2022 • Week 36

Ik dacht even om geen weekoverzichtje te maken van afgelopen week maar ik ben hier toch nog, al zal het wel redelijk beknopt zijn en de foto’s heb ik er random bij gezet. 🙂

Maandag startte ik mijn week weer met een sportsessie in het ziekenhuis. Daarna stopte ik nog eens in de Hema waar ik voor D nog een zonnebrilletje kocht en wat leuke stickers voor in mijn nieuwe journal. ‘s Avonds bezochten we de infoavond van een schooltje in onze buurt. D was daar nogal in zijn nopjes en ik had een goed gevoel bij de juf die ik nog ken van vroeger. Wat ik vooral fijn vond (in tegenstelling tot een andere school waar we gingen kijken) was dat je hier als ouder mee op de speelplaats mag ‘s morgens om je kindje af te zetten in plaats van snel snel afscheid te moeten nemen aan het poortje.

De juf had in haar klasje van die leuke ‘tegels’ met vloeistoffen in.

Ik zat de afgelopen twee weken in een mini dipje op’t werk omdat er precies niets gebeurde en mijn inspanningen geen resultaten opleverden maar deze week ging het beter en had ik ineens allemaal leuke gesprekken met mensen. Hopelijk brengt het op! Maar zo niet was het toch een toffe week op dat gebied. 🙂

Donderdagavond barstte er een mega onweer los nadat ik D in bed had gelegd. Ik was zo in mijn nopjes! Er was elke seconde wel een lichtflits te zien en ik filmde een paar mooie bliksemschichten! En maandag hadden we op dat gebied ook al ‘geluk’. Ik word daar wel echt blij van moet ik zeggen.

Zaterdag gingen D en ik de stad in want er werd weer lustig in huis gewerkt en dan zijn we best niet in de buurt. We deden boodschappen en haalden een nieuwe regenjas en regenbotjes voor het manneke. Ik bracht een bezoekje aan mijn ouders.

De collega die een week of 3 geleden trouwde stuurde eerder in de week ook wat foto’s door:

Door mijn roze feestoutfit kon ik mezelf altijd makkelijk spotten op de foto’s.

En gisteren trok ik met een cheesecake naar een vriendin/ex-collega voor een chill dagje (en er was pizza!) waar ik zelfs helemaal van opgeladen terug naar huis kon.

Deze week komt dus de keuken. Hoera! Daarna zijn de werken nog lang niet gedaan maar ik heb wel het gevoel dat we toch al een nieuw hoofdstuk in gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 thoughts on “2022 • Week 36

  1. Wat onweer betreft zijn we inderdaad in één week tijd even goed verwend haha, hier ook! Ik schrok me dood midden in de nacht omdat de regen keihard tegen de rolluiken aan knalt en ik dat geluid in het nieuwe huis nog niet kende. Toen ben ik ook opgestaan en heb ik even naar de flitsen gekeken 🙂
    He wat vervelend he, dat je twee mindere weken had op werk. Ik kan me dat nog goed herinneren van de tijd dat ik dat werk deed. Als het even niet lukt kan dat er zó inhakken. Dat heb ik bij geen enkele andere baan zo erg gehad als daar. Want dat heeft meteen effect op het hele werk. Gelukkig ging het inmiddels alweer beter!
    Oh en nu je over regenkleding schrijft, dat moet ik nodig ook eens voor Lotte gaan regelen voor op de fiets!
    Een fijne week voor jullie! <3

  2. Haha, hoe D op zijn triptrap zit, als een echt meneertje, moest daarbij lachen. Zalige roze jurk trouwens, staat je super goed! Ik ben zo half-half fan van onweer: zo op’t randje van leuk en toch een beetje bang haha. Zeker wanneer het zo “boven je hoofd” zit. Liefs & fijne week!