2022 • Week 35

Maandag was een fijne dag seg! Maar echt! Ik fietste ‘s morgens naar het ziekenhuis om anderhalf uur te sporten (rugschool). Ik moest beginnen met fietsen . Helaas mocht ik dat niet overslaan, ondanks dat ik al een half uur naar het ziekenhuis had gefietst. :p Na het sporten ging ik nog even ‘t stad in om wat body’s in te slaan voor D die nu maat 98 nodig heeft. Ik vond keileuke in C&A met korting en ook in de Zeeman. En daar kocht ik ook nog een slaapzakje met hondjes op en van die schuimfiguurtjes voor op de douchemuur. Ik trakteerde mezelf op een met aardbei gevulde donut en fietste terug naar huis.

In de namiddag ging ik met Laura naar de kringloop. Vanaf september doe ik weer van koopstop maar ik hield me nu ook al in . ‘s Avonds maakten we met ons drietjes nog een wandeling en bakten we frietjes.

Dinsdag had ik post van Och Monika die ik nu support via Patreon omdat ik zo’n fan ben van haar illustraties. Ik krijg nu elke maand een kaartje en sticker opgestuurd en digitale goodies.

Ik had vandaag het plan opgevat om ‘s avonds onze propere was eens op te ruimen maar daar had ik eerlijk gezegd gewoon geen zin meer in, zoals gewoonlijk. Dus dat heb ik dan ook maar niet gedaan. Die was gaat toch niet lopen. In de plaats daarvan wandelde ik met Archie, vond een boek in het bibkastje in de buurt en maakte ik e i n d e l i j k een foto van de zonnebloemen hier in de buurt. Die zijn groooot! Daarna keken we nog een stuk naar Allegiant (te moe om hem uit te kijken).

Woensdagochtend ging ik met D en de schuimfiguurtjes in de douche. Ik vind het zelf mega vrolijk dus dat was fijn om de dag mee te beginnen en op een traan of drie in het begin na, ging het met D ook best goed. We hadden met-de-fiets-naar-het-werkdag vandaag. Ik ga zo goed als elke dag met de fiets maar had nu toch maar een herinnering in mijn gsm gezet want het zou nogal typisch zijn als ik dan net op deze dag besluit om niet te fietsen. Ken jezelf eh.

Na onze teamvergadering werden we getrakteerd op een belegd broodje en trokken we erop uit met de fiets om een ijsje te gaan eten. D was de hele dag bij zijn oma geweest dus ik reed daar na het werk naartoe en het lief kwam ook. Daar ontdekte ik dat ik blijkbaar mijn ontbijtkom van op’t werk in mijn tas heb gestoken… Bizar. Ik snapte het niet, haha. #mombrain

We aten bij mijn schoonmama spaghetti en maakten daarna met D en de hondjes nog een wandeling. D liep met Mooseje wat ik mega schattig vond. En toen het kindeke sliep, keken het lief en ik Allegiant af en zette ik daarna nog The Great British Bake Off op.

Donderdag was ik een dagje thuis met D. Zijn onthaalouder werkte niet omdat het 1 september was en haar kindjes naar school gingen. ‘s Morgens was het lief er ook nog bij en bezochten we een huis. 5 jaar geleden, toen wij op zoek waren naar een huis, stopten we er een briefje in de bus om te melden dat we interesse hadden maar daar kregen we nooit reactie op. Een paar jaar geleden kwam het te koop voor Heel Veel Geld. Maar nu hebben ze meer dan 200.000 euro van de prijs af gedaan en was ik toch héél benieuwd om het eens te zien. Prachtige vloeren! Er zit enorm veel potentieel in maar het is niet haalbaar voor ons (en het komt nu ook niet uit natuurlijk met de verbouwing enzo). En nu ik het gezien heb, kan ik het loslaten. 🙂 ‘s Middags deed ik een dutje met D en las ik wat in mijn boek en daarna speelden we met ons tweetjes met de auto’s (duh) en met de trein en de bal én fixte ik eindelijk de was. En toen het lief ‘s avonds thuis kwam haalden we frietjes.

Vrijdag ging ik dan maar terug aan het werk. 😉 Het was nog wel een fijne dag en ik had een Berlijnse bol als vieruurtje dus veel beter ging het ook niet meer worden natuurlijk. Ik kreeg een leuke foto doorgestuurd van D die aan het verven is met een autootje. Dat vond hij nogal raar in het begin blijkbaar maar ik snap het wel. Auto’s zijn heilig, daar ga je niet mee door verf rollen. Maar kijk hoe schattig hij daar zit met zijn tongetje zo door zich te concentreren. ‘s Avonds ging ik met D nog snel boodschappen doen, aten we, keken we wat autofilmpjes en was de avond ineens voorbij. Voor het kind toch. Ik maakte nog een wandelingetje en terwijl het lief op café ging met zijn vrienden, keek ik een film (de tweede van After).

Zaterdagochtend werden D en ik pas om 8u wakker. Whaaat?!  Ik was een hele dag op pad met D’tje die echt een extreem goede dag had en zo vrolijk en lief was. Was fijn! ‘s Morgens blogde ik wat terwijl hij zichzelf bezighield en schattige dansjes deed. Daarna deden we boodschappen, aten we iets en gingen we dutten. Omdat hij dan ‘s morgens vrij lang geslapen had, duurde het ook efkes tegen dat hij in slaap viel ‘s middags maar ik laat hem gewoon doen en lees ondertussen in mijn boek en uiteindelijk sliep hij toch nog twee uur.

In de namiddag ging ik eens naar mijn ouders met hem en daarna moesten we weer naar de winkel omdat ik wat dingen vergeten was. Typisch. In de Kruidvat kocht ik 4 pakken pamperkes, een paar pakjes van die mais-chipskes van Ella’s Kitchen en een nieuw boekje. Er werd nog in het zo goed als leeggelopen zwembad gespeeld (dan staat dat ding de hele zomer, wil hij er bijna niet in en nu we het gaan opruimen moet er in gespeeld worden uiteraard). We namen een douche zonder zeuren dankzij de schuimvormpjes. ‘s Avonds toen het kind sliep aten het lief en ik een pizza en keken we de helft van de Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

En vanmorgen stonden we weer pas om 8u op! Hemels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 thoughts on “2022 • Week 35

 1. Wat fijn van dat huis, dat je dat nu los kunt laten. De vloeren zijn inderdaad geweldig (en jouw schoenen ook;)).
  Die ontbijtkom moest ik om grinniken. Daar moet inderdaad even iets in je brein kortsluiting hebben gehad:).

  1. Het bleef maar in m’n hoofd spoken dus eens gaan kijken was de enige oplossing 🙂 Het was ook wel de moeite om eens gezien te hebben. Ben benieuwd wat er uiteindelijk van terechtkomt.

  1. Goeie vraag, haha :’)
   En ja, het was héél duur. Het is nog altijd best wel duur (meer dan 400.000) vind ik voor de hoeveelheid werk (en geld) die nodig zijn om het leefbaar te maken. Ben wel benieuwd om te zien wat ervan gemaakt wordt!

 2. Ziet en klinkt als een fijne week! Ik moest enorm lachen om die ontbijtkom, maar ik zou het zelf ook kunnen meemaken. Bij mij heet dat #brainfog

  Fijne zondag en een goeie week alvast!