2022 • Week 33

Weer een weekje voorbij! Het was een dertien in een dozijn week met een knaller van een einde!

Ik startte de week met een ritje terug naar huis van zee, samen met D. Ik had zijn autostoel vooraan gezet zodat hij naast me kon zitten en wat makkelijker naar buiten kon kijken en dat leek te helpen. De rit verliep bijzonder vlot! Oef! En het leuke was dat we in de namiddag nog met ons drietjes gingen zwemmen én een ijsje eten. Ik had aardbei cheesecake en Kinder Bueno, het lief koos tiramisu en pistache en D’tje nam chocolade waarvan ik dan nog de helft mocht opeten.

Verder bestelden we dinsdag pizza. Ik had echt absoluut geen zin om te koken maar nog voor ik dat had uitgesproken stelde het lief pizza voor dus ik was zeer content. Vooral ook omdat ik dan de dag erna nog restjes mee kon nemen naar mijn werk om er ‘s middags nog eens van te genieten.

Het dieptepunt kwam helaas ook dinsdag in de vorm van de mededeling dat onze keuken een paar weken vertraging heeft. We waren best boos want we moesten het van een externe partij horen waarna de keukenwinkel zelf allemaal smoesjes opdiste en zichzelf een paar keer tegensprak en enfin, het is gewoon kut allemaal. Door de vertraging schuiven alle andere werken ook op en hebben we waarschijnlijk pas laat in de herfst onze verwarming terug beneden en dat vind ik een beetje stresserend.

Donderdag nam ik in de voormiddag vakantie omdat ik in het ziekenhuis een gesprek had om het traject bij de rugschool op te starten. Ik dacht dat het twee uur zou duren omdat ze me dat op voorhand hadden gezegd maar na een half uur bleek ik al klaar te zijn. Daar was ik wel blij mee! Ik had ineens veel meer tijd vrij en besloot dan maar boodschappen te gaan doen. Liesbet wees me op hazelnootpasta in de Aldi dus ik ging daar heen en kocht een pot. Het smaakt naar Kinder Bueno vulling (lees: extreem lekker) dus ik ben van plan komende week nog een pot te halen. Uiteraard.

Het lief en D knutselden een trapje in elkaar (van Ikea) zodat D mee aan het aanrecht kan en zelf zijn handen kan wassen en ik maakte een brownie. Ik had nood aan wat extra ontspanning en dat werkt altijd. Daarna keek ik naar The Great British Bake Off (helpt ook altijd).

Het hoogtepunt was dan weer voor zaterdag. ‘s Morgens ging ik eerst met Laura nieuwe sportkleren kopen in de Decathlon. Ik kocht maar liefst 4 outfits! Ik ga sporten in het ziekenhuis voor m’n rug maar ik wil het daarna ook op eigen houtje verder blijven doen. Alleen pasten al mijn oude sportkleren niet meer dus ik zag het maar als een investering in mezelf.

En dan, na D’s dutje in de namiddag, sjeesten het lief en ik nog naar het shoppingcenter om een outfit voor hem te halen want we hadden ‘s avonds een trouwfeest van een van m’n collega’s! We liepen de H&M binnen en vonden in de solden meteen een broek en jasje en daarna nog een hemdje. Na een kwartier waren we weer buiten! Tijd genoeg nog om uitgebreid te douchen en aan te kleden. Ik had een leuke roze jurk met pofmouwen en besloot om mijn blauwe glitter Vans aan te doen in plaats van mijn hakken die ik had gekocht. Maar we gingen te voet naar de locatie dus dat vond ik wel een geldige reden. 😉

De ceremonie was mooi (paar keer traantjes weggeslikt) en iedereen zag er prachtig uit en het eten was lekker en de muziek was top. Het lief en ik hebben GEDANST! Ik schrijf het in drukletters want ik heb echt al jaaaaaren niet meer zoveel gedanst en me vooral 0,0 aangetrokken van wat andere mensen potentieel van me dachten. Na 10 minuten op de dansvloer lag ik al op de grond (geen idee hoe dat ineens kwam en ik drink niet hé!) maar dat drukte de pret niet, haha. Rond kwart voor 3 wandelden we naar huis en rond 10 na lag ik in mijn bedje. Het was geweldig!

links: giga hibiscus (zo groot als mijn hoofd!) in de tuin van mijn schoonouders

Minder geweldig was deze ochtend. Ik was zo mottig als een garnaal. Weet ook niet hoe dat kwam want ik drink geen alcohol. Ik noem het een waterkater. Nee, ik denk dat het vooral van moeheid was. Die is van heel de dag niet meer weggetrokken en morgen heb ik ook een drukke dag voor de boeg! Normaal was ik dinsdag nog thuis omdat ze woensdag de keuken gingen plaatsen en dan kon ik nog wat opruimen enzo maar die dag verlof heb ik maar geschrapt en daar heb ik nu wat spijt van natuurlijk.

