een mooi levensmotto! En ik vind het leukste aan volwassen zijn hilarisch. Je hebt helemaal gelijk. *overweegt om weer naar een digitale winkel te surfen*:)
    Naomi schreef laatst over SAS-levenMy Profile