2022 • Week 34

Maandag was een drukke dag! Dat kwam vooral doordat ik dat er zelf van maakte hoor want al bij al viel het nog best mee. Ik begon de dag met mealpreppen zodat ik maandag en dinsdag ‘s avonds niet meer moest koken. Met de overschot konden we dan woensdag ook nog een maaltijd maken. Handig! Ik was tegen de middag klaar en toen was het gelijk ook tijd om naar ‘t station te fietsen want ik ging naar Antwerpen. Mijn afspraak met Lenah van DOE TA NI TATTOE lag al efkes vast. Ik had een aantal weken terug uit haar flash een meisje gezien dat ik super leuk vond maar besloot haar toen niet te contacteren en het aan me voorbij te laten gaan. Maar toen zag ik een paar weken later dat bijna alles uit die flash al gekozen was behalve het meisje met mijn kapsel (foto was wat wazig dus die heb je nog tegoed). Dus dat was een teken hé. Ik nam er meteen nog een citroentje bij ook.

Verder was het wel een normale week. Er werd gewerkt, ik kreeg een Kinder Bueno van het lief en ik had keuzestress over mijn belegd broodje. Ik kon niet kiezen tussen een broodje met roomkaas en zalm of kip en pepersaus. Twee van mijn collega’s speelden blad steen schaar om de knoop door te hakken (het werd een broodje met kip en pepersaus) maar omdat mijn andere collega ook naar beide benieuwd was besloten we er elk eentje te bestellen en dan van elk broodje de helft te nemen. Beste oplossing!

We maakten deze week ook regelmatig ‘s avonds nog een wandeling met D. Hij rijdt dan op zijn brommer en na vijf minuten dragen het lief of ik dat ding dan en lopen we achter D aan. Heel fijn. Nee, ik vind het wel echt een fijn ritueeltje! Op een van die wandelingen kwamen we een mooie rosse poes tegen die uitvoerig van een afstandje bestudeerd moest worden onder continu aanwijzen en “poes! poes!” roepen van D.

Verder lagen dinsdagavond denk ik de laatste tegels in wat de nieuwe keuken wordt. Alleen de voegen moeten nog gedaan worden. Ben content! Het zijn dus compleet andere tegels dan wat ik eerst wou maar ik ben hier ook erg blij mee. Het fijne eraan is dat D nu tijdelijk ook een lekker grote speelruimte heeft.

Woensdagavond ging ik voor een kindjesmenu als avondeten. Allemaal dingen met een korstje en gebakken appeltjes. Jammie! Ook een kleine overwinning: D ging in de douche met zijn vader en het was met frisse tegenzin en 78 autootjes tegen zich aangeklemd maar zonder tranen! Dat noem ik nog eens een succeservaring se! Dat hij sindsdien weer begint te krijsen als hij in de badkamer is, vergeet ik maar even. De rest van de week placeerde ik hem af en toe in de pombak in de keuken om hem zo een beetje te wassen (note to self: de stop NIET gebruiken want dat zorgt voor verse paniek).

Donderdagavond ging ik naar de kinesist en moest ik ineens next level oefeningen doen zoals planken met mijn ellebogen op een bal (serieus… wie bedenkt dat??!!) en viel ik er na letterlijk 2 seconden af want ik heb geen evenwicht en buikenspieren van niets. Het was ook nog eens veel te warm en ik heb dus nog altijd spierpijn.

Op zaterdag werd ons terras opengebroken (het lief en zijn familie graafden de nieuwe septische put in) en spendeerden D en ik de dag voornamelijk met in de auto zitten en naar winkels rijden. In de voormiddag deed Fien mee en gingen we in de Action wat spullen voor de graafwerken halen en daarna reden we naar het bos voor een wandelingetje. Het was daar lekker fris en rustig. ‘s Middags wilde D niet slapen maar ik wel. Helaas was hij daardoor in de namiddag ook echt in een rotte bui. Kan gebeuren natuurlijk maar vermoeiend was het wel. Pfoe! Gelukkig werd er ook taart gegeten en sliep hij als een roosje.

Vandaag was wel echt een toffe dag! In de voormiddag hielden D en ik ons bezig terwijl het lief nog wat in de grond ploeterde. Er werd een geweldig middagdutje gedaan (YES!) en daarna gingen we naar een rommelmarkt. Het idee was om wat speelgoed voor D te kopen maar we scoorden alleen aan auto van Playmobil. Het viel een beetje tegen voor de rest. Om af te sluiten aten we een braadworst hotdog maar toen het lief 1/3de van zijn worst uit zijn broodje liet vallen (de duts!) was de pret écht over en gingen we naar huis. Je moet weten wanneer het genoeg is hé.

En zo is het alweer zondagavond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 thoughts on “2022 • Week 34

 1. Als Flo iets voor me meeneemt is het meestal ook Kinder Bueno, zo lekkerrrr 😀
  Leuk je nieuwe tattoos! Bij mij kriebelt het ook zo erg, maar moet echt sparen voor huis dingen en een camera eigenlijk…

 2. Zo tof al die tattoos 😀 Bij mij kriebelt het ook alweer een tijdje.. mmm.
  En mooi die tegels!
  Hoop dat D’tje snel een beetje grager in bad gaat want dat is toch wel zo handig 😉 Als kind zijnde vond ik het bad ook niks, maar nu ik ouder ben zou ik niets liever willen dan een bad haha!

 3. Haha ik zie het helemaal voor me, planken met je elleboog op een bal, dat zou mij ook niet lukken inderdaad… en vindt D. het ook erg om in bad te gaan (of hebben jullie geen bad)? Mijn oudste zoon schreeuwde ook steeds moord en brand maar toen hadden we een klein (opklapbaar) badje en daarin durfde hij wel. Eerst in de woonkamer, daarna ook in de badkamer. Inmiddels is hij 7 en doucht hij zelf, maar ik moest eraan denken 😉

  1. We hebben zo’n klein “baby”badje waar hij vroeger (tot een paar weken geleden dus) wel héél graag in ging. Ik heb het plan op gevat om het ook eens beneden te zetten, misschien dat dat wel gaat 🙂

 4. Altijd weer leuk om je weekverslagen te lezen, klinkt als een hele productieve week zeg! Zalig dat jullie blad-steen-schaar deden voor het broodje, super blij voor jou dat je je daar zo goed amuseert. Lijkt mij een vree tof team 😀 Fijne week!