2022 • Week 24

Jeeeee amai de week is snel voorbij gegaan! Ik houd het normaal elke dag in deze post wat bij omdat ik dingen anders vergeet en ineens was het al zaterdag, had ik nog niets geschreven én had ik geheugenverlies door de hitte. Daar bovenop maakte ik ook nog eens erg weinig foto’s.

De dingen die ik vooral onthoud:

◇ Cheesecake tot in het oneindige. Helaas voelde het lief zich aan het begin van de week niet geweldig en moest ik dus de rest van de tiramisu cheesecake die ik voor vaderdag maakte in m’n eentje opeten. Ik ben natuurlijk super collegiaal dus op woensdag nam ik de halve taart mee naar m’n werk.

◇ Maandag was fijn! Het was mijn eerste vrije maandag in een paar weken (lees: geen werk, geen kind) en ik ging de hele dag chillen maar uiteindelijk deed ik dat een halve dag. De voormiddag besteedde ik aan boodschappen en D’s nieuwe sandalen omruilen voor een grotere maat. Het kind zijn voeten groeien per week een maat ofzo, gek! Toen dat allemaal achter de rug was, ging ik buiten zitten met mijn boek en een paar tijdschriften.

◇ Voor het eerst in ik weet niet meer hoe lang kocht ik eens nieuwe nieuwe schoenen: flashy roze sletskes in de Shoe Discount. Een slipper maar dan een beetje fancy’er en ik voelde me ineens veel volwassener.

◇ Donderdag speelden we onder de middag een wedstrijdje Kubb op kantoor. We kozen voor de lange versie van het spel en konden het niet uitspelen dus we eindigden zonder winnaar maar het was echt héél leuk en we hebben veel gelachen.

◇ Ik sprak met het lief af dat we volgend jaar ofzo in airco gaan investeren. (mijn manier om te zeggen dat ik echt totaal niet kan functioneren als de temperatuur boven de 25 graden gaat en ik HAAT het om mij constant zo zweterig te voelen)

◇ Ik weet niet wat ons bezielde maar we spraken al van woensdag om ons zwembad op te zetten en toen het op zaterdag zo heet was stond het nog altijd niet op en leek het ons ook de moeite niet meer. Dik spijt van natuurlijk dat we dat niet gewoon woensdag geïnstalleerd hebben want – ik denk niet dat ik dit al vermeldde 😉 – ik kan echt niet tegen die warmte. Ik was zaterdag dan ook helemaal gaar en ‘t verbaast mij eigenlijk dat ik nog redelijk levend op de barbecue bij mijn ouders verscheen. ‘k Was daarna ook vrij content dat ik gewoon in mijn donkere living op de vloer kon zitten met een koude San Pellegrino (die bloedsinsaasappel limonade is jum!).

◇ Ik heb deze week elke dag aan frietkotfriet gedacht en we hebben er geen gehaald.

rechts: de roze sletskes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 thoughts on “2022 • Week 24

 1. Mmmm, cheesecake. Zo fijn dat je ook aan pioenrozen bent geraakt want die hun bloeiperiode is steeds zo snel achter de rug. Ik heb eerder dit jaar voor het eerst Kubb gespeeld (geen flauw idee of het de lange of korte versie was trouwens) en vond het heel tof. Jij zou echt niet in mijn huis moeten wonen want dan rook je 6 op de 7 dagen frieten zodra je rond 16u de deur durft openen. Het grappige is dat we er eigenlijk nooit frieten halen maar wel heel af en toe belegde broodjes. Oh, hier trouwens nog iemand die niet tegen de warmte kan. Hetzelfde als jou eigenlijk want vanaf het boven de 24°C gaat wordt het te warm voor me. Vandaag en morgen zit ik dan ook de hele tijd binnen te schuilen.

 2. Joehoeee, Stel is weer eens in de lucht! Ik had ineens weer helemaal zin om blogjes te lezen en ben blij dat jij altijd gewoon lekker door blijft schrijven. Ik ga alles lekker bij lezen (: Wat zijn je nieuwe schoenen léuk – en wat een leuk woord ook, sletskes! Die ga ik ook introduceren in mijn woordenboek heb ik besloten. Heb je inmiddels je frietkotfriet al op? Nu heb ik er dus ook trek in.. Wie weet binnenkort, mmm.. Veel liefs!

  1. Nee! Ik heb nog geen frietkotfriet op! Onze frituur sluit altijd op maandag en dinsdag :'( Het zal voor morgen zijn denk ik 😀 😀
   Fijn dat je er nog eens bent! ^^Altijd welkom!

 3. Ohh ik zit nu ook in een periode zonder vrije dagen dus ik voelde ‘m helemaal, je eerste vrije dag sinds tijden en dan alleen maar chillen! Ik verheug me al op mijne volgende week!
  Haha dat heb ik ook met zo’n soort slippers, dat ik me dan opeens heel volwassen en serieus voel 😉 #shesgotittogether
  De pioenrozen zullen er nu wel praaachtig uitzien!

  1. Geniet van je vrije dag deze week! Ga je iets doen naast chillen? 🙂 (of nee, ik zal het wel lezen in je dagboekje :D)
   Ben blij dat ik niet de enige ben die zich ineens fancy voelt met zo’n soort slippers 😀

 4. Oh nee, gemiste kans van het zwembad! Maar goed, voor de volgende warmte eraan komt, kun je jezelf eraan herinneren waarom je het nu echt op tijd moet doen, haha 😛 En oneindig veel cheesecake, het kon erger 😉

 5. Oh leuk die schoenen! Ik denk dat het halve land zaterdag een barbecue had haha, mezelf incluis. Ik vond het buiten wel beter meevallen dan ik gedacht had, er was toch nog wat lucht of zo. En zondag had ik eens een dag niks te doen, en dat was precies echt eeuwen geleden en ik hoopte stiekem op bewolkt weer zodat ik de hele dag binnen kon chillen en dat was het geval!

  1. De weergoden waren je goedgezind zondag! Wij zijn naar een kinderboerderij geweest en daar vond ik het persoonlijk wat te fris voor (had me ook mispakt en geen trui mee).

 6. Ma hoe leuk zijn je sletskes! En zo fancy dat je nagels hetzelfde kleur hebben, haha. Maakt het alleszins helemaal af. Zalig ook dat jullie plezier maken op’t werk met Kubb – da’s misschien een spelletje dat ik op kantoor ook eens kan introduceren! Fijne week!

 7. Het is altijd een troost als ik weet dat mijn weekoverzicht ook amper gevuld gaat zijn dat ook bij anderen soms zo is. Dan voel ik me een iets meer succesvolle blogger haha. Klinkt wel als een fijne week! En die warmte was wel echt te veel van het goede hoor. Ik had er ook moeite mee, zeker zaterdag. Fijne week verder!

  1. Je bepaalt zelf wat je succesvol vindt! 🙂 Maar ik snap het, haha. Probeer het me niet aan te trekken, ben ook maar een mens. Ik wens je ook een fijne week!

 8. Die maandag klinkt echt zo heerlijk! Als je slecht tegen hitte kunt, is investeren in een airco inderdaad een heel goed idee. In warme zomers heb je het geld er volgens mij zo uit.