2022 • Week 23

Maandag was het nog weekend! Ik wist totaal niet welke feestdag het was maar het lief werkte niet en D was ook thuis dus we gingen iets leuks doen! We vertrokken ‘s morgens naar Harry Malter. D nam zijn fiets mee en was helemaal in zijn nopjes. De speeltuin was interessanter dan de diertjes maar dat drukte de pret niet. ‘s Middags aten we daar spaghetti en frietjes en daarna reden we weer naar huis, net voor het begon te regenen.

In de namiddag deden we een toertje op de fiets want ‘t was garageverkoop in de buurt maar ik weet niet, ik hou niet zo van het concept. Alles was te ver uit elkaar en ik vond het raar om in mensen hun huis te gaan. We kochten dus niets. Onze Marley Spoon box kwam nog toe en we aten ‘s avonds lookbroodjes dus ik kan wel concluderen dat het een leuke dag was. 😉

Dinsdag werkte ik. Er gebeurde niet zoveel bijzonders. ‘s Avonds maakte ik yoghurtcake met bosvruchten. Ik doe het normaal met alleen blauwe bessen (uit de vriezer) maar die waren op. Nu zitten er aardbeien, braambessen en kersen bij. Super lekker (duh 😉 ). Een terugkerend probleem bij het bakken: ik krijg de kloppers soms wel en soms niet los. Ik snap het systeem en ik snap het niet. 😂 Het lief moest me helpen en daarna ging het natuurlijk helemaal vanzelf.

Blijkbaar ben ik nu ook helemaal geobsedeerd Selling Sunset aan het kijken. Het leek me zo’n idioot, leeghoofdig programma maar ik vind het geweldig. Ik keek een paar afleveringen na elkaar met een stuk cake erbij.

Woensdag was een van m’n collega’s jarig = lekker eten op’t werk! Daar was ik nu toch eens content mee! Het was super lekker en heel gezellig. D had vandaag z’n nieuwe salopetje aan dat ik op Vinted scoorde en ik vind het hem zo tof staan. 😍 Zijn nieuwe sandaaltjes kwamen ook aan en ik ben er een beetje jaloers op. ‘s Avonds aten we spaghetti (weer verwend met spaghettisaus van m’n schoonmama) en kwamen de buren het vaderdagcadeautje van D brengen dat daar was geleverd: een doos vol koeken van Happy Cookies. Ik wou natuurlijk meteen proeven maar ‘t is niet mijn cadeau dus ja, ik moet geduld hebben. 😉

Surprise, ‘s avonds keek ik nog een paar afleveringen van Selling Sunset terwijl het lief een prachtige vintage lamp en een speelhuisje voor D ging ophalen.

De klaprozen gaan open!

Donderdag had ik weer vrijdaggevoel. Dat heb ik dus vaak, zeer raar, maar het is op zich wel een fijn gevoel. Ik at ‘s middags een restje spaghetti en daar was ik erg content mee. Na het werken haalde ik D op met de fiets. Het lief en ik installeerden ons nieuwe buitenverblijf in de tuin. ‘s Avonds wilde ik een gerecht maken van onze maaltijdbox maar de groenten waren pappig geworden (het zakje was open gegaan – moet in de box gebeurd zijn want in de frigo lagen ze ‘beschermd’) en de kip rook erg vies, ook al zou ze nog goed moeten geweest zijn. Ik baalde er echt enorm van maar we aten dan maar pizza dus het was goed.

‘s Avonds keek ik een paar afleveringen van Keep Sweet: Pray and Obey op Netflix, over een polygameuze, religieuze sekte: FLDS. Ik zag een man met twee vrouwen. Vrouw 1 kreeg 14 kinderen en vrouw 2 kreeg er 9. Een van zijn dochters – het kind was 19 – was uitverkoren om met “de profeet” – een 85-jarige man – te trouwen (in totaal heeft hij op het einde iets van 65 vrouwen). Uiteindelijk sterft de eeuwig levende profeet, neemt een van zijn zoons de boel over en trouwt gewoon met de vrouwen van zijn overleden vader… (dus ook met zijn moeder) WTF. Het werd allemaal strenger, iedereen moest er hetzelfde uitzien qua kleding en haar, ze mochten geen plezier meer maken, … Ik kan me dat dus absoluut niet voorstellen hé. Ik snap dat niet.

elke dag komen er meer en meer bloemen tevoorschijn! 😍

Van vrijdag heb ik geen foto’s en buiten dat het een werkdag was, herinner ik me er niet meer zoveel van. Oja! ‘s Avonds keken we de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Stranger Things maar amai, het is precies zo mijn ding niet meer. Ik vind het toch niet iets té eng moet ik zeggen.

