2022 • Week 37

IK SCHRIJF DIT OP ZATERDAGAVOND VAN AAN MIJN NIEUWE LIEVELINGSPLEK IN MIJN NIEUWE KEUKEN!!!! Want ja, ze staat er, eindelijk!

Maar van die keuken was dus aan het begin van de week nog geen sprake uiteraard. Maandag ging ik een voorlopig laatste keer sporten in het ziekenhuis. Ik was er nog niet helemaal uit of ik het volledige traject (= 32 sessies – 2 keer per week 2 uur sporten in het ziekenhuis) al aan wilde gaan maar heb uiteindelijk besloten om te wachten tot het hier thuis wat minder chaos is. Ik vond het toch allemaal wat veel worden en miste mijn volledig vrije maandagen. Ik deed een test om te zien hoe mijn spieren eraan toe zijn en mijn buikspieren zijn bovengemiddeld. Ik dacht dat er met het resultaat geknoeid was maar nee, het bleek te kloppen. Bizar! De spieren aan mijn linkerkant die zorgen voor rotatie zijn dan weer ondermaats.

Na het sporten beloonde ik mezelf weer met een donut en sloeg ik thuis als een zot aan het kuisen omdat ze dinsdag de keuken kwamen brengen. Alleen vergat ik daarbij de afspraak om D in te schrijven in zijn toekomstige school. CHAOS zeg ik u. Ik kan ineens niets meer onthouden. Gelukkig is dat hier om de hoek en mocht ik toch nog komen. Verder maakte ik een giga portie gebakken rijst.

Ik maakte deze week ook bitter weinig foto’s en de foto’s die ik maakte brachten vooral eten in beeld. Prioriteiten eh. Op dinsdag brachten ze de keuken in dozen en pakketten en ik had geen geduld meer. Ik wilde zo graag dat die keuken er al stond! ‘s Avonds brachten we spontaan een bezoekje aan de McDonalds waar D zowaar echt kipnuggets at in plaats van ze alleen als provisoire lepel te gebruiken om zijn potje ketchup leeg te eten.

Kleine gelukskes van het midden van de week waren mijn favoriete koffiekoek, meegebracht door een collega en met een groepje collega’s uit een escaperoom ontsnappen. Ik wist niet dat ik dat zo leuk zou vinden maar ik wil dat nu met het lief ook eens doen. Echt tof!

Groot klein gelukske was dat ik eens een ring had laten zien aan het lief en dat ik die deze week kreeg. Wel in zeven haasten en totaal niet morantisch ofzo – ‘aja hier, das voor u’ – maar ik was er toch neig mee in mijn nopjes.

Dan, woensdag kwamen ze de keuken installeren. Ik zeg ze want ik had een busje aan werkvolk verwacht maar in plaats van een busje parkeerde er een chique BMW voor de deur en stapte er geen werkmannen uit maar welgeteld 1 werkman. Ik vroeg nog of de rest nog moest komen maar die mens ging dat in zijn eentje doen. Normaal ging dat op donderdag klaar zijn maar het was pas deze namiddag (lees: zaterdag rond 15u) echt af. Er was een probleem met een van de werkbladen dat raar gezaagd was maar de keukenman heeft dat opgelost en ik zweer het maar die mens is een held. Ik kan daar niet bij met mijn verstand dat hij dat allemaal alleen heeft gedaan en dat het er zo mooi uit ziet. Niet dat ik geen vertrouwen had in hem, maar toch.

Zaterdag kreeg hij hulp van iemand en die man leek zo hard op mijn broer dat zowel het lief als ik even in de war waren en dachten ‘hu? wat staat die hier nu voor de deur te doen?’. Bizar!

Donderdag aten we nog maar eens frietjes maar dan picnicgewijs op de vloer in de living (heel gezellig eigenlijk) en vrijdag ging ik ‘s avonds uiteten met een vriendin (ook heel gezellig). Ik vergat donderdag mijn afspraak bij kine en voelde me echt een beetje een mislukkeling want ik vergeet normaal nooit afspraken en kom nooit te laat en nu dus twee keer in een week tijd.

En nu is het dus zaterdag en zit in mijn nieuwe keuken op mijn laptopje te tokkelen en ben ik intens content dat dit deel al achter de rug is. Morgen (zondag dus) vieren we D’s 2de verjaardag (maandag) met een mini mini feestje en taart en een slinger!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 thoughts on “2022 • Week 37

  1. Ha zo leuuuk! Dat restaurant-eten ziet er goed uit. En ja tof hé zo’n escape room! Op papier ook niet echt iets voor mij want competitief en tijdsdruk en zo maar ik vind dat dus ook echt tof. Veel mensen hebben me ook al een TikTok doorgestuurd van een online ‘Harry Potter’-escape room. Minder leuk lijkt me, maar ik ga ‘m toch eens testen!

  2. Hoera voor de nieuwe keuken! Ik snap wel dat je opgelucht bent dat die er eindelijk is en je kunt genieten van je nieuwe favoriete plek. Gefeliciteerd met D vandaag – hopelijk hadden jullie een leuk feestje gisteren 🙂

  3. Jaaa de keuken is er! Wat fijn dat je binnenkort je eerste baksel kan maken 😀 Ben benieuwd naar foto’s, mocht je die hier gaan plaatsen 🙂
    Ah ja ik zou me bij het vergeten van afspraken ook zo rot voelen, maar soms heb je dat nou eenmaal. Dan is het hoofdje te vol en dan past zoiets er niet meer bij. Zo heb ik het tenminste. Gelukkig heb je het wel nog goed kunnen oplossen 🙂
    Een hele fijne verjaardag van D gewenst!