Anyway, hoe was jouw weekje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 thoughts on “2022 • Week 33

 1. GlitterVans? Superleuk! Ik had ook onlangs een trouwfeest en had hoge hakken aan. Maar na een uur merkte ik dat dit niet goed ging komen. Heb dus erna gewoon mijn Birkenbergs slippers aangedaan. Ik hoop dat het niet opgevallen is, oeps. :p Het was gelukkig geen super sjiek sjiek trouwfeest.

 2. Die pasta klinkt zó lekker! En het feestje klinkt ook geweldig. Behalve de waterkater na afloop dan. Ik hoop dat die inmiddels een beetje is bijgetrokken.

 3. Die pasta klinkt fantastisch, zou aldi in Nederland dat ook hebben. En zo balen van die keuken pff, hopelijk valt het allemaal mee. als het zo warm blijft heb je in elk geval de verwarming voorlopig nog niet nodig

  1. Laat ons zeggen dat dat meer suiker dan hazelnoot is 😉 Maar ik heb toevallig ook via Crisp pure hazelnootpasta besteld. Die moet ik wel nog proeven maar daar zit alleszins geen suiker in 🙂

 4. Oh mannn wat balen van de vertraging van de keuken! Is daar ook via een andere weg niets meer aan te doen? Ik zou daar ook echt boos om kunnen worden, en al HELEMAAL als ze dan ook nog excuseren gaan bedenken terwijl je weet dat het anders zit pffff. En dan ook zonder verwarming meh. Ik hoop dat daar nog iets op te verzinnen is tegen de tijd dat het kouder wordt.
  Ik zie de roze jurk met blauwe Vans al helemaal voor me en het is echt een top combi! Als Vans verslaafde wel lichtelijk (of toch stiekem wat meer) jaloers op je blauwe glitter 😀
  Kinder Bueno is mijn forever guilty pleasure haha, maar weet niet of ik alleen de vulling zo lekker zou vinden. Ik heb ooit eens alleen de witte penotti van Duo Penotti gekocht en dat vond ik één grote deceptie. Maar dat is kwestie van smaak haha.
  Hahaha ik drink dus ook bijna nooit en heb van goede feestjes ook altijd een waterkater (leuk woord :D). Maar ik ben dan ook een omaatje dat niet goed gaat op laat naar bed gaan en teveel socializen 😛
  Ik ga heel hard voor jullie duimen en goede vibes het universum in sturen dat het op een of andere manier toch nog eerder goed komt met jullie keuken en je niet in de kou zit straks! <3

  1. Oh ik was ook echt ZO BOOS! Niet normaal! We hebben wel een nieuwe datum gekregen dus duimen dat het dan lukt!
   En ja, ik ben ook wel een oma hoor. Ik slaap normaal tegen 23u ten laatste! Ben ook snel moe en al helemaal als ik dan zoveel dans (niet dat ik dat vaak doe :p)!

 5. Stom van de keuken, daar zou ik ook echt heel hard van balen. Het trouwfeest zag er wel echt heeeeel leuk uit! En I love Kinder Bueno-vulling (al heb ik echt al héél lang geen Bueno gegeten), maar ik denk dat ik het op een boterham toch iets té zoet zou vinden. Eens testen haha!

 6. Wat stom dat de keuken later komt! Dan plan je zelf alles helemaal precies uit, maar je kunt er natuurlijk niets aan doen als zo’n levering opeens verplaatst wordt. Hopelijk komt het allemaal op tijd goed. En haha, de waterkater, daar moest ik wel om lachen 😛

 7. Wat ontzettend balen van de keuken zeg! Zo stom ook dat ze allemaal smoesjes verzinnen, zeg gewoon waar het op staat denk ik dan.
  Ik denk dat ik vandaag of morgen ook maar even langs de Aldi fiets, lijkt me heerlijke pasta. Dat feest klinkt als een feest en voor zover ik je jurk kan zien, prachtig!
  Mijn week was leuk. Het was onze laatste week vakantie met zijn drieen, mijn vriend is vandaag weer begonnen met werk. Mijn ouders passen op O vandaag en ik ben me in de bieb aan het voorbereiden voor mijn nieuwe baan 🙂 Fijne nieuwe week Irene!

  1. Oh spannend dat je een nieuwe baan hebt! Wat ga je doen? 🙂 Zal wel aanpassen zijn zeker nu? Veel succes alleszins! (al wat laat waarschijnlijk, maar toch!)

 8. Wat heerlijk, zo’n feestje! Die verhalen over keukenvertragingen en andere verbouwellende doen me wel een beetje vrezen voor onze geplande verbouwing. Het is het allemaal waard, ga ik mezelf maar voorhouden.

 9. Die roze jurk van jou was zo geweldig 😀 Leuk dat jullie een fijn feestje hebben gehad, kan me ook voorstellen dat het wel eens leuk is op met z’n 2 op stap te gaan 🙂
  Wel balen van de keuken zeg! Hoop dat het mee gaat vallen 🙁
  Enne pizza is altijd een goed plan 😀