Geen foto’s van vrijdag dus, maar van zaterdag dubbel zoveel! We hebben ook best veel gedaan eigenlijk: we ruimden ons terras op, deden 3 wasjes, het lief reed het gras af, ik deed boodschappen met D en we reden naar een winkel met dartsspullen zodat ik mijn cheap ass pijltjes kon vervangen door “professionele” exemplaren – een splurge, echt, nooit gedacht zoveel geld aan pijlen uit te geven maar ‘t was onder dwang van het lief en ze zien er tof uit (de punten zijn in regenboog) dus ik klaag niet. 😉

Toen dat allemaal achter de rug was, trokken we naar mijn schoonouders om daar alvast vaderdag te vieren met zelfgemaakte pizza’s, kattenknuffels, ijsjes met aardbeien en een paar dartswedstrijdjes. Ik won 2 van 3 spelletjes! 🙌🏻

Vandaag vieren we mijn eigen papa (deze namiddag) en het lief die de liefste papa ter wereld is ♡ Ik haalde een lekker ontbijtje, we gingen al naar de rommelmarkt en ik maakte een tiramisu cheesecake op vraag van het lief en die eten we vanavond gewoon als avondeten. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 thoughts on “2022 • Week 23

  1. Lookbroodjes, wat zijn dat? (: Ik ben nu heel benieuwd, dus ik ga Google maar eens raadplegen zometeen. En hoe leuk zijn die klaprozen? Mijn vriend heeft ze ook voor de deur, maar de gemeente heeft ze afgelopen week weggehaald omdat het onder onkruid valt.. Zo jammer ): Maar op zijn balkonnetje doet de druivenstruik het wel erg goed, dus dan ga ik me maar lekker daarop focussen als ik daar ben, hihi. En wat een heerlijk speelhuis hebben jullie in de tuin nu!

  2. Bloglovin’ is al efkes kapot dus ik vergat te komen bijlezen en nu kan ik gewoon verschillende posts lezen, yay! Hoe leuk zijn die sandaaltjes van D, waarom bestaan zo’n dingen altijd enkel in minivorm 😉 Grote fan van jullie klaprozenperkje, als ik “later groot ben” wil ik ook een tuin vol klaprozen. Ben nu super benieuwd ook naar die serie over die sekte, toch raar he die dingen! Liefs

  3. Ik vind het nieuwe seizoen van Stranger Things wel leuk, maar ik zit nog maar net aan de helft van de eerste aflevering dus misschien moet het ergste daarmee nog komen. Ben er wel benieuwd naar! Ik vind kleine D zijn krulletjes ook altijd zo schattig! Maar alles aan dat ventje is gewoon schattig. Ik wens je een fijne week toe 🙂

  4. Mmm lookbroodjes, daar heb ik al lang zin in! Ik heb nog nooit zo’n garageverkoop gedaan of bezocht, maar mij lijkt het net een gezellig concept haha. Word altijd vrolijk als ik langs zoiets rij met de auto. Heel schattig ook inderdaad, dat salopetje! Happy Cookies ga ik ook eens opzoeken. Ik bestel soms bij Cookiele in Antwerpe, die zijn ook zo goed! Superleuk ook, die klaprozen! Ik heb onlangs ook nog eens wat darts gespeeld, en ik ben er best slecht in, maar vind het wel leuk 😀

  5. Oh, ik heb de serie over de sekte meteen opgeslagen in ‘later bekijken’. Ik vind dat soort dingen altijd mega interessant, omdat ik het me ook totaal niet kan voorstellen, maar tegelijkertijd wil begrijpen hoe gewone mensen in zo’n toestand verzeild raken. Ik ben benieuwd!

  6. Je bloementuintje is geweldig zeg. Heerlijk met al die kleuren.
    De schoenen van D zijn weer jaloersmakend. Ik blijf erbij dat ze voor kinderen veel leukere schoenen maken dan voor volwassenen;).